CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9560 RON UP | 1 USD = 4.6047 RON UP | 1 GBP = 5.7745 RON UP

Catarama: Romanii regretă Mamaia din timpul comunismului!

4 comentarii / 2832 vizualizări / 29 iunie 2021

”În timpul studenției (comunismului) am lucrat ca ghid ONT. În 1991 am fost ministrul (secretar de stat) TURISMULUI. N-aș fi crezut atunci că turismul în țara mea se va prăbuși!
Mamaia, 2021. În toată lumea se caută soluții ca hotelurile să fie cât mai aproape de plajă. La noi, toate hotelurile sunt îndepărtate de plajă, care a fost mărită nejustificat.
Consecința: un spațiu imens, fără mult nisip, dar cu coji de scoică care nu permit turiștilor să meargă desculți în apă, murdărie, hoție (de șlapi)! Plus, cearșafurile și umbreluțele aduse de acasă, la concurență cu șezlongurile marilor hoteluri!


Nu mai este permisă nici funcționarea barurilor de pe plajă, așa că dacă vrei apă ți-o aduci de acasă!
Și asta, pentru că în funcțiile publice ajung tot mai mulți idioți!
Îi putem înțelege pe francezi și pe elvețieni de ce vor să plece cât mai grabnic din România!
Deja, tot mai mulți turiști regretă Mamaia din timpul comunismului!
Pentru că, prostia, tembelismul și cretinismul domină, din ce în ce mai mult spațiul public!” scrie afaceristul Viorel Cataramă, pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. ” … am lucrat ca ghid ONT”

  Adica faceam practica la secu

  • Și apa-i udă.
   Uită-te, bă, poponare, și la rapandulele securiste pe care le lingi în cur.

  • era parfum pa timpu „communismului”, pana ce tatarii de teleorman din comitetul central, cu aere capitaliste, trimiteau toata productia tari spre „vest” pa caleferata, trenuri marfa ce nu se mai terminau, incepand inca da pan 1980. E pen ca tara trebea infometata, sa le cada porma lor romania in gura, sa va spuir ca „communisml” e rau, si ca ce vreti voi e capitalism. Acu vi se baga capitalismul pan chur. Daia ai faceau tablouri mari lui Ceausescu, ca sa vaza narodu ca cin tre sfie devine. Naveti creer, baa strambilor. Acu sunteti „roma” pa plan international. Nu tzagani, caia au cultura, muzica, pan Spania, Franta etc, ci alde „roma”. Ca sa nu se faca confuzie. Can europa capitalista zice la tv si in presa „roma”, zilnic si acum in „plandemie”, aia se refera explicit la voi.

 2. Ce rau este in a avea o plaja lata, pe care nu se inghesuie lumea ? Dimpotriva, mitocanie si prost gust se cheama sa vrei sa cobori direct pe plaja din patul tau de hotel. Ce rau este in a avea o plaja lata, pe care sa incapa si localnicii sau oamenii mai modesti care nu sunt dispusi sa dea o averea pe sezlonguri si nici sa bea cocktailuri de la bar? Mamaia a fost si trebuie sa ramana o plaja familiala, nu una de fite !!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998