CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

Capitalul german si-a pierdut increderea in cabinetul Citu: ”E nevoie de un guvern capabil”

3 comentarii / 3793 vizualizări / 13 septembrie 2021

”În contextul actualelor evenimente politice, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) dorește să informeze toți factorii de decizie politică că actualele evoluții politice au dus la pierderea încrederii companiilor germane în implementarea reformelor necesare și urgente”.

”Capacitatea de reformă și, prin urmare, configurarea condițiilor cadru ale viitoarelor politici economice în România depinde în mare măsură de factorii de decizie politică, care nu ar trebui să se concentreze pe apariția crizelor politice, ci pe implementarea continuă a reformelor. România are nevoie de un guvern capabil să acționeze pentru a face față provocărilor economice imense, de la Green Deal la transformarea digitală a economiei și pentru a menține competitivitatea amplasamentului investițional” se arată într-un comunicat remis Mediafax.

”În loc de noi probleme și incertitudini legate de viitor, companiile din România au nevoie de toată atenția și sprijinul politic și administrativ. De exemplu, subvențiile oferite de UE trebuie să ajungă în economie, administrațiile trebuie să devină mai profesioniste și mai digitalizate și, astfel, nivelul de trai al populației să crească semnificativ” se mai arată în mesaj.
Înființată în 2002, AHK numără peste 550 de firme-membre și susține companiile germane la intrarea lor pe piața românească, fiind totdodată partener al firmelor românești interesate de piața germană.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. N-au decat sa se spele pe cap cu Green Deal-ul lor. Cu cat faileaza mai tare Green Deal-ul cu atat mai bine. Si cu digitalizarea, decat digitalizare cum vor ei, mai bine deloc.

  2. Mesajul asta e mult mai nasol decât dezvăluirea lui Valer Marian.

  3. In loc sa se ocupe sa creeze cele mai bune conditii companiilor straine (sa nu plateasca impozit, sa fraiereasca clientul roman, sa externalizeze profitul), cutu matu se ocupa de mahalagisme cu celelalte pnl-epre. Rusine PeeeSeeeDeee!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998