CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Catarama: ”Daca trece Codul Fiscal, ii ridic statuie lui Ponta din banii mei”

1 comentariu / 2416 vizualizări / 18 martie 2015

Afaceristul Viorel Cataramă face, în exclusivitate pentru Inpolitics, o promisiune șocantă dar, în egală măsură, deloc metaforică, după cum ne-a dat asigurări, ci una cît se poate de serioasă.

”Dacă premierul Victor Ponta reușește să introducă noul Cod Fiscal, pe care l-a anunțat recent, eu, Viorel Cataramă, mă angajez solemn să îi ridic din banii mei o statuie de bronz și să fac demersurile legale pe lîngă primăria generală să îmi aprobe un loc unde să o amplasez, în București. Nici nu îmi fac măcar probleme vizavi de costuri, însă, pentru că am convingerea că mulți alți afaceriști de calibru se vor înghesui să contribuie la respectiva statuie”.

Cataramă susține că nu e deloc o figură de stil, ci o promisiune fermă, pentru că, spune el, introducerea măsurilor fiscale noi, așa cum au fost anunțate de premier, va duce la o deblocare a economiei, la o relansare a businessului, la crearea de locuri de muncă, la eliminarea în mare măsură a economiei negre și la multe alte efecte benefice. ”Noul Cod fiscal, pe care vă pot spune că mediul de afaceri l-a recepționat cu un entuziasm cum nu am mai văzut de mult, ar putea reprezenta ieșirea din criza în care ne zbatem de niște ani buni, cu atît mai mult cu cît e propus de o guvernare de stînga, așa că sunt decis să îmi respect promisiunea pe care o fac acum, indiferent ce va trebui să fac pentru asta” mai spune magnatul mobilei. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. vorbeste un fost securist de genul lui voiculescu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998