CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Cataramă, dezvăluire bombă: Pînă și Crucea Roșie întreține azile ale groazei

12 comentarii / 3238 vizualizări / 17 iulie 2023

”În data de 12 Iulie, autoritățile din județul Vrancea au închis un cămin de bătrâni din localitatea Vârteșcoiu care aparține de Crucea Rosie Vrancea, care nu avea nici măcar autorizație de funcționare! Motivele? Multe: igiena precara, medicamente si alimente expirate, condiții inumane de locuit!” afirmă afaceristul Viorel Cataramă, membru, de mulți ani, al Crucii Roșii, condusă în acest moment de afacerista Camelia Șucu(foto).

”Sunt fapte clare si, cu toate acestea, reacția Societății Naționale de Cruce Rosie a fost de neacceptat: „ne angajam sa colaboram pe deplin cu autoritățile”. Pai, colaborarea cu autoritățile este opționala sau obligatorie? Respectarea legii este opționala sau obligatorie in Romania?
Crucea Rosie nu este un obscur ONG, condus de indivizi fără empatie pentru semenii lor, dispuși pentru confortul lor sa abuzeze bătrâni lipsiți de apărare si care merita toata simpatia si atenția noastră!
De aceea, pe aceasta cale, solicit demisia imediata a președintelui Jenică Lazar si a directorului Rodica Davideanu si asumarea dificila, dar necesara a responsabilității faptelor petrecute!
Fac mențiunea ca, mai multe Filiale de Crucea Rosie si-au manifestat indignarea si nemulțumirea fata de aceasta situatie!” scrie afaceristul pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Viorel Cataramă, supărat pentru că n-a ajuns șeful Crucii Roșii din România, face o dezvăluire de kikirikimiki. Păi de ce n-a dezvăluit spy-ul de Cataramă despre acest azil de când a fost înfiintat ilegal?
  Ar fi mult mai interesant să ne dezvăluie domnul Cataramă cum a fost distrusă industria de mobilă din România. Având în vedere relatiile strânse cu IPS Teodosie (se întorc în mormânt părintii săi care au fost adventiști, să-l vadă pe Viorel făcând pe ortodoxul!) ar fi fost util un act de pocăintă publică al penitentului Viorel – robul lui Dumnezeu. Știindu-l și pe Teodosie, nu cred că se va întâmpla asta.

  • AI TU PROBLEME MAI GRAVE DECAT CELE PE CARE LE ACUZI LA ALTII.

   • Vorbeste cu toate rudele familei Catarama (toti sunt adventisti de ziua a saptea) și vei afla parerea parintilor lui Viorel despre trecerea lui formala la ortodoxie. Sa-mi trimiti si mie o poza cu Viorel participand la o Sfanta Liturghie.

    • Sa ti-o pui pe masa cand iei cina.

 2. Primitzi cu eshafodul ?

  Sus pe dealul cel mai mare,
  se monteaza cate o spanzuratoare
  pentru medicii Criminali, Politruci, Platiti, IT-isti si toti de la Tembeliziuni si Zoiare.

