CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Catarama: PSD vrea să transforme membrii Casei Regale în asistati social

1 comentariu / 2972 vizualizări / 7 februarie 2018

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2 Viorel Cataramă a declarat, ieri, pentru Mediafax, că PSD-ALDE vrea să îi transforme pe membrii Casei Regale în ”asistaţi social”, afirmând că Mihai, Ferdinand şi Carol ”se răsucesc în mormânt văzând cum actualii membrii ai Casei Regale se lasă mituiţi”.

”Socialiştii grupaţi în PSD-ALDE îşi continuă ofensiva de a-şi lărgi bazinul electoral. Mai nou, doresc să ofere Casei Regale statul de instituţie publică, adică să îi transforme pe membrii Casei Regale în asistaţi social care să primească fonduri din taxele şi impozitele plătite de cetăţenii României”, a declarat Cataramă. „Carol, Ferdinand şi Mihai se răsucesc în mormânt văzând cum actualii membri ai Casei Regale se lasă corupţi şi mituiţi de socialişti”, a spus liberalul.

RAPPS a precizat că va percepe o sumă lunară Familiei Regale pentru Palatul Elisabeta după finalizarea unui raport de evaluare, urmând ca aceşti bani să fie plătiţi până când Guvernul va stabili care este statutul Casei Regale. ”Este de neacceptat ideea ca persoane care au fost subiectul unor scandaluri răsunătoare, chiar arestări – cazul fetei regelui Mihai arestate în SUA pentru lupte ilegale cu cocoşi, să beneficieze din banii publici. Cred că este de datoria tuturor celor care doresc o societate normală să se opună şi să condamne risipirea banului public”, a mai spus Cataramă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Catarama are dreptate!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998