CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Campanie in ziua votului: Basescu cere romanilor sa-l aleaga pe Iohannis

4 comentarii / 3736 vizualizări / 24 noiembrie 2019

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a făcut azi campanie pentru Klaus Iohannis, anunțînd că a votat pentru acesta și cerînd românilor să-i urmeze exemplul, ”pentru viitorul nostru”.

”Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură !
Dacă azi nu votezi înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României .
Chiar dacă este puţin mai frig decât în luna August iar ploaia măruntă te obligă să treci la ţinuta cu umbrelă, nu ai nici un motiv serios să nu mergi la vot, mai ales că secţia de votare este aproape de locuinţa ta. Ştii şi tu că „iarna nu-i ca vara”.
Ai de ales între eşec garantat al viitorului nostru, al românilor şi speranţă.
Şi pentru că am de ales pentru viitorul nostru, eu nu votez PSD” a scris Băsescu, potrivit Agerpres, pe Facebook.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Jigodie ca si Iohannis! Ce lepre fara Dumnezeu sint amindoi…

  2. Parchetul sa se sesizeze si sa-i faca dosar penal alcoolicului !!!

  3. Un politician captiv, cu belciugu-n nas.O are pe fiica-sa inculpata si cu „justitia independenta” nu te pui, i-au arat pisica cu „Petrov” si cine stie ce s-ar fi publicat daca nu „presta” corespunzator. Un final de cariera de cacat, pe masura caracterului sau infect.

  4. Bashina este tinuta in sticla cu dop solid daca iese hitlerica, ca doar el ii este nas si creator! Bashinica esti in siguranta sa continui crearea dinastiei Bashinosilor prin generatia urmatoare Anus-Basinica jr, da? Ne-ai ruinat, sa fii rasplatit tu si neamul tau pe veci! Javra Ordinara cu Franchenstainul tau! Aia care locuesc in strainatate nu ar trebui sa voteze, ca nu sunt afectati de politicile antiromanesti ale gastii tale! Aia din dia-spora sa isi ia politicienii castigatori la ei ca sa se bucure in mod concret de rezultatele votarii.Diaspora sunt fugiti din tara asa ca au fugit si de responsabilitate politica si nu au drept de vot!N Fara responsabilitate nu exista nici drepturi cetatenesti!Nu te duci si tu Bashinica la Dia-spor(l)a, ca tot ai luat-o alunecos la UE in parlament,a sa ne scapam de tine odata ca vad ca moartea te tot ocoleste, om rau si mizerabil ce esti la fel cu hitlerica. ca cine se aseamana se aduna!.Ba mai ai si pretentii de Mafalda.Circul Bashinilor!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998