CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Caramitru Jr. cere demisii: ”Predoiu vrea sa scape infractorii de puscarie”

3 comentarii / 3899 vizualizări / 4 aprilie 2020

Consilierul liderului USR, Andrei Caramitru, cere demiterea ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, pe care îl acuză de colaborare cu grupările care au pus pe picioare OUG 13, de implicare în legile privind închisoarea la domiciliu etc și îl pune pe picior de egalitate cu pesedistul Florin Iordache.

”Cum au încercat sa scape infractorii de pușcărie. Legea “Pușcăria de acasă pentru criminali”. Un scenariu ipoteza in câțiva pasi (după ce am vorbit cu multi oameni conectați la vârf in ultimele zile).

Ce se pare ca s-a întâmplat:
– inițiatorii au fost aceleași grupări care au fost și in spatele OUG13
– au lucrat cu Gorghiu (prietena lui Ciordache) și cu Predoiu (apărătorul lui Savonea)
– au spart legea in 2: una cu pușcăria de acasă. Alta cu brățările. Depuse in același timp, votate in același timp
– ca sa păcălească lumea – aveau nevoie de nume cu reputație. Asa că au mers la Câțu și Vela sa semneze și ei, dar DOAR legea cu brățările (nu știau de cealaltă lege, se pare). Si la Presada de la USR, care s-a aflat in aceeași situatie. Ca sa se folosească de numele lor
– legea e scrisă in așa fel încât la o prima citire pare sa fie doar pentru micii mardeiași. Și așa au și vândut-o. Însă – de fapt – se aplica inclusiv la organizatorii de grupări interlope, la sclavie, la genocid, la orice. Cred ca multi din PNL și USR au picat in plasă pentru ca au citit expunerea de motive și nu s-au uitat la portițele din spate, foarte bine gândite
– MARELE MERIT pentru deconspirarea porcariei o au doua doamne foste ministru al justiției : Pruna și Birchall. Care amândouă au expus imediat porcăria și așa a explodat in mediul public. Dacă ele și-au dat seama imediat – va dați seama că Predoiu nu avea cum sa nu înțeleagă ce se întâmplă (mai mult – probabil el a scris legile).
Ii las pe jurnaliști sa sape mai mult și sa confirme sau nu ce am scris mai sus.

Deci – avem o mare mare problema cu Predoiu și cu Gorghiu. Predoiu nu mai are ce cauta in poziția de ministru al justiției. Nu e vreo diferența între el și Iordache acum. Si nu e la prima abatere gravă (protejează pe Savonea si secția specială, a numit persoane dubioase la parchete, refuza semnarea unor acte de bun simt si de reforma in guvern). E cazul sa fie demis” scrie Caramitru pe Facebook. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Cand tatal tau se iubeste cu fundul, copilul nu poate fi decat un avorton! Marș dreaqului de papagal!

  2. Ar fi interesant sa aflam parerea distinsei persoane despre unii directori de la teatrele de stat care au transformat institutiiile in SRL-uri „pe persoana fizica”. Si tot distinsul ar trebui sa ne spuna daca n-ar fi cazul ca DNA-ul sa verifce aceste institutii publice cat mai curand. Nu de alta, dar am citit in presa on-line ca ar fi un domn care retine 10% din incasarile unor spectacole ale teatrului de stat pentru el, plus salariu si pensia. adica statul cu cheltuielile si privatu cu incasarile.

  3. Cacamitru asta n-a castigat un leu in toata viata lui ne neocomunist progresist.
    Poate aflam de la DNA de unde a avut 3.00.000 euro sa-si cumpere vila in centrul Buc. Restul – gargara neoprogresista.
    Iar ca sa citezi doua ministre anafabete, cu studii dubioase de drept, inseamna ca ne ia de fraieri.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998