CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catarama, atac la Dragnea: ”Impozitul pe cifra de afaceri va distruge sectorul privat”

3 comentarii / 2712 vizualizări / 17 decembrie 2018

Partidul afaceristului Viorel Cataramă, Dreapta Liberala, anunță, într-un comunicat de presă, că a luat act cu stupefactie de intentia guvernului, anuntata de Liviu Dragnea, de impozitare a cifrei de afaceri (CA).
”Este o masura de sorginte comunista; in toata lumea se impoziteaza profitul/castigul, nu cifra de afaceri. Explicatiile oferite nu stau in picioare; guvernul poate taxa (cu 20% de exemplu) toate transferurile de bani in paradisuri fiscale (prestari servicii, consultanta, comision), dar nu face acest lucru deoarece astfel de operatiuni sunt efectuate si de multe firme care lucreaza cu statul si care transfera astfel ”spaga” in locuri care cu greu pot fi urmarite de autoritatile romane.
Esenta acestei masuri este dorinta socialistilor de a slabi si distruge pe cat posibil sectorul privat; punerea in practica a acestei ineptii va duce la falimentul a cel putin 1/3 din firme (cele cu J in fata), daca studiem bilanturile oficiale depuse.
Dreapta Liberala cere tuturor cetatenilor, sectorului privat si asociatiilor patronale sa se opună cu vehementa acestei masuri” se mai afirmă în comunicat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Si el are partid? S-a umplut tara de partide. Este ca dupa revolutie cand erau cam 100 de partide. Era unul de trei membri al unuia Zambra: el, maica-sa si bunica-sa. Saracul sector privat. Pai cum sa-i impozitezi profitul? Nu vedeti ca saracii nu fac profit decat 1500 lei?

    • Nasol cu mai multe partide, este mai doamna Livia?

  2. Nu in toata lumea. In Maroc se impoziteaza cifra de afaceri. In general intr-o tara capusata la sange de transntionale (unele cu un profit de 0,5% din cifra de afaceri de miliarde), este singura solutie.
    Sa vedem daca ii tine cureaua. Basmul cu parasitul Romaniei nu tine.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998