CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9773 RON UP | 1 USD = 4.6189 RON UP | 1 GBP = 5.8269 RON UP

Calin Georgescu face misto de americanii jefuiti de motorina

2 comentarii / 2566 vizualizări / 6 februarie 2022

 

”La baza Kogălniceanu s-a furat de curînd motorină de vreo două milioane. Dacă s-a putut fura motorina de la baza americană de Kogălniceanu, mă întreb cine pe cine apără” a declarat Călin Georgescu, azi, la Realitatea TV. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. De ce nu e Calin Georgescu presedinte ACTIV al AUR? Ce e prostia cu presedinte de onoare? Cu un presedinte activ de valoarea lui Calin Georgescu, AUR va depasi net PSD. Despe USR si PNL nici nu mai merita sa vorbim.

  2. Calin Georgescu :
    „O să vedem în următoarea perioadă, este un ceas al istoriei care bate pentru poporul român și cred că din ce în ce mai mulți români se trezesc și a venit momentul să ridicăm capul din pământ și să stăm drepți. În Serviciile statului român sunt foarte mulți patrioți care nu sunt luați în seama și sunt neglijați. Cred că profesionalismul ca și patriotismul trebuie să ajungă la poziția pe care o merită pentru că țară noastră să fie una demnă”, a explicat Călin Georgescu.

    „Ceea ce am spus, nu mă dezic. Ce pot să spun e că niciuna din afirmațiile mele nu poate fi interpretată într-o cheie a negationismului sau antisemitismului. Exclud orice formă de interpretare în acest sens. E o chestiune istorică ce nu poate fi comentată. Aceste etichete atribuite mie în ultima perioada nu le primesc, nu le accept și în niciun caz nu îmi aparțîn. Știu exact cine sunt și nu există nicio formă de compromis în acest sens. Am văzut și eu discuțiile: vreau să precizez că nimeni nu poate avea discuții științifice în afară experților în istorie. Cu certitudine că nu așteaptă poporul român prudență politică ci așteaptă adevărul”, a încheiat Georgescu analiza despre declarațiile sale controversate despre mareșalul Antonescu și Corneliu Zelea Codreanu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998