CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Bubuie nervii în Israel: ambasadorul la ONU, acuzat că a dezonorat Holocaustul purtînd steaua galbenă

39 comentarii / 4645 vizualizări / 4 noiembrie 2023

După ce ambasadorul Israelului la ONU a șocat mapamondul apărînd la o reuniune cu steaua galbenă în piept, amintind de regula nazistă din război, o replică neașteptat de dură a venit de la prima femeie care a candidat la șefia statului, Colette Avidal, care l-a pulverizat, efectiv, la pachet cu Netanyahu, într-o scrisoare deschisă publicată ieri de Haaretz.

”Aveam 2 ani când părinții mei au fost instruiți de către primarul din Bacău, România, că fiecare membru al familiei noastre trebuie să poarte o stea galbenă. Asta mă includea și pe mine.
Steaua nu a însemnat doar negarea tuturor drepturilor civile ale părinților mei, inclusiv a dreptului de a lucra în profesiile lor. Era, de asemenea, o invitație adresată trecătorilor de a ne persecuta așa cum considerau de cuviință, cum ar fi să-l bată pe tatăl meu, să o înjure pe mama și să mă scuipe pe mine.
Într-o dimineață, săptămâna aceasta, m-am trezit cu o priveliște suprarealistă: Ambasadorul statului suveran Israel la Consiliul de Securitate al ONU purta o stea galbenă pe jachetă, la fel ca toți membrii delegației israeliene. Dintr-o dată, toată lumea era o victimă a naziștilor. Benjamin Netanyahu, patronul politic al ambasadorului la ONU, Gilad Erdan, a excelat în șmecherii și giumbușlucuri în aparițiile sale anuale la Adunarea Generală a ONU, dar acum dorința de a-l imita a înlăturat orice logică(…)
Gestul lui Erdan a fost un artificiu grosolan, o dovadă tristă nu numai a ignoranței reprezentantului nostru la ONU cu privire la istoria poporului nostru, ci și a înclinației multora dintre noi de a folosi Holocaustul pentru eforturi de PR și pentru dorința de atenție. Putem spune cu siguranță că evenimentele din 7 octombrie au avut multe caracteristici care ne-au amintit de trecut. În acea zi am văzut că nu era vorba de o „luptă pentru eliberare națională”, ci de dorința de a comite un genocid. Poveștile despre copii ascunși în dulapuri, părinții care își amuțeau copiii pentru ca plânsul lor să nu dezvăluie prezența familiilor, cruzimea de neconceput a masacrului – toate acestea ne-au trimis înapoi în timp, în acei ani îngrozitori.
Cuvintele mele nu sunt de ajuns pentru a exprima durerea și deznădejdea pe care le simt în fața tragediei care s-a abătut asupra poporului nostru la 7 octombrie. Plâng pentru morții noștri și încerc din toate puterile mele să ajut în eforturile de eliberare a ostaticilor. Mă trezesc noaptea din cauza coșmarurilor și, da, și eu sunt copleșită de amintiri. Dar, de data aceasta, nu mai suntem într-un Holocaust.

Cum poate cineva să pretindă că lumea tace după discursurile președintelui american Joe Biden și vizita sa de solidaritate, precum și după cele ale cancelarului german Olaf Scholz, ale președintelui francez Emmanuel Macron și ale multor altor lideri? Cum poți vorbi astfel când în fiecare colț al lumii clădirile au fost iluminate în albastru și alb?
Nu-mi amintesc ca Franklin Roosevelt să fi trimis portavioane în apele Poloniei pentru a-i ajuta pe polonezi să lupte împotriva Germaniei naziste. Nu-mi amintesc ca Winston Churchill să fi fost alături de evreii din Varșovia. Lumea a fost tăcută atunci. Oare ambasadorul Erdan nu vede diferența dintre situația de atunci și cea de acum?

Nu poți vorbi despre un nou Holocaust într-o țară cu o armată grozavă care și-a revenit din șoc și i-a respins pe criminali, o armată care distruge acum infrastructura teroriștilor. Dle ambasador, noi nu trăim în ghetoul din Varșovia și nu suntem evrei care poartă stele galbene și care urmează să fie în curând adunați în trenurile morții.
Chiar dacă vorbele secretarului general al ONU au fost deplorabile și chiar dacă ONU, cu majoritatea sa robotizată, este adesea o problemă, nu este Germania nazistă. Prin purtarea stelei galbene, ați dezonorat memoria Holocaustului, rănindu-i pe supraviețuitorii acestuia.
Sper să nu repetați această cascadorie sub nicio formă. Supraviețuitorii Holocaustului merită niște scuze” a conchis politiciana. (Traducere și adaptare B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

39 Comentarii

 1. daca mai tinea mult starea de haliomis,
  „stare de alerta”
  ieseam cu steaua galbena
  inscriptionata cu I.N.R.I,
  Iisus nazarineanul regele iudeilor.
  (da,
  sint unii care nu stiu ce inseamna)

  • a vrut sa arate cine e seriful.

 2. Secretarul general al ONU a spus adevarul asa ca mai incet cu bocetele occidentale ,americane si evreieisti despre „crimele”teroristilor???? HAMAS. Pai si evrei au fost catalogati ca teroristi la infiintarea Statului Evreu in anii 50.Intre timp au fost „vopsiti”in stat de „drept”.Asa ca ……!!!! trageti singuri concluziile.

 3. Sioniștii criminali vor ca palestinienii pe care îi ucid, cărora le fură pământul și casele și pe care îi vor îndepărtați de pe pământurile natale să le mulțumească pentru onoarea de a fi executați de poporul ales. Bocetele amărâților ce le sunt omorâți copii și familiile sunt considerate a fi anti-semite. Ce tupeu pe acești palestinieni! Cum îndrăznesc să plânge și să se roage la Dumnezeu când sunt bombardați? Ei nu știu ce onoare deosebită au?!

  A fi anti-crime de război și a critica genocidul nu este același lucru cu a fi antisemit. Dobitocii iudei care aseamănă cele două noțiuni fac un mare deserviciu tuturor evreilor, inclusiv celor ce se opun practicilor criminale sioniste, atunci când joacă cartea persecuției pentru că sugerează că a fi evreu este același lucru cu a fi un criminal de război.

