CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ca să nu mai tot cadă, Biden a primit pantofi anti-derapanți

0 comentarii / 1970 vizualizări / 18 martie 2024

Tevatură mare în presa americană, după ce președintele Joe Biden a fost surprins plecînd într-o deplasare cu elicopterul la costum și cravată, dar cu adidași în picioare, creație a unei firme specializate în încălțări pentru terenuri accidentate, zone montane șamd.

Cei mai noi pantofi ai președintelui Biden au reaprins dezbaterea cu privire la sănătatea și condiția sa fizică, unii speculând că au fost proiectați special pentru a preveni căderea președintelui, relatează Fox News, în special cînd urcă scări.
„Consilierii lui Biden îl forțează să poarte „adidași lifestyle” pentru că se împiedică atât de mult”, se arată într-un tweet de la RNC Research, cu referire la noii pantofi ai lui Biden.

Încălțămintea specifică a lui Biden este marca „Hoka Transport”, relatează media o încălțăminte care are o „talpă largă” care este „fără îndoială excelentă pentru stabilitate”. Reportajul „Inside Edition” notează că pantofii sunt „concepuți pentru un confort și un sprijin maxim în timpul mersului sau al drumețiilor” și că președintele „are un istoric de poticneli”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998