  ,,19.000 de medici inculpați pentru infracțiuni legate de Covid

  Data viitoare când aveți nevoie de un examen medical anual, poate fi necesar să programați o întâlnire cu recepționerul din Guantanamo Bay. Există aproximativ un milion de medici în exercițiu în Statele Unite, iar Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei Statelor Unite deține acuzații sigilate pentru aproximativ 19.000 dintre ei – medici generali, specialiști, chirurgi, camera de urgență și personalul de îngrijire urgentă.
  O sursă JAG familiarizată cu acuzațiile a declarat că medicii inculpați au participat la un parteneriat neetic și ilegal cu CDC și NIH în timpul Covid Plandemic. CDC/NIH i-a stimulat pe medicii infracționali să-i constrângă pe pacienți să fie vaxați, chiar dacă pacienții au protestat împotriva atacului potențial letal. Profesioniștii din domeniul sănătății au fost încurajați să facă totul, în afară de a lovi fizic un pacient pentru a obține complianță. Tacticile au inclus mustrarea bătrânilor și a spune femeilor însărcinate că viitoarele mame nevaccinate pun în pericol viața copiilor nenăscuți. De asemenea, CDC/NIH i-a încurajat pe medici să amenințe că „divorțează” pacienții care nu doresc să fie vaccinați și să le spună pacienților că numele lor vor fi adăugate pe lista neagră cu „vaccinarea refuzată”. Mulți pacienți li s-au refuzat tratamentele și medicamentele salvatoare. Medicilor li s-a spus că au responsabilitatea medicală de a participa, ca nu cumva să apară pe o altă listă numindu-i paria în comunitatea medicală.
  Sursa noastră a spus că JAG a aflat despre listă de la un oficial CDC fără nume, deținut în prezent la Camp Blaz, Guam.
  „Putem accesa de la distanță o listă de medici care, constrânși sau nu, mergeau împreună cu Scamdemic. Avea nume de practici și date. Pot spune că am interogat, iar ulterior am arestat, cinci medici de pe lista respectivă. Ei au mărturisit că au luat instrucțiuni CDC. Dacă cinci din cinci documente aleatorii din diferite părți ale țării sunt vinovați, atunci lista este probabil exactă”, a spus sursa noastră.
  El a adăugat că lista actuală nu este completă.
  „El susține sau spune că crede că CDC are alte liste pe care nu le-a putut accesa, liste care, spune el, au peste 100.000 de medici și asistenți. Sperăm că viitoarele arestări ale CDC ne vor conduce către acele liste, dacă ele există cu adevărat”, a spus sursa noastră.
  Între timp, a adăugat el, JAG a fost autorul unor rechizitori preliminare asupra celor 19.000;
  cu toate acestea, din cauza numărului covârșitor de acuzații restante în mâinile JAG, nu există un program fix pentru momentul în care cei 19.000 vor fi în fața justiției.
  „Lucrăm mai repede decât s-ar putea crede. Dar există o mulțime de oameni care trebuie băgați în închisoare sau spânzurați”, a spus el.’’