 4. Primarii nu se ocupau cu instruirea evreilor iar în România Vechiului Regat (deci nici în Bacău) nu s-a purtat nici o stea galbenă. La 3 septembrie 1941 Cabinetul ministerului de Interne al României a emis un ordin prefecților de județe că evreii sunt obligați a purta ca semn distinctiv, „Steaua lui David” (steaua galbenă), cusută pe haină, în partea stângă a pieptului. În urma întâlnirii pe care Wilhelm Filderman, care deținea funcția de președinte al Uniunii Comunităților Evreiești, a avut-o cu Ion Antonescu la 10 septembrie 1941, mareșalul a anulat ordinul.
  Nota Nr. 516.124 din 1 Mai 1944 emisă de Marele Stat Major, sectia I, Biroul 10 propunea: „este necesară introducerea unui semn distinctiv vizibil, care să fie purtat fără nici o excepţiune de către toţi locuitorii care au sânge evreesc“.
  Răspunsul Subsecretariatului de Stat al Poliţiei, Nr. 3328 din 5 Maiu 1944, către Marele Stat Major specifica: Crearea şi „obligaţiunea purtării unui semn distinctiv de către evrei, nu o credem nici oportună nici în măsură a duce la rezultatele ce se urmăresc. O astfel de măsură a fost aplicată în Cernăuţi îndată după reocupare şi nu numai că nu şi-a ajuns scopul, dar a creat o stare de tensiune între populaţia creştină şi evreiască cu consecinţe asupra ordinei publice.“.

  • Bunicii si mama mea mi-au povestit ce evreii din oras(altul decit Bacau) traiau bine-mersi in timpul razboiului si se desfatau seara de seara jucund ”carti” si ”pietre” si ca nu era supusi la nici o constringere.
   In tot acest timp aveau slugi in casa sotii si copii ai romanilor trimisi pe front si care nu aveau surse de venit in absenta capului familiei(multi dintre ei s-au cofruntat cu apa clocotita aruncata de la fereastra de evreii din Odesa asupra trupelor romane in retragere).
   Dupa razboi, majoritatea ”responsabililor” de magazine de tot felul din oras erau chiar evreii ai care jucau poker si ”pietre” in perioada anterioara, deveniti acum activul de baza al PCd R, Ulterior PMR si PCR.
   Multi dintre acesti evrei erau ”ilegalisti” si primeau pensii de ilegalisti , de 3-4 ori mai mari decit ale ne ilegalistilor.

   • Documentele de arhiva confirma ceea ce ti-au spus bunicii. Rapoarte militare si sedinte ale PCR relateaza si problema slujnicelor din casele evreilor instariti dar si situatia unor evrei de dupa razboi care faceau specula cu alimente in timp ce populatia romaneasca suferea de foame. Specula cu alimente s-a facut de unii evrei si in Transnistria. Asa relatau mai multe rapoarte militare.

 5. Sictir, Colette Avidal! Ești o jalnica manipulatoare!

  • Trei milioane de apartamente asteapta sa primeasca evreii din Israel. Acesta este rostul propagandei nesimtite privind participarea poporului roman la holocaust. Infricosarea romanilor ca sa nu comenteze invazia iudaica.

 6. Nici urma de compasiune pentru miile de vieti de copii palestinieni. Ce bine e sa-i privești pe ceilalți drept câini. Nu ai mustrări de conștiința dacă ii ucizi.

 7. Și eu care credeam că pentru inpolitics.ro mareșalul Antonescu e mare erou național!

  • si infect, si nu gresesti deloc !

 8. Pe vremuri ni se spunea că în România evreii n-ar fi fost obligați să poarte steaua galbenă.

  • Dupa razboiul declansat de Israel in Gaza, va trebui reconsiderata atitudinea din razboi a maresalului Ion Antonescu. Antonescu a deportat, in decursul unui an, 150.000 de evrei din teatrele de operatiuni militare din Basarabia si Nordul Bycovinei. Netanyahu a deportat 1.100.000 de palestinieni in zece zile.

 9. Minciunile jidanilor nu mai impresioneaza pe nimeni.
  ,,Holocaustul’’ a fost o mare minciuna rostogolita zeci de ani pentru a fi crezuta: sase milioane de paduchiosi incinerati insemana 6 milioane de ore minim de foc continu si mii de tone de lemne consumate la vreme de razboi = 250 mii de zile = 684,93 ani, impartiti la 10 incineratoare, desi multe dintre ele au fost construite dupa razboi pentru impresia artistica = 68,5 ani + 1945 = 2013, 5 ( JUMATATEA ANULUI 2014 ). Dupa ardere raman cateva oase nearse si creierul, care ar fi trebuit ingropate undeva.
  Unde este groapa comuna cu aceste ramasite ?
  Asa cum au fost rostogolite alte asemenea minciuni ca : Gripa spaniola, care a fost reactia oranismului uman la undele electromagnetice cand s-a introdus radioul; Atacul ,,Surpriza’’ de la Pearl Harbour, pus la cale de Cabala pentru a reusi sa-i convinga pe americani ca SUA trebuie sa intre in razboi ; Aselenizarea, filmata in studiorile NASA ; Atacul asupra WTC din 9/11, si Covid 19 imprastiat de liliacul din China, care este efectul radiatiilor armei militare 5G asupra organismului uman. Iar acum Atacul ,,surpriza’’ al Hamas asupra Israelului, care este opera NAZISTA a Deep State.
  Jidanii nazisti paduchiosi chiar ne cred prosti ?
  Istoria mafiei kazare. Kazarii au condus lumea dar li se apropie sfârșitul. https://vk.com/video629036819_456240905

  • si prostia ta duhnitoare, dihorule. Avand in vedere ca esti descreierat, degeaba mai vorbesti, caci nu scoti decat gunoaie imputite din tine. Chiar tu esti sobolanul turbat despre care vorbesti mereu.

  • esti un bou cretin si balegat pe el.

   • Israel nu va mai exista. E ultima proprietate a lui Rothschild. O pierde și pe asta.

    Iar holocaust n-a existat nicăieri. E o scorneală bolnavă a unui evreu scelerat polonez care era consilier la Departamentul de Stat al USA.

    Lasă-te de propagandă oligofrenă cu lozinci retardate.

