CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catarama: ”Va fi ingrozitor cu Ponta presedinte, vom redeveni un stat-mafiot”

1 comentariu / 1693 vizualizări / 21 iulie 2014

Magnatul Viorel Cataramă, candidat prezidențial independent, îl face pulbere pe Victor Ponta, afirmînd că acesta nu ar face, odată ajuns președinte, decît să consolideze statul de tip mafiot.
”Dacă dl.Ponta ajunge președintele României, revenim nu la partidul-stat din vremea lui Adrian Năstase, ci într-un partid-stat mult mai bine consolidat din punct de vedere mafiot și fără o opoziție reală în România. Va fi îngrozitor, va fi o dramă pentru acest popor ca dl.Ponta să devină președinte pentru a transforma România în sclava unui partid-stat” a spus Cataramă azi, într-un interviu pentru Adevărul.ro.

Pe de altă parte, el crede că Ponta poate fi contracarat, dacă i se taie sprijinul din dreapta, pentru că el nu poate ajunge președinte fără un segment de voturi din dreapta, ”iar cei care i-ar putea da aceste voturi ar trebui împiedicați de noi toți să facă acest lucru”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Saracul cu duhul,la punga are,dar degeaba, nici fata de om normal nu mai are,parca are nuanta racului scos de la fierbere…numai nesimtirea si tupeul il mai tin in viata. Daca pe vremea basescului nu s-a furat in draci…Politician de 2 lei,imi aduc aminte ca nu stia nici cine a fost Stefan Zeletin…o fi aflat intre timp?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998