CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catarama, directa in falca lui Orban: ”Nu pot fi cistigate alegerile una declarind si alta facind”

0 comentarii / 2524 vizualizări / 8 mai 2018

PNL dă semne că nu e mort pe de-a-ntregul: un lider liberal are curajul să înfiereze public duplicitatea conducerii actuale și gafele de răsunet, precum recentul scandal al decrețeilor. Astfel, prim-vicepreşedintele PNL sector 2, Viorel Cataramă, a criticat azi anunţul privind primirea în partid a europarlamentarului Siegfried Mureşan, la doar o zi după ce partidul anunțase că vrea să combată vehement traseismul politic.

”Anunţul privind înscrierea în PNL a europarlamentarului Siegfried Mureşan este un lucru care ne dăunează, pentru că noi am anunţat public că iniţiem un proiect de lege şi luptăm împotriva traseismului politic. Prin acest anunţ, de fapt, ducem în derizoriu eforturile de schimbare a legislaţiei privind traseismul politic şi facem ca eforturile colegilor parlamentari să pară neserioase. Noi nu avem decât de pierdut în faţa opiniei publice. Dacă vom avea parte de astfel de atitudini vom avea un handicap în a reuşi să câştigăm bătăliile electorale”, a declarat pentru Mediafax liberalul.

El a mai spus că PNL, dacă vrea să lupte împotriva traseismului politic, atunci trebuie să fie ”exemplar în a se menţine pe această poziţie”.
”Nu pot fi câştigate alegerile una declarând şi alta făcând”, a adăugat Viorel Cataramă.
El a criticat și poziţia tinerilor liberali, care au generat ”scandalul decreţeilor”:

”Trebuie, o dată pentru totdeauna, să înţelegem că numirea sau alegerea unor persoane în funcţii importante în partid trebuie să fie făcută exclusiv pe bază de competenţă. Exemplul domnişoarei Mara Mareş, mă refer la poziţia faţă de decreţei, arată că numirile pe alte criterii decât cele de competenţă dăunează grav viitorului partidului. Solicit tuturor membrilor partidului să respectăm programul, iniţiativele şi doctrina”, a mai spus Cataramă.

 

foto: B1.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998