    • Esti cretin psihopat, desi bagi la inaintare idei copy-paste pe care nu le reprezinti deloc, doar le copiezi. Cu ele doar iti imbraci turbarea, mizeria si decaderea personale.

 10. Paduchiosilor, voiati confirmarea ca nzaistul paduchios Bibi a ordonat armatei sa nu faca nimic timp de 7 ore cat ataca Hamas ? Iata o noua confirmare, SCURSIURILOR: ,,Revolta unui israelian din forțele speciale ale kibbutz-ului atacat de Hamas: ne măcelăreau, iar soldații Forțelor de Apărare ale Israelului stăteau deoparte fără să intervină. A apărut o mărturie teribilă relatată de un israelian de origine română. El arată surpriza totală de care au avut parte israelienii din kibbutz la apariția Hamas, ținând cont de apărarea ultrasofisticată a graniței israeliene, și cum militarii israelieni nu a intervenit absolut deloc în timpul atacaului. Sute de soldați au așteptat în afara kibbutzului Be’eri în timp ce teroriștii erau înăuntru, spun supraviețuitorii. The Times of Israel a relatat mărturia tulburătoare a unui membru al echipei de securitate civilă a kibbutzului, care a luptat până la ultimele gloanțe în calvarul din 7 octombrie, relatare preluată de stiripesurse.ro. Trupele Forțelor de Apărare ale Israelului au refuzat să atace teroriștii din Kibbutz Be’eri pe 7 octombrie și i-au lăsat pe membrii kibbutzului să se lupte singuri cu ei, a povestit un membru al echipei civile de securitate a comunității într-un interviu pentru Channel 12 difuzat miercuri, citat de publicația israeliană. „Lucrul cel mai traumatizant pentru mine din acest calvar a fost să fiu evacuat după ore întregi de lupte și să ajung la intrarea în kibbutz și să văd 500 de soldați staționați în mod organizat și ordonat, stând și uitându-se la noi”, a declarat Yair Avital, unul dintre membrii supraviețuitori ai echipei de securitate a kibbutzului. Kibbutzul Be’eri a fost una dintre cele mai afectate comunități în acea sâmbătă. 10% din cei 1.200 de locuitori au fost nimiciți după ce aproximativ 3.000 de teroriști Hamas au luat cu asalt granița din Gaza și au intrat în Israel, ucigând 1.400 de persoane în orașele din sud, în bazele armatei și la un festival de muzică, rănind peste 5.400 și luând cel puțin 240 de ostatici.
  Avital și alți membri supraviețuitori ai echipei de securitate au povestit, pentru Channel 12, calvarul lor și consideră că au fost abandonați de către IDF…’’
  https://www.activenews.ro/razboi-in-orient/Revolta-unui-israelian-din-fortele-speciale-ale-kibbutz-ului-atacat-de-Hamas-ne-macelareau-iar-soldatii-Fortelor-de-Aparare-ale-Israelului-stateau-deoparte-fara-sa-intervina-185431

  • caci sunt plini de gandaci

  • Si faci mai jos postări kilometrice în prostie, una după alta, psihopat ? Poate crăpi

  • De aceea postezi compulsiv copy-paste kilometric, împuţind locul ca un satanizat ?

  • foarte prost

  • Faci copy-paste de la ei, dar te pretinzi superior lor. Sobolane!

 11. Daca nu i-am putut omora pe toti cu ,,vaccinul” ucigash macar sa-i stoarcem de bani pentru petrol si gaze !
  Asa gandesc SPURCACIUNILE paduchiaose si reptilele imputzite:

  ,,Rezerve masive de petrol și gaze descoperite în Gaza – Israelul a acordat deja licențe de explorare
  De la începutul războiului, Israelul a acordat deja 12 licențe de explorare a petrolului și gazelor în Palestina pentru șase mari companii petroliere diferite, inclusiv BP, potrivit msn.com. Ar trebui să știm că, atunci când o superputere începe să se folosească de drepturile omului ca o justificare pentru acțiunile ei, există întotdeauna un motiv ascuns. Vă amintiți de „armele de distrugere în masă” ale lui Saddam Hussein ? În urmă cu patru ani, Conferința Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD) a publicat un raport
  despre „potențialul nerealizat al rezervelor palestiniene de petrol și gaze”. Raportul estimează că aceste rezerve ar putea genera „sute de miliarde de dolari” oricui le dezvoltă. De asemenea, în raport este criticat Israelul pentru că i-a împiedicat pe palestinieni să dezvolte aceste resurse prin care și-ar fi putut atenua sărăcia accentuată. După cum relatează OKDoomer, „întâmplător”, SUA propun acum o coaliție internațională de guverne occidentale care să conducă Gaza odată ce Israelul îi va forța pe cei 2 milioane de locuitori să se relocheze în Egipt. Există planuri similare pentru Cisiordania. De la începutul războiului, Israelul a acordat deja 12 licențe de explorare a gazelor pentru șase companii petroliere diferite, inclusiv BP. Să recunoaștem, acest plan este copiat din manualul capitalismului dezastrului și apare chiar în mijlocul unei crize energetice globale exacerbate de război. Când vine vorba de geopolitică, nu există coincidențe, scrie thepeoplesvoice.tv. După cum explică jurnalistul independent Richard Medhurst, există o serie largă de motive economice și logistice pentru care SUA și Israelul vor să depopuleze Gaza, inclusiv construirea unui canal alternativ la Canalul Suez, care le va permite să domine comerțul maritim și le va oferi avantaje militare importante. Traseul acestui canal preferat trece chiar prin mijlocul Gazei. Ei planifică acest proiect de zeci de ani. Toate acestea arată ca o repetare a invaziei Irakului. Adevăratul motiv este „petrolul și profiturile din acesta. Desigur, ei nu ne spun niciodată motivul real pentru care consideră că uciderea a mii de oameni în Orientul Mijlociu este justificată. Sunt profiturile corporative atât de importante încât să justifice intrarea în război și decimarea unor populații întregi? Irakul încă nu și-a revenit după invazia americană din 2003. Acum putem să urmărim la TV realitatea războiul genocidar al Israelului împotriva palestinienilor.” (todomhnaill.substack.com) De asemenea, războiul din Ucraina nu are nimic de-a face cu democrația, drepturile omului și nici cu „agresiunea rusească”. Este vorba despre gaze naturale. Rusia a exportat gaze naturale către UE prin conducte prin Ucraina. După sabotajul asupra conductelor Nord Stream, care transportau gaze naturale din Rusia în Germania, Germania semnează acorduri pe 20 de ani pentru a importa gaz natural lichefiat din SUA. Pe de altă parte, gazul natural lichefiat este „mult mai rău decât cărbunele”. Înainte de toate acestea, fiul lui Joe Biden a intrat, „întâmplător”, în consiliul de conducere al uneia dintre cele mai mari companii de gaze naturale din Ucraina. Odată ce vedem faptele, ele nu pot fi negate. Dacă ne uităm la istoria SUA, ajungem să înțelegem că fiecare război pe care l-au purtat vreodată a fost legat de resurse și influență. De ce altfel ar cheltui liderii sute de miliarde de dolari pe aceste războaie și nu pentru alte necesități care țin de drepturile omului, cum ar fi foametea? Libertatea și democrația sunt întotdeauna doar un pretext.’’ https://www.activenews.ro/razboi-in-orient/Rezerve-masive-de-petrol-si-gaze-descoperite-in-Gaza-%E2%80%93-Israelul-a-acordat-deja-licente-de-explorare-185429

