CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bubuie nervii în PNL: Primar liberal de top, pulverizat din interiorul partidului

0 comentarii / 2632 vizualizări / 23 ianuarie 2023

Primarul liberal al Ploieștiului, Andrei Voloșevici, e acuzat de un greu al partidului că urăște cetățenii pe care îi administrează, îi ține în frig etc și e comparat cu legendarul împărat Nero, care a dat foc Romei.

”Va rog sa imi scuzati indrazneala de a scrie aceste randuri, dar ele reflecta ceea ce simt. In plus, cred ca port responsabilitatea de a-l fi ales si sustinut pe Andrei Volosevici ca primar, atat in primul mandat cat si in cel de acum. De aceea simt nevoia sa explic o serie de lucruri care se intampla!” scrie pe Facebook fosta președintă a Camerei Deputaților, Roberta Anastase, senator PNL.

”Din pacate, la scurt timp dupa alegeri primarul ales al PNL a optat sa se departeze de echipa care l-a sustinut pana la a rupe total legaturile cu noi. Din nefericire, ploiestenii sunt cei care sufera(…) In acest mandat, procentul foarte mare cu care a castigat l-a facut sa gandeasca ca un veritabil “suveran” al Ploiestiului “indreptatit” sa dispuna dupa bunul plac de vietile oamenilor.
De aici si pana la momentul in care s-a transformat intr-un “Nero de Ploiesti” nu a fost decat un pas!
In loc sa conduca eficient primaria a ales sa nu plateasca facturile la incalzire si apa calda si, astazi, ploiestenii tremura de frig in case. Eu, sincer, nu inteleg ce face cu banii contribuabililor pentru ca in oras nu se vede nimic!
Cea mai recenta “batalie” pe care o poarta actualul primar este pentru Parcul Municipal Vest! Adica, el “iubitorul de Ploiesti” se opune ca nu cumva cineva sa ia parcul si sa fuga cu el in lume!
In realitate, primarul se opune ca in acel parc sa se faca o serie de investitii importante: bazin de inot olimpic, sala pentru competitii sportive cu 16000 de locuri, patinoar, plantarea de vegetatie matura, etc.
Pentru realizarea acestor investitii, Parcul Vest trebuie transferat temporar in patrimoniul PUBLIC al Consiliul Judetean care are deja proiectele aprobate. Dupa realizarea acestor investitii, parcul se intoarce in patrimoniul Ploiestiului!
Toate aceste lucruri sunt scrise si asumate in documente publice! Deci unde este problema altundeva decat in capul dnului primar? Mai degraba, cred ca este doar un alt circ ieftin generat pentru a acoperi caloriferele reci ale ploiestenilor.
Ceea ce nu inteleg este de ce ii uraste Volosevici atat de mult pe Ploiesteni? Poate pentru ca l-au votat” mai scrie Anastase. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998