CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catarama: ”Klemm aplica regulile democratiei in functie de interese”

4 comentarii / 2367 vizualizări / 16 februarie 2019

Președintele partidului Dreapta Liberală apreciază că declarațiile dlui Hans Klemm în cazul Laurei Kovesi ”sunt făcute în nume personal și nu reprezintă poziția administrației Trump; este manifestarea unui democrat aflat la sfârșit de mandat, care consideră că regulile democrației nu se aplică pentru toți și întotdeauna, ci selectiv, în funcție de anumite interese!”
”Știm că frații noștrii din USA (republicanii) luptă din răsputeri împotriva acestei mentalități, suntem ferm convinși că vor învinge!” afirmă Viorel Cataramă într-un comunicat public.
”Acest caz explică de ce, cu tot sprijinul din partea Hollywood-ului, al Wall Street-ului și al presei americane socialista Hillary Clinton a fost trimisă în istorie de poporul american, care l-a adus la Casa Albă pe magnatul Donald Trump ca să lupte eficient cu socialismul și să schimbe (în bine) lumea, respectând și consolidând regulile sacre ale democrației” mai susține liderul politic. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Un ambasador neo-marxist pe persoana fizica.

    • E un slugoi mafiot.

  2. Derbedeul ăsta nu mai reprezintă pe nimeni. Nu mai este ambasador de un an. Dacă el nu are bunul simț de a pleca, la fel ca și precedentul, care a fost miluit cu o sinecură grasă la fondul Proprietatea, atunci un șut în fund ar fi binevenit.

  3. Oare ce „suvenir” din Romania si-a mai aranjat si el dupa ce isi incheie mandatul? Mai tare decat Gitenstein?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998