  • Si postezi a prost ?

 12. VT condamnă CURATĂȚIA ETNICĂ A PALESTINIENILOR de către SUA/Israel
  280 MILIARDE DE USD DE DOLARI DE LA CONTRIBUIBILUL SUA INVESTIȚI din 1948 în operațiunea de curățare etnică și ocupație din SUA/Israel; 150 de miliarde de dolari „ajutor” direct și 130 de miliarde de dolari în contractele de „infracțiune”. Sursa: Ambasada Israelului, Washington, D.C. și Departamentul de Stat al SUA. SUA/Israelul propun ca o parte semnificativă a datoriei externe a Egiptului prin intermediul Băncii Mondiale să fie iertată dacă Egiptul ia pe toți cei 2,4 milioane de palestinieni și îi pune în tabere egiptene. Defense Security Asia raportează că Israelul a propus ca o parte semnificativă a datoriei externe a Egiptului prin intermediul Băncii Mondiale să fie iertată dacă guvernul condus de președintele Abdel Fatah el-Sisi permite intrarea (sau expulzarea) rezidenților palestinieni din Fâșia Gaza prin Rafah.
  Această propunere către guvernul egiptean a fost raportată de un site web israelian influent.
  Premierul israelian Benjamin Netanyahu a făcut presiuni pe mai multe țări europene să exercite presiuni asupra Egiptului pentru a fi de acord cu propunerea sa de a permite intrarea (sau expulzarea) rezidenților palestinieni din Gaza. Poziția financiară a țării arabe este extrem de slabă în acest moment, iar Cairo are nevoie de împrumuturi de la Fondul Monetar Internațional (FMI) și țările arabe bogate din Golf pentru a-și finanța economia. De la debutul conflictului din Fâșia Gaza, guvernul egiptean și-a declarat în repetate rânduri poziția de a nu permite intrarea rezidenților palestinieni din Fâșia Gaza, chiar și temporar, în timp ce Israelul conduce operațiuni militare în regiune.
  În ciuda presiunii crescânde din partea țărilor occidentale pentru a deschide granița Rafah pentru intrarea palestinienilor, președintele Abdel Fatah el-Sisi rămâne reticent în a face acest lucru. El a declarat că Egiptul respinge toate eforturile de a „ucide problema palestiniană, fie militar, fie prin expulzarea forțată a rezidenților palestinieni din patria lor, care ar afecta și țările regionale”. O mare parte din reticența Egiptului și a țărilor arabe regionale față de propunerea de a permite deschiderea graniței Rafah pentru populația palestiniană din Fâșia Gaza provine din memoria evenimentelor Nakba din 1948, cand militanții sioniști au expulzat cu forța peste 700.000 de palestinieni din patria lor din Palestina și i-au împiedicat pe ei și pe descendenții lor să se întoarcă. Evenimentele din 1948 din Nakba i-au văzut pe militanții sionişti ștergând existența a peste 500 de sate palestiniene și transformând 80% din teritoriul palestinian inițial, în Israel. Acest eveniment este, de asemenea, caracterizat ca un efort de curățare etnică împotriva populației palestiniene. Egiptul și țările arabe regionale sunt îngrijorate că, dacă granița Rafah va fi deschisă pentru intrarea rezidenților palestinieni, Israelul îi va expulza cu forța din Fâșia Gaza pentru a fi plasați temporar în deșertul Sinai, fără a le permite să se întoarcă în patria lor chiar și după ce conflictul se încheie.
  În prezent, guvernul egiptean a deschis granița Rafah pentru intrarea ajutorului umanitar pentru a aborda catastrofa umanitară în curs din Fâșia Gaza din cauza atacurilor aeriene severe ale Israelului.

  • ce altceva sa poata un creier stricat si bolnav?

 13. „România va avea granița cu Federația Rusă!”

  Asta este o veste buna !
  Rusia ORTODOXA a luptat cu Sfantul Gheorghe pe steagul national si a invins Balaurul cu multe capete: SUA, UE, NATO, atunci Rusia sa ia ce i se cuvine.
  Teritoriile furate de Stalin sa ramana la rusi pentru ca Romania nu are nevoie de o populatie plina de khazari paduchiosi si de tradatori.
  Avem suficienti tradatori care vor ajunge in streang.

  „Am fost invitată la o recepţie a Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti. Rusia va avea granița direct cu România, curând.

