CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Catarama: ”Declaratiile publice ale Laurei Kovesi constituie o grava eroare”

2 comentarii / 2265 vizualizări / 14 februarie 2019

Liderul Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, critică recenta ieșire la rampă a Laurei Kovesi, pe care o consideră o victimizare care va duce în derizoriu lupta anticorupție.
„Dreapta Liberală consideră că declaraţiile publice ale doamnei Laura Codruţa Kovesi constituie o gravă eroare, cu consecinţe negative majore în luptă contra corupţiei, pentru independenţa justiţiei şi consolidarea separaţiei puterilor în stat. Această victimizare are următoarele efecte directe: -pierderea oricărei şanse de a ocupa postul de procuror general European (pierdere majoră pentru România); -ducerea în derizoriu a luptei împotriva corupţiei, discreditarea şi îngreunarea eforturilor procurorilor DNA şi a celorlalte instituţii ale statului în luptă eficientă cu criminalitatea”, afirmă Viorel Cataramă într-un comunicat remis presei.

Concomitent, el aduce critici și partidelor din opoziție, despre care spune că au folosit lupta anticorupție ca un pretext pentru bătăliile politice:

„Totodată această situaţie a scos la suprafaţă un adevăr tulburător: partidele din opoziţie (PNL, USR, PLUS) au demonstrat cu prisosinţă că lupta lor pentru independenţa justiţiei nu a fost şi nu este sinceră, ci un simplu pretext pentru o bătălie cu PSD-ALDE pe un subiect sensibil pentru români; fiind toate partide socialiste, nu au soluţii pentru problemele majore ale ţării (discriminarea dintre aristocraţia bugetară şi ceilalţi cetăţeni, declinul sectorului privat şi al exporturilor, creşterea importurilor şi a împrumuturilor, restructurarea pe baze capitaliste a sănătăţii şi învăţământului). Klaus Iohannis, Dacian Cioloş au avut reacţii care au anulat ani de muncă a unor instituţii cu greu construite şi au demonstrat cât rău pot face vorbele goale şi nesincere!”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Visezi…. unde ai vazut domnule Catarama partid socialist autentic in Romania….am vrea noi sa avem asa ceva, la fel cum am dori sa avem partid liberal,comunist,crestin,ecologist etc.autentic in Romania… dar din pacate nu avem decat forme fara fond.

  2. ba tu esti prost? tu chiar o credeai p-asta proccuror adevarat, cu carte? iejnebun??

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998