CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Campion”: Predoiu de la SIE, avansat de Basescu de trei ori in cinci ani

0 comentarii / 2225 vizualizări / 21 februarie 2011

Generalul SIE Silviu Predoiu, nr.2 în serviciu, este, în mandatul lui Băsescu, un veritabil campion al avansărilor, după ce, zilele trecute, de ziua SIE, șeful statului l-a ridicat în grad a treia oară în mai puțin de cinci ani, pentru merite încă neelucidate.

În Monitorul Oficial de azi, cu nr.127, apare informația că Traian Băsescu a avansat în gradul de general cu patru stele un general-locotenent de la SIE, căruia i se ține numele la secret. Cine este misteriosul avansat ne lămurește, însă, siteul oficial al SIE, unde în dreptul generalului Silviu Predoiu apare mențiunea, discretă, că a fost ridicat în rang în 2011.

Grație acestei avansări, Predoiu bate un veritabil record, el fiind avansat de patru ori în ultimii șapte ani, de la momentul 2004, cînd a fost făcut general, pînă azi, cînd atinge rangul cel mai înalt ierarhic, de general cu patru stele. Ultimele trei avansări le-a obținut de la Traian Băsescu, în 2006, 2008 și 2011.

Despre Silviu Predoiu, a cărui posibilă rudenie cu ministrul Justiției nu a fost niciodată elucidată pe deplin, există informații că a acționat ca ofițer acoperit al fostei Securități la Anvers, în aceeași perioadă în care Traian Băsescu era reprezentantul Navrom, cei doi avînd birourile alăturate. O ”alăturare” care ar putea explica, probabil, și eficiența cu care Predoiu împușcă gradele, în ultima vreme, cu largul concurs al președintelui. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998