CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9560 RON UP | 1 USD = 4.6047 RON UP | 1 GBP = 5.7745 RON UP

C.E. da de pamint cu guvernul: ”Romania sa isi dubleze eforturile de vaccinare pe parcursul verii”

12 comentarii / 3143 vizualizări / 16 iulie 2021

Comisarul european pentru sănătate şi siguranţă alimentară, Stella Kyriakides, a venit azi, la Bucureşti, pentru a discuta cu ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, despre derularea campaniei naţionale de vaccinare în România. Oficialul european a dat o palmă peste ceafă guvernului Florin Cîțu, somîndu-l să dubleze rata vaccinărilor, în condițiile în care România e codașa Europei la acest capitol.

Înaintea întîlnirii, comisarul a declarat: „UE şi-a respectat angajamentul de a distribui doze suficiente, aproximativ 500 de milioane, pentru vaccinarea a 70 % din populaţia adultă a UE. Vom colabora acum cât mai strâns cu statele noastre membre pentru a ne asigura că îşi ating obiectivele în teritoriu”.

„Varianta Delta, mai transmisibilă, deja prezentă în UE şi despre care ştim că va circula pe scară largă în această vară, constituie un risc major pentru persoanele nevaccinate. Având în vedere că doar 30 % din populaţia adultă a fost vaccinată complet, România trebuie să îşi dubleze eforturile de vaccinare pe parcursul verii. Mesajul este clar: vaccinarea este şi va fi cea mai puternică armă împotriva variantelor. Aştept cu interes să discut despre modul în care UE poate sprijini în continuare desfăşurarea campaniei naţionale de vaccinare în România”, a mai spus Stella Kyriakides, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Se vede in Israel ce bine apara „vaccinul” de COVID.

  • Te referi la cele 1 decese de ieri?

 2. Dna Stella (artois) s-a vaccinat și dansa, oare?

 3. Un lucru nu-l pot intelege . Nu-nteleg ce inseamna aceasta functie de COMISAR iar , daca si pentru U.E . comisar inseamna , ceea ce cred eu ca-nseamna , asta nu-nsemenaza mai pe romaneste spus ca , U.E. si-a trimes politzaiul sef in domeniu sa faca ordine in Romania ? Nu le-ajunge ca Florin Catu , guvernul domniei sale a achizitionat deja vreo suta si ceva de milioane de doze de vaccin pe care , chiar daca ne va vaccina OBLIGATORIU din doua in doua saptamani , ne vor ajunge minim trei ani de-aici incolo ? Nu o contrazic cand spune ca , ” vaccinarea este cea mai puternica arma impotriva virusului si-a variantelor sale ” insa presa , de la ei din U.E. arata foarte clar ca…sant mai multi morti dupa efectuarea vaccinului decat pana atunci . Iar Israelul care , se lauda c-o rata a vaccinarii de aproape 80% , este cel mai bun exemplu : cu sau fara vaccinare au ajuns sa poarte masca si atunci cand se spala pe ochi .

 4. Noi asteptam varianta epsilon si apoi mai vedem!

 5. Pe nenorocita asta de cipriota, o coada de topor a big Pharma și a ocultei, o f.. te grija ca nu s-au vaccinat romanii. De unde știe ea ca circula tulpina delta și ca o sa fie prăpăd la toamna? Are cunoștință de planul imprastierii covidului în populație? Niște jeguri ne iau pe toți de prosti numai pentru ca temporar sunt mari scule ale ocultei. Dacă nu vrei sa ne spui cum împrăștiați voi covidul, ca sa aveți motiv sa ne introduceți în corp nanocipuri prin „vaccinare” , du-te fa nenorocito la tine acasă și stai capra la turci să-ți bage „vaccin” pe toate părțile. Asta e UE? Sa le dau la toți plăcute suedeze! (scuzați exprimarea dar nu se mai poate cu asemenea jeguri ordinare, care pentru un pumn de euro ar vinde-o și pe mă-sa la big Pharma)

