CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catalin Ivan: Orban e Boc-ul presedintelui-premier Iohannis

6 comentarii / 4220 vizualizări / 6 noiembrie 2019

”România asistă la un experiment anticonstituțional prin asumarea funcțiilor de Președinte, Prim-ministru și șef al tuturor ministerelor de către Klaus Iohannis. Candidatul Iohannis face un tur de forță la ministere și în Palatul Victoria pentru a-și promova mesajele electorale, în vreme ce a refuzat orice dezbatere cu contracandidații săi și a ținut ședințe de partid în toată țara cu scopul de a ridica în sondaje PNL-ul. Având în mână absolut toate pârghiile – STS, servicii secrete, Minister de Interne, Minister de Externe –, se pregătește să numere personal și voturile, ca să fie sigur că urnele confirmă scorurile false din sondajele de opinie!” afirmă Cătălin Ivan, candidatul ADN – Alternativa pentru Demnitate Națională – la Președinția României într-un comunicat remis presei.

„Toată construcția din ultimele săptămâni a urmărit acapararea totală a spațiului public prin criza politică declanșată, iar mai apoi prin învestirea Guvernului Iohannis, căci Ludovic Orban atinge aceleași cote de supunere precum Boc față de Băsescu. Iohannis conduce ședințe de Guvern, ministere, dă indicații prețioase în toate domeniile care țin de orice altceva decât de prerogativele sale constituționale. Este și șeful PNL, și șeful Guvernului în același timp, mai rămânându-i doar să se substituie și Parlamentului“, mai afirmă Ivan. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Si la fel ca marinarul, anunta nenorocirile care ne asteapta: urmeaza inlocuirea pesedistilor cu pedelisti, taieri de salarii si pensii!

  2. bai, nemernici pesedisti , foarte multi bucuresteni nu au apa calda si caldura in momentul asta din cauza nesimtirii psd si voi o dati cu boc si iohannis. sa va fie rusine!

    • @asd. Nu-i problema, rezolva Iohannis dupa ce vine din vacanta.

    • Tu prietene esti la fel ca finul lui Iohannis! Rezultatul unei casatorii consangvine! De ce nu te sinucizi? Stai, am mai întrebat asta odata! Cum ar zice Mark Twain: ” Nu meriti sa fi scuipat! ”

  3. Ceausescu II, ma rog ala avea si ceva patriotism.

  4. De acord, la fel si Vacaroiu fusese bocul lui Iliescu. Numai ca Iohannis nu e Basescu.
    Iata cum arata un politician ratat de tanar. La munca soldovene!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998