CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catarama da de pamint cu PSD: ”Covidul rosu, sacul de box al lui Iohannis si al PNL”

4 comentarii / 2257 vizualizări / 14 iulie 2020

Liderul Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, aduce acuzații grele PSD, pe care îl acuză că nu a știut să facă nimic bun pentru țară după victoria zdrobitoare din 2016, iar acum a ajuns sluga umilă a Puterii. Nu ”ciuma roșie”, ci ”Covidul roșu” e eticheta reală a PSD, mai susține el.

”COVIDUL ROȘU
PSD a câștigat alegerile din 2016 cu un scor zdrobitor. Dar nu a fost în stare să facă ceva bun pentru țară sau pentru cetățenii ei!
A încercat, la un moment dat, o politică suveranista (vă mai amintiți declarațiile de condamnare a multinaționalelor?), dar făcut-o prost, neconvingător și nesincer.
Drept rezultat, a devenit sacul de box al UE, al președintelui Iohannis și al lui Ludovic Orban, sub apelativul ciuma roșie. A pierdut, cu toată majoritatea parlamentară de care dispune, puterea executivă, a capitulat fără luptă și azi a devenit sluga umilă a celor care l-au căsăpit!
A avut șansa istorică, în ultimul moment, să ne salveze drepturile și libertățile, să lupte pentru democrație și suveranitate, împotriva guvernului mondial, dar a ales să facă o înțelegere dezgustătoare cu PNL și președintele Iohannis, instaurand dictatura politico-medicala din care nici măcar nu face parte.
Circul pe care îl face azi în Parlament (Senat), discuțiile de ochii lumii cu fricosul Arafat, modul în care își bate joc de o majoritate parlamentară pe care (încă) o are, ne îndreptățește să afirmăm, fără teama de a greși: ciuma este periculoasă, coronavirusul este aproape banal. PSD este COVIDUL ROȘU, ciuma roșie este o etichetă pe care nu o merită!” scrie pe Facebook afaceristul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Excdlent ! Te votez fara sa clipesc !!!

 2. Cataramă e prost și când se încordează.

  Rata mortalității la ciumă, cu tratament, este 10%. În cazul României, COVID-ul are o rată a mortalității de 8%.

  Când ești prost, Cataramă, totul e banal.

 3. de acord, dar cine e Catarama asta? Nu seamana cu junele ofiter laureat al celor lipsiti de sanse absolut deloc. Normal, cum ar putea fi ei lipsiti de sanse?

 4. Vrem Catarama presedinte PSD!
  Vrem alegeri libere la Camera!
  Vrem inapoi la MAE!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998