CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catarama, dezvaluiri-soc: Puci in PNL, sub bagheta lui Ciolos

0 comentarii / 8271 vizualizări / 30 ianuarie 2018

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, acuză că există o grupare în PNL care vrea preluarea conducerii partidului şi „să îngroape” PNL într-o coaliţie condusă de Dacian Cioloş. Cataramă a nominalizat, pentru Mediafax, şi persoana care ar putea să ajungă preşedinte interimar PNL.

„La nivelul organizaţiilor judeţene există o stare de nemulţumire profundă, furie pentru că PNL nu şi-a asumat formarea guvernului, deşi existau premisele pentru acest lucru şi se putea forma o majoritate parlamentară, din PNL, USR; PMP; UDMR; minorităţi şi parlamentarii puterii nemulţumiţi de Liviu Dragnea. Toată lumea îşi pune întrebarea de ce nu s-a acţionat”, a declarat Cataramă.

Acesta spune că explicaţia a găsit-o în vizitele făcute la organizaţiile din ţară, şi anume, formarea unei grupări care vrea să preia conducerea partidului.

„O grupare formată din indivizi slabi, fără coloană vertebrală, fără calităţi de lideri. Ce urmăreşte această grupare? Fie în luna martie a acestui an, ca eventuală condamnare a lui Ludovic Orban, fie anul viitor, după alegerile europarlamentare, unde se vor strădui ca PNL să obţină un scor mic, să îl instaleze în funcţia de preşedinte interimar pe Ilie Bolojan, care să fie de acord cu formarea unei coaliţii conduse de domnul Dacian Cioloş, din care să facă parte şi PNL”, a mai spus Cataramă.

Liberalul susţine că această grupare formată în interiorul PNL a influenţat în mare măsură decizia PNL de a nu prezenta un candidat propriu pentru funcţia de premier la consultările cu şeful statului.

„Nu doresc să dau nume în acest moment, ci să trag un semnal de alarmă ca PNL poate câştiga alegerile singur, în lupta directă cu PSD. Cei care se opun ar trebui să fie consideraţi inamici publici ai partidului pentru că vor să îngroape PNL într-o coaliţie condusă de Cioloş. Mai mult, aceştia se opun unei ideologii clare de dreapta, pentru a fi un număr cât mai mare de nemulţumiţi faţă de acest partid”.

Întrebat dacă Dacian Cioloş ar vea cunoştinţă de un asemenea scenariu, Cataramă a răspuns; „cu siguranta da, a anunţat formarea unui partid, intenţia de aşa-zisă coagulare a Opozitiei, a făcut anunţurile, urmează să le pună în practică cu complicitatea gruparii ticăloase din PNL”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998