CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Camelia Voiculescu – mesaj catre angajatii Antenelor

0 comentarii / 1666 vizualizări / 3 iunie 2013

Dragi colegi,

În cei 20 de ani de muncă, în care am câștigat cu seriozitate și profesionalism încrederea publicului din România, în care am depășit nenumărate atacuri din partea celor care nu înțeleg că nu toți pot fi numărul 1, am devenit imuni la tentativele celor care încearcă să câștige la masa verde ceea ce nu reușesc prin abordări corecte. Fiecare astfel de încercare ne întărește.

Familia este, pentru cei mai mulți dintre noi, locul în care ne simțim motivați și împliniți. În acest spirit de familie, a fost creată, acum 20 de ani, Antena 1.
Sunt 20 de ani în care am construit împreună cea mai importantă televiziune făcută de români pentru români.

Ați demonstrat că sunteți o echipă puternică, iar rezultatele muncii voastre sunt apreciate zilnic de milioane de oameni.

Am încredere în voi, în forța voastră de a continua să excelați în ceea ce faceți, așa cum s-a văzut și în ultimele zile. E important să ne păstrăm energia și să rămânem încrezători și uniți.

Echipa care va conduce compania în această perioadă este formată din oameni pe care îi cunoașteți și care asigură fluxul operațional de zi cu zi. Channel managerii vor coordona activitatea televiziunilor, în timp ce răspunderea financiară și cea juridică vor fi asigurate de Luminița Stoian și Raluca Pușcaș.

În următoarea perioadă se vor lansa emisiunile de vară, dar și Antena Play, platforma online a tuturor televiziunilor din grup. În același timp, se pregătesc și emisiunile mari din toamnă.

Am încredere că vă veți ocupa de toate aceste evenimente cu aceeași dedicare și seriozitate, așa cum v-ați obișnuit publicul.

Înțelegem nemulțumirea celor care nu ne pot învinge și observăm că frustrarea îi determină să apeleze la mijloace anticoncurențiale, dar noi ne-am asumat responsabilitatea de a oferi telespectatorilor noștri programe de calitate și informații corecte și vom continua să o facem.

Vă mulțumesc pentru că împreună am reușit să formăm o familie și pentru felul în care vă faceți meseria.

Cu sinceritate,

Camelia Voiculescu

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998