  Nu ştiu dacă e din fericire sau din păcate. Nu e problema noastră, nu trebuie să ne intereseze, noi trebuie să ne întărim că altfel vom fi preluaţi. Acum suntem un stat sclavagist, nu suntem o colonie, suntem sclavi aserviți SUA. Nici UE nu înţelege că e aservită SUA. Este o colonie care joacă rolul de prostănacul Americii. Din război s-a ales praful de Europa şi de economia ei. SUA nu au nevoie de competitori.
  Aseară am fost la recepție, ca de fiecare dată când am fost la Ambasadă v-am spus. A fost pentru prima dată când a fost distracţie. Înainte se mergea pe clasic, operă și cântece patriotice ruseşti. De data asta au venit etnicii ruşi de la Mila 23, din România. Nu au condiţii, nu sunt promovaţi, am fost de-a dreptul impresionată când au început să cânte. Nu a venit nimeni din presă să afle direct de la sursă ce am discutat acolo. Nu erau interesaţi, dar să mă judece sunt buni. În acest moment toate luminile s-au îndreptat către Israel şi Palestina. Rusia a fost lăsată să facă tot ce doreşte în Ucraina. Zelenski a pierdut războiul. Să nu vă închipuiţi că tot ce vedeţi în războaie este adevărat, sunt aranjamente. Sunt făcute aranjamente din spatele cortinei. Ucraina negociază pacea cu Rusia. Se negociază în spatele uşilor închise cum să fie împărţită. Rusia va lua Odessa, Polonia îşi va lua teritoriile, se negociază dur. Ungurii negociază, de aia bate cu pumnul în masă şi face vizite peste tot. Slovacia negociază. A mai rămas România, dar conducerea României nu negociază nimic, dă tot pe tavă, trădători de ţară”, a transmis senatorul Diana Șoșoacă.’’
  „Am făcut un live, nu m-a oprit nimeni. Toată lumea intră cu telefoanele, se fac poze. Nu a fost o întâlnire de grad zero, este o întâlnire, o recepţie oficială unde au participat mulţi din ţările BRICS. L-am cunoscut pe ambasadorul Republicii Populare Chineze. Am vorbit puţin şi cu dânsul. L-am cunoscut şi pe cel din Azerbaidjan. Au fost multe personalități, fiecare îşi vede de interesul propriei sale țări. Au patima doar pentru propriul lor stat”, a spus Diana Șoșoacă.’’
  „Am fost unicul parlamentar prezent acolo. MAE a făcut o chestie inacceptabilă, nu a trimis nici măcar un reprezentant. Mesajul ambasadorului Valery Kuzmin, acesta a spus că România ar putea să închidă Ambasada României definitiv. Rusia construieşte o contrapondere la puterea americană cu alte state. Fac alternativă şi la NATO. Să nu-şi închipuie cineva că nu există discuţii la nivel înalt între America, Rusia, India, Brazilia. China. Inclusiv acest război dintre Israel şi Palestina a fost provocat şi urmează un calendar strict. La ambasada Rusiei am văzut prima dată destindere. Atât timp cât etnicii ruşi din România au venit cu un program artistic foarte frumos, înseamnă ceva. Bărbaţii sfidează gravitaţia, cu ce patos dansează. Ei îşi duc tradiţia mai departe, îşi învaţă copiii de mici, chiar de au suferit după război.
  Noi nu mai avem profesionişti la MAE. Să vă mai zic ceva, când intri în sediul Ambasadei exista ca nicăieri o statuie a lui Nicolae Titulescu. Acum, ruşii în semn de protest i-au acoperit bustul. Nu ştiu de ce suntem o naţie aşa de trădătoare. Ce mesaj este acesta, nu mai există oameni politici să ducă diplomaţia de vârf a României mai departe. Relaţiile româno-ruse sunt iremediabil distruse. Noi am putea să fim o mare putere, mai ales dacă se reface polul balcanic. Este un protest şi un semnal de alarmă care ni-l ridică o altă ţară: Atenţie, nu mai aveţi diplomaţie! Ucraina a pierdut războiul, America a pierdut războiul. America niciodată nu s-a interesat de oameni, de ţări, ci doar de bani. Americanii l-au folosit pe Zelenski, cel mai mare trădător al Ucrainei. Poporul îi va cere capul curând. Ambasadorul Kuzmin a spus că peste 10.000 de ucraineni au trecut graniţa în Rusia”, a conchis Diana Șoșoacă.’’

  • Vestea bună va veni când îți vor lua telefonul Halatele Albe și-ți vor schimba tratamentul după ce te vor băga la izolare. Hai sănătate!

 14. Pentru Paduchiosii care spera ca seful lor Satana Yehova sa nu fie aruncat in foc odata cu toti paduchiosii:

  Anuntarea si Implementarea ACTULUI NATIONAL DE SECURITATE ECONOMICA SI REFORMA – NESARA va veni cand cabalistii vor fi aruncati cu gatul in streang, si asta in scurt timp, pentru ca o astfel de lege distruge SISTEMUL DE INROBIRE al OMULUI de catre Reptilieni si de catre Cultul Satanic Babilonian al khazarilor nazisti talmudici.

  ,,NESARA implementează următoarele modificări și altele:
  1. Reduce la zero toate datoriile de card de credit, ipotecare și alte datorii bancare .
  2. Elimina impozitul pe venit.
  3. Creează o rată forfetară de 14% pentru veniturile din impozitul pe vânzări, care nu sunt esențiale, numai pentru articolele noi. Cu alte cuvinte, alimentele și medicamentele nu vor fi impozitate; nici obiectele folosite, cum ar fi casele vechi.
  4. Crește beneficiile pentru vârstnici.
  6. Returnează legea constituțională tuturor instanțelor.
  7. Monitorizează alegerile și previne activitățile electorale ilegale ale grupurilor de interese speciale.
  8. Creează o nouă monedă a Trezoreriei SUA, susținută de metale prețioase aur, argint și platină.
  Pentru informatii complete: Ce avem de spus despre „Legea privind securitatea și reforma economică națională” ‘’ De Jon Carson

  ,,Vă mulțumim că ați semnat această petiție. Apreciem participarea dumneavoastră la platforma We the People de pe whitehouse.gov.’’

  ,,Propunerile din „National Economic Security and Reformation Act” nu au fost introduse în Congres, iar Administrația Obama nu poate implementa o lege care nu a fost adoptată.

  Mai mult, multe dintre propunerile la care se face referire în petiție nu sunt în concordanță cu planul președintelui Obama pentru o economie americană construită pentru a dura. De exemplu, un răspuns anterior la o petiție de la Jason Furman de la Consiliul Economic Național explică că Administrația Obama nu sprijină o taxă națională pe vânzări, deoarece ar împovăra familiile din clasa de mijloc în timp ce reduce impozitele pentru cei mai bogați americani. Acest răspuns descrie, de asemenea, planul președintelui Obama pentru o reformă fundamentală a sistemului nostru fiscal, care reduce cotele de impozitare și elimină scutiri fiscale ineficiente și inechitabile. În cele din urmă, puteți afla mai multe despre politicile președintelui de a îmbunătăți economia și de a pune America înapoi la lucru pe site-ul web al Casei Albe.

