CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Cazul Borisov – Merkel isi apara ”catelul”: PPE isi trimite oameni la Sofia in regim de urgenta

5 comentarii / 2992 vizualizări / 22 martie 2022

Grupul Partidului Popular European ( PPE ) din Parlamentul European a anunțat că își trimite de urgență reprezentanți la Sofia la doar câteva zile după reținerea fostului premier și lider al partidului GERB, Boiko Borisov, transmite Novinite.com.

Acesta, împreună cu fostul ministru de Finanțe Vladislav Goranov și cu purtătorul de cuvânt al partidului, Sevdelina Arnaudova, au fost reținuți în noaptea de 17 martie și eliberați fără acuzații la mai puțin de 24 de ore mai târziu.
Președintele Grupului PPE , Manfred Weber, i-a desemnat pe Monika Hohlmeier, președintele Comisiei pentru control bugetar a PE, și pe Jeron Lenaers, purtătorul de cuvânt al Grupului PPE în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne a PE, pentru a participa la misiunea din Bulgaria. Cei doi europarlamentari au cerut întâlniri cu părțile implicate – premierul bulgar Kiril Petkov, ministrul de Interne Boiko Rașkov și cu procurorul general Ivan Gheshev. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. luluta du l pe coldea cu tine la bruxeles. Nu credem ca poti actiona fara suportul lui. Vezi ca Borisov asta, da cu dreapa (sic!)

  • ..scuze cu stanga, cu dreapta o tine pe merkel:)

 2. De ce accepta procurorul general Ivan Gheshev o intalnire cu reprezentanti unei entitati private(PPE german este un partid politic care nu afla la guvernare )?
  Oare Catu sau alt lider afiliat PPE din Romania ar fi primit de Ivan Gheshev ?
  Oare Catu sau alt lider afiliat PPE din Romania ar fi primit de procurorul general al Germaniei ?
  sa se intereseze de soarta unui nea grigore gornistul membru PPE german

 3. Nu toate natiile sunt miloage si proaste ca romanii,nu stiu cate popoare cu coloana verticala vor tolera o zdreanta tavalita pe canapelele lui Ghita sa aresteze dupa bunul plac pe cei care nu plac celeilalte zdrente ,Ursula.

 4. „ministrul de Interne Boiko Rașkov”
  -se pronunta mai aproape de Boicu…..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998