CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Campanie de risul curcilor: PNL – atacat cu gaini

0 comentarii / 1862 vizualizări / 11 noiembrie 2014

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, consideră că actuala campanie electorală este de o violență extremă, susținând că PSD este un partid al găinarilor, după ce în curtea sediului central al PNL au fost aruncate mai multe găini.

„Să arunci găini moarte în curtea unui partid cu diverse mesaje referitoare la candidatura lui Klaus Iohannis — mi se pare un atac la tot ce înseamnă stat de drept și democrație”, a afirmat, conform Agerpres, Gorghiu.
Ea a arătat că în acest caz a fost sesizată Poliția și Autoritatea Sanitară Veterinară.

„Cred că astăzi pot să pun eticheta fără niciun fel de emoție că greșesc că PSD este un partid al găinarilor și îmi cer scuze pentru comparație față de găinile care încă mai trăiesc în curte, pe care nu au reușit să le omoare și să le atârne de gât mesaje violente și lipsite de bun simț”, a arătat Gorghiu.

În situația în care Autoritatea Sanitară Veterinară își va da acordul, a adăugat ea, cele câteva zeci de găini vor fi date unui așezământ pentru copii pentru a fi folosite la bucătărie.

Azi dimineață, în curtea PNL au fost aruncate câteva zeci de găini care aveau la gât mesaje anti-Iohannis, precum „Eu sunt Iohannis și mi-e frică de dezbateri”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998