  Vă mulțumim încă o dată pentru participarea la We the People. Apreciem să auzim opiniile dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare să ne auzim din nou în curând.

  Jon Carson este asistent adjunct al președintelui și director al Biroului de Implicare Publică

  Spuneți-ne ce părere aveți despre acest răspuns și despre Noi, Oamenii.’’

  ,,Nesara: National Economic Security and Reformation Act Volum broşat – 26 august 2011
  de David E. Robinson (Autor)

  Cu mult înainte de NESARA, s-a născut un proiect pentru a restabili Statele Unite ale Americii la Constituția sa originală a Republicii și pentru a elimina structura Corporației Statelor Unite. Acest proiect a început la începutul anilor 1950 și a implicat minți inteligente și patriotice din mediul civil și militar. Acești oameni de-a lungul anilor au devenit cunoscuți ca Cavalerii Albi. Din acest proces de restaurare au apărut Programele de Prosperitate, Pretențiile Fermierilor și, în final, NESARA. Copiii familiilor bogate de pe planeta noastră au devenit îngrijorați de viitorul civilizației noastre, când au observat sărăcia, bolile, foametea și suferința maselor. Au văzut dezechilibrul dintre bogăția celor puțini și lipsa celor mulți și au convenit între ei să încerce să-l corecteze. O sută dintre acești copii bogați, care au ajuns să fie cunoscuți ca „vizionari bogați”, au investit fiecare câte un milion de dolari, din banii lor, în programe de investiții în anii 1980 numite „programe de rulare” pentru a genera fonduri care să fie utilizate în scopuri umanitare. Astfel, au luat naștere Programele de Prosperitate. Treptat, vestea despre acest lucru s-a răspândit la public și milioane de oameni au investit sume mici din fondurile lor slabe pentru a ajuta la succesul acestor diferite programe de prosperitate. De asemenea, în anii 1970 și 1980, mulți fermieri americani și-au pierdut terenurile, mașinile, clădirile și vitele din cauza executării silite frauduloase de către Băncile Rezervei Federale, în cooperare cu IRS. Mulți fermieri și-au unit forțele și au introdus un proces colectiv împotriva guvernului SUA, a Băncii Federale a Rezervei Federale și a IRS, pentru fraudă împotriva fermierilor.’’

  ,,Nesara II: National Economic Security and Reformation Act Volum broşat – 10 ianuarie 2012
  de David E. Robinson (Autor)

  Totul se prăbușește: — Întâlnirea dintre cei 57 de miniștri de finanțe din întreaga lume, care a avut loc la bordul unei nave în largul coastei Monaco, începe să se contureze în liniște ca o schimbare puternică și dinamică în economia globală și, potențial, în politica globală, ca foștii președinți și prim-miniștri ai țărilor care s-au alăturat Cabalei bancare, acum se ridică deja și susțin mișcarea tot mai mare către gestionarea financiară adecvată a conturilor globale din întreaga lume. O schimbare cataclismică atât în politica globală, cât și în economie este acum în plină desfășurare. Guvernele lumii încep să înțeleagă cum sistemul bancar global jefuiește în mod sistematic economii întregi prin furt, fraudă, înșelăciune și manipulare, ceea ce, la rândul său, obligă guvernele să ridice taxe pe care cetățenii nu ar trebui să le plătească.’’

  ,,Vă mulțumim pentru solicitarea dvs. de Legea privind informațiile oficiale, primită la 8 septembrie 2020.
  Detaliile cererii dvs. sunt incluse mai jos:
  Există diverși indicatori care sugerează că unele țări au început
  trecerea la principiile NESARA (Securitate Economică Națională și
  Reform Act) și GESARA (Global Economic Security and Reform Act). eu am
  trei întrebări ale Trezoreriei:
  1. Când va începe NZ această tranziție?
  2. Cât timp se preconizează că va dura această tranziție?
  3. Când va fi făcut un anunț public despre acest lucru?
  Trezoreria nu a lucrat și nu deține nicio informație despre acestea
  subiecte. Prin urmare, cererea dumneavoastră a fost respinsă în conformitate cu secțiunea 18(e) din Oficial
  Actul privind informațiile – documentul despre care se presupune că ar conține informațiile solicitate nu conține exista.
  Acest răspuns se adresează informațiilor pe care le-ați solicitat. Ai dreptul de a cere
  Ombudsmanul să investigheze și să revizuiască decizia mea. Cu stimă ‘’

