CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catalin Stoichita: „Sorin Oprescu este viitorul presedinte al Romaniei!”

0 comentarii / 1946 vizualizări / 28 mai 2012

Sorin Oprescu va fi viitorul preşedinte al României, iar Silviu Prigoană se află la finalul carierei politice, afirmă candidatul independent la Primăria Sectorului 5, Cătălin Stoichiţă.

„La jumătatea campaniei electorale am făcut o analiză politică proprie în baza sondajelor de opinie şi a evenimentelor politice derulate de la debutul campaniei electorale până acum: Pentru Silviu Prigoană aceste alegeri înseamnă final de carieră politică. Sunt convins că Elena Udrea îi va face felul. Pentru alegerile parlamentare din toamnă, cu un scor de 70 % pentru USL pe un trend ascendent, ne aşteaptă un Parlament cu o “dictatură socialistă” de tipul MAN -Marea Adunare Naţională. Pentru Sorin Oprescu, alegerile din 10 iunie 2012 înseamnă o opţiune serioasă pentru funcţia de preşedinte al României. Cât despre lupta pentru Sectorul 5, pesedistul Marian Vanghelie şi-a tras un slogan viclean: “Sectorul 5 e casa mea. Familia mea eşti tu! Eu nu te las la greu!”. Părerea mea, poate subiectivă, este că acest mesaj electoral e o “cardeală supremă”. Îmi amintesc de cel puţin trei-patru momente în viaţă când am avut nevoie de Vanghelie dar m-a lăsat la greu sau mai grav, nici măcar nu s-a ţinut de cuvânt”, afirmă Cătălin Stoichiţă.

„Eu am 19% din voturi”
Totodată, Stoichiţă a precizat că a realizat un sondaj de opinie, pe raza Sectorului 5, în perioada 18-20 mai, 2012, care îl cotează cu 19% din intenţiile de vot, clasându-se astfel pe locul doi, după edilul pesedist Marian Vanghelie, cotat cu 49%. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998