CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Bula al PNL a parasit incinta in suturi

6 comentarii / 5456 vizualizări / 29 iunie 2022

De azi, premierul și președintele de anul trecut al PNL, Florin Cîțu, nu mai e nici președintele Senatului. De alaltăieri nu mai era nici președinte interimar la PNL sector 3. O traiectorie desprinsă nu din cartea de istorie, ci dintr-un un banc celebru.

Ședință de excludere a tovarășului Bulă din PCR. Ia cuvântul tovarășul prim-secretar și spune:
– Tovarășul Bulă este un leneș, nu muncește, este recalcitrant, se ceartă cu toți colegii, își terorizează familia, își terorizează vecinii, bea, fură, deci propun excluderea din Partid a tovarășului Bula. – Tovarășul Bulă, daca aveți ceva de spus, luați vă rog cuvântul.
Se ridică tovarășul Bula și spune:
– Tovarășe prim-secretar, citiți vă rog caracterizarea mea la primirea în partid. Sigur, i se îndeplinește dorința. Tovarășul Bulă este un bun meseriaș, foarte harnic, foarte bun coleg de muncă, exemplu de comportament în familie, în comunitate, cinstit, corect, vertical etc.
După terminarea caracterizării, spune Bulă:
– Ei, vedeți, tovarăși, ce a făcut Partidul din mine?

Cam atît despre eliminarea lui Florin Cîțu de către liberali din toate funcțiile deținute, la doar cîteva luni după ce fusese promovat de Iohannis și de PNL drept marea speranță a politicii și a României. În doar cîteva luni, Partidul l-a ”distrus” mai ceva ca pe Bulă…Urmează excluderea din PNL și, cine știe?, retragerea cetățeniei române. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Asa de rau a ajuns CIA, incit serviciul de spionaj al armatei USA, mina in mina cu BND, sa-i scuipe informatorul ca pe o masea puroiata ?!

 2. […] politică a lui Florin Cîțu pare desprinsă din bancurile de pe vremuri, observă cu sarcasm jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, după ce fostul premier și președinte al PNL a rămas miercuri și fără funcția de […]

 3. Terminați cu prostiile!
  MorCâțu sau acarul Păun sta în joc de glezne pentru când i se va ridica imunitatea ! Cineva tb sa fie sacrificat atunci când meltenii vor cere sânge, nu?
  Iar el cu ochii umezi se va duce sa dea cu plaivasul la jegosii de pe Știrbei pt vaccinuri și alte smenuri!

 4. Un nou episod din serialul „plăvanul și repetenții”.
  Dacă eliminarea cîțului ar fi fost consecința instaurării măcar a unui minim de normalitate, ar fi putut fi un prilej de început de speranță. Așa, că a „căzut victimă” acelorași mașinațiuni care l-au și propulsat, ce-am făcut ? Un netrebnic „a căzut”; un altul, și mai mare, îi ia locul. Și tot așa…
  Iar deasupra tuturora, „tace, face și des_face” (după cum „adie vântul”), ăl’ mare, anume adus pe capul nostru (>66%), ca să „ne educe” și să ne arate cum e cu „lucrul bine făcut” etc.

 5. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 6. Rolul lui Bula de Carpati a fost sa indatoreze fraierii de romani care inghit orice daca le dai un mic-doi si o bere chioara „calitate germana” ca aia de Rahova nu mai era buna, sa-i indatoreze zic cu 60 miliarde euro. Cum e bula ca om nu conteaza. Si daca e balbait sau chior, conteaza ce face. SI EL A FACUT.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998