  • NESARA pe care o promovezi este o escrocherie globală, căci nu există, cu care se iau însă mulţi bani de la fraieri amărâţi pentru a fi plătiţi „eroii“ inexistenţi ai boşilor tăi vânzători de false conspiraţii, luptătorii „Pălăriile Albe”, care există doar in fabulaţiile hoţilor şi în minţile fraierilor.
   Hoţule! Sau eşti doar cretin!
   .
   „Palariile Albe sunt patriotii din cele 209 tari, inclusiv Romania, semnatare ale legii NESARA/GESARA” zice de zor pe Inpolitics „Mihai”, care ii sustine astfel pe facatori de bani murdari, in timp ce ii face „Platiti” si le promite asasinarea (ŞTREANGUROL şi LOPATIN) celor care nu accepta minciunile sau il contrazic pe buna dreptate.
   Caci „National Economic Security and Recovery Act” ( NESARA ) a fost initial doar un set de reforme economice sugerate în anii 1990 pentru Statele Unite de către cetățeanul particular Harvey Francis Barnard. Barnard a susținut înlocuirea impozitului pe venit cu un impozit național pe vânzări, eliminarea dobânzii compuse la împrumuturile garantate și revenirea la o monedă bimetală, ceea ce pretindea el ar avea ca rezultat o inflație de 0% și o economie mai stabilă. Propunerile nu au fost niciodată introduse înaintea Congresului .
   Pescuitorii in ape tulburi, fabricanti de false conspiratii, care astfel abat atentia de la conspiratiile reale, grave si despre care nu se vorbeste cu atata usurinta ca despre tampenii, au tranformat apoi povestea NESARA-GESARA intr-o afacare care atrage cititorii si aduce castiguri financiare siteurilor care o tot fabrica si rostogolesc din minciuni construite pe cateva elemente imprumutate din realitate.
   Cum a pornit escocheria si fake-ul:
   Scammerul fabulator „Shaini Candace Goodwin” – dintr-o secta de farseori „illuminati” – și-a însușit noțiunile NESARA fără consimțământul lui Barnard si, pentru a face audienta si foarte multi bani pe seama prostilor, a susținut că actul NESARA a fost de fapt adoptat (ceea ce e absolut fals) cu prevederi suplimentare chiar, cum ar fi Actul de Reforma și Securitate Economică Națională, apoi suprimat de administrația George W. Bush și de Curtea Supremă.
   Totul fiind o minciuna cu scopul de a scoate bani de la inculti, dupa cum este dezvaluit in articolul „NESARA Scam” pe quatloos.com :
   Artiștii înșelătoriilor se agață adesea de ceva care sună bine, cum că i-ar scuti de cheltuieli pe cei care nu prea au bani.
   De exemplu, artiștii escrocheriei înființează adesea solicitări telefonice pentru a căuta donații caritabile pentru pompieri sau polițiști, pe care artiștii escrocheriei le pun apoi în buzunar fără a oferi efectiv niciun ban pompierilor sau polițiștilor. Efectuarea de donații caritabile către pompieri și polițiști este un lucru bun, dar artiștii escrocheri pur și simplu deturnează donațiile în propriile buzunare.
   Propunerea NESARA este utilizată în prezent în acest tip de înșelătorie. Unii dintre aceiași oameni care au contribuit la menținerea în viață a mitului că Omega Trust & Trading va plăti în cele din urmă milioane de dolari pentru fiecare 100 de dolari trimiși „comerciantului” Clyde Hood (acum condamnat și care ispășește o pedeapsă lungă de închisoare), spun acum că Omega Trust & Trading și celelalte „programe originale de prosperitate” își vor plăti în continuare milioane/ miliarde/ trilioane/ cvadrilioane de dolari atunci când (nu dacă) „adevărata lege NESARA” va fi anunțată public în sfârșit.
   Artiștii escrocherilor care au lansat înșelătoria NESARA susțin că „Legea NESARA adevărată” a fost deja adoptată de Congres în 2001, dar că Congresul a păstrat-o secret în tot acest timp (ca oricine din Washington D.C. poate păstra cu adevărat un secret despre orice), și că în curând va fi anunțată „Adevărata Lege NESARA”.
   Potrivit acestor artiști ai înșelătoriei, „Legea NESARA adevărată” va face următoarele: Toate „Programele de prosperitate” (hyip eșuat și escrocherii cu obligațiuni bancare) vor finanța, oferind miliarde de dolari celor suficient de deștepți pentru a fi investit în ele și au crezut în ele chiar și după ce promotorii lor au fost condamnați pentru fraudă și au ajuns la închisoare. Deoarece finanțarea „Programelor de prosperitate” va învălui Pământul cu bogăție, nimeni din nicio țară nu va trebui să plătească din nou impozite, ceea ce este frumos. Deoarece băncile vor avea mai mulți bani decât vor ști cu ce să facă cu ei (din cauza depozitelor de la cei suficient de „inteligenți“ – credincioşii în NESARA – pentru a investi în „Programele de prosperitate”), va exista o „iertare a datoriilor” pentru toate datoriile, adică plățile ipotecare pe case, plăți cu mașina, plăți cu cardul de credit, orice, ceea ce este, de asemenea, frumos.
   Artiștii escrocherilor au creat mai multe site-uri web care „actualizează” NESARA și propun viitoarea iertare a datoriilor și noul sistem monetar. Aceste site-uri web fac unele dintre cele mai sălbatice, bizare și de-a dreptul năucitoare declarații cu privire la motivul pentru care „Adevărata Lege NESARA” nu a fost încă anunțată.
   Dacă eşti destul de „inteligent“ le dai lor banii tăi şi ţi se promite un viitor fără griji financiare.
   „Mihai” şi alţii ca el aduc escocheria NESARA si in Romania.

 15. Pălăriile Albe duc un război aprig în rețeaua de tuneluri de sub Israel și Fâșia Gaza.
  Este doar o chestiune de timp până să ajungă la persoana despre care mulți spun că este CAPUL ȘARPELUI: Benyamin Netanyahu. Majoritatea aparițiilor sale publice sunt ale unui avatar. Cu toate acestea, adevăratul Netanyahu este încă prin preajmă și se ascunde în adâncul pământului. El este vânat de FORȚELE SPECIALE ANTI-SATANICE ISRAELIENE ȘI AMERICANE, susțin surse Mossad și Pentagon. MI6 raportează lupte acerbe care au loc acum în aceste complexe. Se urmareste capturarea „Anunnaki” care controlează avatarurile Netanyahu, Biden, etc – ( entitatea ) de care vorbeste Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah…
  … Rusia construieşte o contrapondere la puterea americană cu alte state. Fac alternativă şi la NATO. Să nu-şi închipuie cineva că nu există discuţii la nivel înalt între America, Rusia, India, Brazilia. China. Inclusiv acest război dintre Israel şi Palestina a fost provocat şi urmează un calendar strict…’’
  … . SUA/Israelul propun ca o parte semnificativă a datoriei externe a Egiptului prin intermediul Băncii Mondiale să fie iertată dacă Egiptul ia pe toți cei 2,4 milioane de palestinieni și îi pune în tabere egiptene…
  … Hamas ne măcelăreau, iar soldații Forțelor de Apărare ale Israelului stăteau deoparte fără să intervină… Sute de soldați au așteptat în afara kibbutzului Be’eri în timp ce teroriștii erau înăuntru, spun supraviețuitorii. The Times of Israel a relatat mărturia tulburătoare a unui membru al echipei de securitate civilă a kibbutzului, care a luptat până la ultimele gloanțe în calvarul din 7 octombrie… Trupele Forțelor de Apărare ale Israelului au refuzat să atace teroriștii din Kibbutz Be’eri pe 7 octombrie și i-au lăsat pe membrii kibbutzului să se lupte singuri cu ei…
  Adevărul despre conflictul din Gaza
  https://vk.com/video629036819_456241651
  Răzbunarea Israelului pe un convoi de ambulanțe
  https://vk.com/video629036819_456241645
  Bombardamentul Israel în tabăra de refigiați palestinieni
  https://vk.com/video629036819_456241635
  Mărturii ale uciderii ritualice ale copiilor
  https://vk.com/video629036819_456241650
  Declaratia politică a sen. Șoșoacă după plecarea Piticului Neonazist
  https://vk.com/video629036819_456241575