  • lung si gros

 3. Crucea Roșie sustine ca doar 280’000 a numarat…..

 4. ,, Vaccinul anticovid ar putea fi recunoscut ca ARMĂ BIOLOGICĂ
  Comitetul executiv republican al comitatului Brevard (BREC), Florida, a votat o propunere inedită. Liderii grupului au redactat primul proiect al unei scrisori pe care doresc să o trimită guvernatorului Ron DeSantis și altor oficiali de stat, cerându-le să facă ilegale vaccinurile cu ARNm COVID-19 în Florida, relatează CBS12. Republicanii de pe Coastă sunt o voce puternică în stat. Comitatul Brevard este al zecelea cel mai mare comitat după populație din Florida; aici se află Centrul Spațial Kennedy, o destinație turistică populară, Cocoa Beach. Este comitatul vecin la nord de Coasta Comorilor. CBS12 News a obținut o copie a scrisorii, trimisă la sute de republicani înregistrați din Brevard County pentru a fi luată în considerare. Dacă comitetul executiv al partidului procedează și primește suficiente voturi „da”, scrisoarea va fi trimisă tuturor legislatorilor de stat care reprezintă regiunea, delegației Congresului din Brevard, inclusiv senatorilor Rubio și Scott, procurorului general al statului Florida, Ashley Moody, și lui DeSantis.
  Scrisoarea face referire la marele juriu din Florida care investighează vaccinurile COVID-19.
  În decembrie, guvernatorul DeSantis a cerut Curții Supreme din Florida să convoace un mare juriu care să analizeze desfășurarea vaccinurilor și dacă au fost comise infracțiuni. Curtea Supremă a aprobat această cerere. Marele juriu s-a întrunit și nu se cunoaște stadiul actual al investigației sale, deoarece procedurile marelui juriu sunt extrem de secrete prin concepție. În cererea sa de convocare a marelui juriu, DeSantis a scris: „Legea din Florida interzice practicile frauduloase, inclusiv difuzarea de reclame false sau înșelătoare la un medicament și utilizarea oricărei reprezentări sau sugestii în orice reclamă referitoare la un medicament, conform căreia o aplicație a unui medicament este eficientă atunci când nu este așa”.
  Scrisoarea BREC explică de ce liderii organizației consideră că vaccinurile nu sunt eficiente și face un pas înainte, făcând referire la un studiu privind utilizarea vaccinurilor ca metodă de răspândire a armelor biologice. „Întrucât nouă, poporului statului Florida, ni s-a spus că virusul COVID-19 prezintă un pericol grav pentru noi înșine, familiile noastre și comunitățile noastre. Ulterior, ni s-a spus și, în multe cazuri, ni s-a impus să facem vaccinurile experimentale cu COVID-19 din următoarele motive: Că ar preveni transmiterea și, astfel, ar opri răspândirea COVID-19. Că astfel ne vom proteja familiile, pe noi înșine și publicul. Făcând acest lucru ne-ar permite să ne păstrăm locurile de muncă și/sau beneficiile pentru a ne putea întreține familiile. Făcând acest lucru, ne făceam datoria patriotică față de țara, statul și comunitățile noastre. Nu am avut de ales din cauza mandatelor de vaccinare COVID-19 ale președintelui Biden. Întrucât recent au fost dezvăluite dovezi puternice și credibile că COVID-19 și vaccinurile COVID-19 sunt arme biologice și tehnologice. Întrucât datele clinice ale Pfizer au dezvăluit 1.223 de decese, 42.000 de cazuri adverse, 158.000 de incidente adverse și aproximativ 1.000 de efecte secundare. Întrucât un număr enorm de oameni au murit și sau au suferit vătămări permanente. Întrucât există dovezi puternice și credibile că serurile cu ARNm COVID-19 modifică ADN-ul uman. Întrucât agențiile guvernamentale, mass-media și companiile de tehnologie, precum și alte corporații, au comis o fraudă enormă susținând că serurile COVID-19 sunt sigure și eficiente. Întrucât un mare juriu la nivel de stat investighează infracțiunile legate de vaccinul COVID-19. Întrucât continuarea experimentelor pe oameni și negarea consimțământului în cunoștință de cauză sunt încălcări ale Codului de la Nürnberg și, prin urmare, constituie crime împotriva umanității. Să se hotărască în continuare: În numele conservării rasei umane, Partidul Republican din Brevard County solicită guvernatorului DeSantis și legislativului statului să interzică vânzarea și distribuirea vaccinurilor COVID-19 și a tuturor serurilor aferente în statul Florida, iar procurorul general al statului să confiște imediat toate dozele COVID-19 și injecțiile cu ARNm din statul Florida și să dispună efectuarea unei analize medico-legale pentru a determina dacă substanțele folosite reprezintă un pericol pentru beneficiari”, se arată în scrisoarea BREC.’’ https://www.activenews.ro/stiri/Premiera-in-SUA-Vaccinul-anticovid-ar-putea-fi-recunoscut-ca-ARMA-BIOLOGICA-183201

  • prostie ambulanta, satanizata, reptiliana si clona de zombi ce esti?

  • cretinule capiat scapat de la balamuc.

 5. De ce nu mai exista semnul CRUCII ROSII pe masinile de salvare? Ce reprezinta imbirligarea aia de linii albastre? Cine a permis asa ceva?

  • Maria, daca unesti capetele liniilor albastre va reiesi semnul jidanilor: doua triunghiuri contrapuse care il descriu pe Satana Yehova, la care se inchina khazarii criminali ( falsii evrei ) iubitori de Talmud.
   Acest semn a aparut de multi ani pe salvarile din Colonia Romania, dar acum a venit timpul ca tradatorii din toti anii de dupa Lovitura de stat din ’89 sa raspunda pentru faptele lor, si vor raspunde.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998