CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9560 RON UP | 1 USD = 4.6047 RON UP | 1 GBP = 5.7745 RON UP

Cabinetul Ponta la teatru: un ministru pe scena, jumatate din guvern in sala

0 comentarii / 1615 vizualizări / 19 mai 2014

Sîmbătă seara, guvernul Ponta a ales o modalitate aparte de a se relaxa după o săptămînă grea de condus țara: jumătate dintre miniștri au participat la vizionarea unei piese de teatru în care juca un membru al cabinetului.

Mai precis, e vorba de piesa de teatru ”Boeing, Boeing”, a scriitorului francez Mark Camoletti, un succes internațional de decenii, care a fost și ecranizată în anii 60, cu Tony Curtis și Jerry Lewis în rolurile principale. De această dată, la spectacolul din Băneasa Shopping Center, ”Tony Curtis” a fost ministrul pentru relația cu românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, actor de profesie.

În sală s-au aflat, ca spectatori, vicepremierul Gabriel Oprea, vicepremierul Daniel Constantin, ministrul Sănătății, Nicu Bănicioiu, ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu (fără însoțitor masculin, dar cu vreo 3 consiliere după ea), ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, ministrul Bugetului, Liviu Voinea, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici și ministrul pentru Relația cu parlamentul, Eugen Nicolicea. Restul spectatorilor, probabil, au fost ofițerii SPP însărcinați cu paza lor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998