  • Esti un bou cretin

 16. A innebunit Lupul de tot… Noaptea mintii !
  Acum satanistii nu se mai scund si spun adevarul facand pe ingrijoratii pentru soarta amaratilor…
  Dupa ce Deep State a omorat peste o mie de oameni nevinovati cand au pus la cale 9/11 ca sa spuna ca teroristii arabi au atacat Satania SUA, la fel ca Israelul paduchiosilor, America ,, a fost nevoita sa se apere’’ inventand motive pentru a intra in Afganistanul lui Bin Laden si ulterior in Irak, unde nu s-au gasit arme chimice cum pretindeau satanistii.
  Motivul real pentru a intra in Afganistan a fost cultivarea opiului pe suprafete immense pentru ca Deep State sa se poata finanta pentru actele de terorism pe care le tot face si pentru asa-zisa pandemie programata inainte de 1981.
  Acum, cand afganii le-au dat-o prin gurita si au distrus culturile de opiu, organizatia satanista ONU a lui Rockefeller, a devenit ingrijorata de soarta afganilor care si-au pierdut joburile ,, bine platite’’.
  De soarta altor amarati ONU nu este preocupata, pentru ca aceeia nu sunt sclavi pe plantatiile de opiu ale Deep State, asa ca acum scursurile de la ONU nu mai pot dormi noaptea de grija afganilor.
  Li se sfasie inima, nu alta, de mila afganilor ! Cu ce sa mai finanteze Deeep State GENOCIDUL din Gaza daca nu mai are droguri de vandut prin Ucraina, si colac peste pupaza si Ucraina a pierdut razbelul si se va dezmembra… Mare jale la ONU…
  Pentru ca toate se leaga : falimentul SUA Company cu razbelul din Ucraina si cu GENOCIDUL din Gaza, toate finantate de DROGURI, sfarsitul acestui razboi biologic este previzibil .
  Cand se va implini termenul de 17 noiembrie si SUA va intra in faliment se va incheia si GENOCIDUL din Gaza, sau se va mai prelungi ceva timp pentru ca Bibi nu va vrea sa se predea si va trebui capturat odata cu Anunnaki… Oricum, chiar si asa, pana se fac arestarile in SUA se va reusi si capturarea Capului sarpelui Bibi si al Entitatii Anunnaki.
  Apoi se va trece la treburi organizatorice : Legea Martiala, Tribunale Militare, eshafod si tate celelalte.
  In curand o sa apara si Ivan Turbinca sa le strige paduchiosilor: ,,Pasol na turbinca !” si in Siberia vor ajunge NEDERATIZATII, de o sa le plangi de mila paduchilor de pe ei care vor tremura de frig si vor injura jidanii printre dinti pentru ce le-au facut, ca i-au adus de la caldura la frig.
  Dupa ce au facut GENOCID si DEMOCID in Gaza, jidanii vor fi acuzati de proprii paduchi de PADUCID, si ca Paduchiosii sa nu maraie si sa se deratizeze cu vreun spay toxic contra chiriasi, paduchii tremurati si congelati ii vor acuza de gazare si de ANTIPADUCHISM pe gazdasi.
  Pana si paduchii din dotare vor fugi de paduchiosi ca dracul de tamaie. Va fi mare bairam !

  ,,Biroul ONU este preocupat totuşi de „CONSECINŢELE UMANITARE pentru numeroase comunităţi rurale vulnerabile” ale acestei scăderi, cultivatorii fiind nevoiţi să se reorienteze către culturi alternative, mult mai puţin rentabile. Directoarea executivă a UNODC, Ghada Waly, a subliniat că Afganistanul are nevoie urgentă de investiţii puternice în mijloace de trai sustenabile şi asistenţă umanitară, pentru a le asigura agricultorilor afgani accesul la alternative la „economia opiului”.
  ONU este preocupată de faptul că afganii care cultivă mac au rămas fără venituri
  După revenirea la putere a talibanilor la Kabul, în august 2021, pe fondul retragerii forţelor internaţionale, liderul suprem taliban a interzis prin decret cultivarea macului. În trecut, circa 90% din producţia mondială de mac pentru opiu şi heroină provenea din Afganistan.
  Până în 2023, valoarea exporturilor afgane de opioide depăşea frecvent valoarea bunurilor şi serviciilor exportate în mod legal de această ţară. Mulţi fermieri s-au orientat spre cultivarea grâului, care generează însă venituri mult mai mici decât opiul. ONU subliniază că aproape 80% din populaţia afgană depinde de agricultură, iar Afganistanul cunoaşte al treilea an consecutiv de secetă.
  Cultivarea macului a fost pentru scurt timp interzisă în 2000 de talibani, cu câteva luni înainte ca regimul lor fundamentalist să fie înlăturat de o coaliţie internaţională, în reacţie la atentatele de la 11 septembrie 2001 din SUA.

  • tot ceea ce copiezi despre Rockefelleri sunt falsuri pentru pacalit prostii

 17. ONU nu a fost creata de vreun Rockefeller, esuatule.
  Copiezi dementele altora afundandu-te in prostie.
  In prezent nu mai exista nici un Rockefeller implicat in guvernanta globala.
  Depasitilor.

 18. O doamna remarcabila, inteligenta. Se vede ca s-a născut in România (Bacau). Tot ce s-a întâmplat de la incurajarea comediantului Zelensky pana azi relativizeaza memoria Holocaustului, din păcate.
  PS. Pentru cei care au si auzit-o la TV pe doamna C.A, oare cum se explica faptul ca, plecata la 2 ani din România, continua sa vorbească impecabil lb romana, în timp ce romanii noștri uita lb romana deja pe aeroportul de plecare?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998