CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Catarama, victorios la golf in Praga

4 comentarii / 2575 vizualizări / 4 iunie 2019

Afaceriștii Viorel Cataramă și Dinu Pescariu s-au clasat pe primele locuri la o competiție internațională de golf derulată pe terenul Albatros din Praga.
Românii au câștigat ambele premii 1 la Credit Suisse Golf Cup ediția a 2a.
Dinu Pescariu s-a clasat pe primul loc la categoria 1, iar Viorel Cataramă, practicant al golfului cam 100 de zile pe an, s-a clasat pe locul 1 la categoria 2, potrivit unui comunicat al celui din urmă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. In zilele noastre excrocii nu stau la puscarie. Stau pe trenul de golf, beau sampanie la Negresco, fac plaja in tari exotice.

  2. Bravoooo! Asta da stire.

  3. Ticalosul Pescariu dupa tunurile date cu Microsoft si dupa ce a devenit cel mai nemernic turnator doar ca sa scape de puscarie ,ride de noi de pe plajele de la Miami si terenurile de golf. Trebuie sa-i multumim lui Coldea si Kovesi tradatorii de tara ca l-au facut scapat de puscarie si sa-i intrebam citi euro le-au revenit lor ? Rusineee…..o mina de oameni au nenorocit Romania, dar nu politicienii cum vor ei sa dea impresia!Politicienii le-au fost de ajutor cu legi care sa le acopere faptele criminale.

  4. Asa este, Cetatene!Pescariu castiga turnee la golf , in loc sa infunde puscaria!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998