CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ca de la premier la premier: Ciolos ii restituie blonda lui Boc

5 comentarii / 5285 vizualizări / 31 martie 2016

Printr-o decizie a premierului Dacian Cioloș, semnată marți, celebra blondă a lui Boc, Cynthia Curt, este expediată înapoi la Cluj, lîngă mentorul și protectorul ei, după o aventură teribilă de cîțiva ani la București și Barcelona.

Apropiată de Boc încă de pe vremea cînd acesta era primar la Cluj, frumoasa Cynthia a avut parte de o carieră fulminantă: a fost adusă de acesta cu el la București, după ce a devenit premier, ajungînd consilier de stat, inspector guvernamental, preşedinte al Consiliului Naţional de Integritate ori consul general al României la Barcelona, de unde a fost zburătăcită de Victor Ponta. Rămasă și fără șefia CNI, ”orfană” și izolată, la București, pe lîngă secretariatul general al guvernului, Cynthia Curt e trimisă acum de Cioloș la prefectura Cluj, adică înapoi la origini. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Piticul Porno ? Sclavul lui Basescu ? Marele Om ? Cei mai nenorociti oameni politici plus sekurici au venit de la Cluj… Acolo s-a rasturnat caruta cu lepre porcine ?

  2. Unde sunt vremurile alea bune cand blonda era doar Elena Ceausescu?

    • Keep up the fantastic piece of work, I read few blog posts on this website and I conceive that your web site is real initeestrng and has circles of good info .

  3. dupa saltarea olgutei , vine si saltarea lui boc sau a lui falca?

  4. Regatenii mai tolereaza mult aceasta incalecare a acelor sectanti din Aredeal? A ramas de poveste corectitudinea si cinstea acestora..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998