 6. Mai degrabă aș crede că „d~na Europa” a văzut pericolul ca România, așa, „vaccinându-se și nu
  prea”, să devină „un caz” care ar arăta lumii altceva decât „varianta oficială planetară”. Și că, pâ-
  nă la urmă, și cu, și fără vaccinare „în masă”, cam tot acolo se va ajunge, mai cu seamă când,
  se știe, legătura dintre dinamica „cifrelor covid” și virus este stabilită „politic”, nu științific.
  E de presupus că „unii” nu vor permite în ruptul capului un așa „afront” la adresa vaccinului, prin
  care s-ar primejdui întreaga „construcție” bazată pe „pandemie”: ușor, ușor, se termină literele
  alfabetului grecesc, iar cererile de vaccinuri & dresarea populațiilor, nu sunt „în grafic”.
  Și atunci?…
  Iată, vine „o cucoană”, ca să se stropșească la supușii pe care ș-i i-au pus în capul coloniei: cum
  adică, ditamai „programul”, să se împiedice taman de Români?
  Iar ai noștri conducători, în loc să o trimită la plimbare arătându-i că mai mult decât „crearea tu-
  turor condițiilor” pentru vaccinare, nu au ce face, fac pe dânșii de frică să nu primească vreo „bi-
  lă neagră” sau, mai știi, chiar să vadă „năframa neagră” de mazilire…

  • Statisticile arată că lumea a treia va crăpa la greu de COVID. Românii n-au fost nicicând mai dornici e a rămâne la nivel de lumea a treia.

   Scoate-ți Rusia din statistici și veți vedea ce lux este Europa pe planeta. Piperea, Răzvan Constantinescu și Mioc nu protejează pe nimeni, din contră, ucid.

 7. Nu-mi place sa jicnesc dar nu pot sa las un prost sa se creadă „filosof”, ca asta care se leagă chiar ca prostul de gard de personalitățile care au avut curajul sa spună adevărul populației. Dacă toată populația Europei era imbecila ca asta atunci oculta ne-ar fi „vaccinat”, cipat și inchis ca pe vite în grajduri. Tu nu ai auzit bai boule ca în India nu mai este pandemie? Știi tu cumva ca în Egipt și în restul Africii, sau în America de Sud, sa se întâmple ca în UK? N-ai înțeles ca în lumea civilizata pandemia a început și s-a terminat la comanda? N-ai înțeles ca virusul a fost creat în laborator de Bill Gates, Fauci și compania ca să existe motivul, ca tot ei, sa te cipeze ca pe animal? Atunci chiar ești prost! Du-te și fa nani nani ca ți-a obosit neuronul postând prostii!

 8. Din ce spun specialistii, varianta Delta este intr-adevar mai transmisibila, dar este si mai putin periculoasa. Tot specialistii spun ca era suficient sa se vaccineze doar 25% din populatie, fiindca noi toti avem oarecare imunitate de la intalnirile anterioare cu virusuri inrudite. Infectia cu SARS COV2 n-ar fi fost o drama daca americanii lui Fauci si chinezii de la Wuhan n-ar fi facut cercetari de intarire a agresivitatii lui ( „gain of function”). Un virus banal, de uz veterinar, a devenit agresiv prin cultivare pe soareci „umanizati”,suferind si alte numeroase transformari genetice pentru care Fauci are brevete de inventie inregistrate in Registrul de brevete al SUA . Conform depozitiilor in Senat ale dr. Quay si dr. Muller si a altor depozitii existente pe internet !!! Nu cred ca Stella Kyriakides a avut tupeul sa-l ia pe Citu de urechi. Daca l-a luat si Citu nu a replicat, inseamna ca fac parte din ACELASI DETASAMENT, care nu are nicio legatura cu stiinta medicala.

 9. & Totuși e bine că ăia de la CE nu au cerut penicilină sau polidin , că era mai mult de arătat alegătorilor de către liderii politici importanți, ?

 10. Pentru stimularea campaniei de vaccinare Dna. ministru ofera, prin cabinetul ei de infrumusetare, fiecarei persoane vaccinate cu schema completa un pachet de epilare inghilalo-anal definitiv cu laser.
  WAX 4 VAXXIN!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998