CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Caldura mare: Boc e convins ca va cistiga alegerile in 2012

0 comentarii / 1524 vizualizări / 1 august 2010

Nu contează sondajele de opinie de astăzi, ci alegerile din 2012, iar câştigătorii politici vor fi partidele care formează astăzi coaliţia de guvernare, a declarat azi premierul Emil Boc, la Palatul Victoria, în debutul videoconferinţei cu prefecţii.

„Din punct de vedere politic, nu contează sondajele de astăzi, ci alegerile din 2012 şi dacă facem azi ceea ce trebuie, va fi bine şi pentru ţară şi pentru cei care alcătuiesc azi coaliţia de guvernare”, a spus primul ministru, citat de Agerpres.

Şeful executivului a nominalizat formaţiunile care fac parte din arcul guvernamental: PDL, UDMR, UNPR şi grupul minorităţilor naţionale, adăugând că „acum se călesc şi se verifică adevăraţii politicieni şi administratori”.

Emil Boc a subliniat că guvernanţii trebuie să ia acum toate măsurile de restructurare şi de reformă pentru ca în următorii doi ani să le fie mai bine românilor.

„Nu guvernăm ca să fim frumoşi în sondaje. (…) Mai bine plătim acum noi guvernanţii costurile de imagine ale măsurilor nepopulare, decât să plătească toţi românii costurile îngrozitoare ale neluării acestor măsuri”, a punctat şeful Guvernului.

Premierul a afirmat că guvernanţii sunt nevoiţi să ia decizii nepopulare atât în contextul generat de criza financiară şi economică internaţională, cât şi pentru a repara ceea ce au stricat ultimii 20 de ani de reforme populiste.

„Încrederea se va reclădi pe măsură ce oamenii vor vedea consecinţele măsurilor noastre”, a spus Emil Boc

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998