CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Canibalul lui Basescu se intoarce si vrea desfiintarea PSD

5 comentarii / 4876 vizualizări / 13 ianuarie 2020

Fostul consilier prezidențial Cătălin Avramescu, autor al unor dizertații despre canibalism, și fost ambasador pînă acum 3 ani, anunță că va candida la alegerile parlamentare, fără a preciza din partea cărui partid. Ambițioasele obiective anunțate de el sunt eliminarea PSD din politică, ba chiar desființarea acestuia, încă o problemă serioasă pentru social-democrați care va trebui, probabil, dezbătută la apropiatul congres.

”Astăzi am acceptat, în principiu, propunerea de a candida la următoarele alegeri parlamentare. Voi face în curând un anunț. Un obiectiv pe care îl voi urmări, sistematic, este scoaterea în afara legii și a Parlamentului a PSD. În esență, voi promova următoarele măsuri: 1. O lege electorală care să lase PSD, practic, fără mandate într-un viitor parlament. 2. O lege a finanțării partidelor care să lase PSD fără banii pe care acum îi extrage din Buget. 3. O lege a lustrației. Trebuie interzis accesul în funcțiile publice celor care au avut poziții de conducere în PCR sau în partidele succesoare (FSN/PDSR/PSD). 4. O anchetă cu privire la relațiile dintre lumea interlopă și partidele politice, urmată de măsurile legale care se impun” scrie fostul consilier pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Canibalul „Paducel” loveste din nou ? Basescu conduce Romania din birourile umbroase ? Pentru cine ? Pentru GRU ?

  2. A uitat sa spuna, pentru el insusi un control psihiatric amanuntit si internarea de urgenta. Cand te gandesti ca astfel de specimene sunt printre noi…..

  3. Si asta a fost ambasador al statului democratic(nu nazist, inca) si membru al UE si NATO, Romania !

  4. „Paducel” e PMP sau PNL(PDL) ? Ma rog, tot un drac…

  5. E sincer , a spus ca nu va face nimic , ma rog daca intre timp n-ajunge la balaceanca, daca acesta mai exista…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998