CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Cazul Caracal si maretele angajamente ale lui Iohannis din Strategia de Aparare a a Tarii

10 comentarii / 3874 vizualizări / 5 august 2019

”La preluarea mandatului de Președinte al României am exprimat dezideratul și angajamentul afirmării națiunii române ca o națiune puternică, de cetățeni, o națiune care știe ce vrea în Europa, în lume și pentru sine însăși. Convingerea mea a rămas neclintită.
Strategia națională de apărare a României este expresia concretă a acestei viziuni.
Strategia națională de apărare a României ține de atribuțiile Președintelui României.

O Românie puternică în Europa și în lume înseamnă în primul rând un stat care asigură securitatea cetățenilor săi oriunde s‐ar afla ei.
Această declarație include o multitudine de aspecte.
A asigura securitatea cetățenilor începe cu a‐i respecta la ei acasă, a le proteja drepturile și libertățile în țară și în străinătate, a pune efectiv instituțiile în serviciul cetățeanului, așa cum le este menirea, și continuă cu o dimensiune cât se poate de practică ‐ a le oferi securitate în comunitățile lor, precum și garanții juridice și protecție diplomatică în afara granițelor.
Acest scop poate fi atins doar prin conectarea permanentă la realitate, prin evaluarea continuă a stării de fapt și prin înțelegerea fenomenelor și provocărilor ce caracterizează actualul context”.

(Extrase din Strategia Națională de Apărare a Țării pentru perioada 2015-2019 elaborată de către președintele României, Klaus Iohannis)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Curata strategie, coane Iohannis!

 2. O fi citit si Iohannis strategia asta, care se zice ca-i elaborata chiar de el?

 3. Acest scop poate fi atins doar prin conectarea permanentă la realitate, prin evaluarea continuă a stării de fapt și prin înțelegerea fenomenelor și provocărilor ce caracterizează actualul context”.
  El este conectat doar la deplasari la Sibiu, la mare, etc; ce evaluare? O problema care il depaseste din punct de vedere intelectual; intelegerea fenomenelor? Glumiti.

 4. Cu regret, evenimentul Colectiv a avut loc CHIAR in mandatul actualului președinte.
  Deci o ocazie perfecta de a aplica strategia. Ori, dacă mai țineți minte singurele fapte notabile au fost demisia lui Ponta si arestarea ( pentru imaginea artistica) lui Piedone.
  După care liniște. Nici o ancheta serioasă, deci nu s-au descoperit cauzele si vinovații.
  Se pare ca trenează un proces undeva.
  Bine ca a găsit Dl. Iacob strategia, ca ni se prezenta si pentru viitorul mandat

 5. Credeti ca el a citit ce asemnat?!!

 6. De data asta, iata un argument beton impotriva lui Iohannis. Pe cat de simplu si curat, pe atat de incriminatoriu. Asta insa, doar din punct de vedere tactic. Fireste, simpatizantii presedintelui vor spune ca acesta s-a aflat in opozitie impotriva ciumei rosii, ca n-a avut guvernul lui, bla bla. Merge si asta, dar ceea ce nu mai merge deloc este ca a numit a treia oara un PM de la PSD in persoana VVD, o impostoare din toate punctele de vedere, acceptata acolo pentru ca era solutia cea mai comoda pentru toata lumea. Mai putin pentru romani!
  Din punct de vedere strategic, insa, a-l critica pe KVI in timpul campaniei este o grava eroare. De fapt, e o eroare fatala si decisiva. O critica venita din partea ciumei rosii, nu face decat sa-l legitimizeze pe KWI in mod nesperat in ochii indecisilor. Ea da bine la pesedisti si probabil ca le-ar conserva cincimea lor de voturi, absolut insuficienta pentru succes, evident. Pentru celelalte patru cincimi, insa, daca e de criticat ceva la presedintele Iohannis este tocmai lipsa de decizie si de forta in lupta impotriva ciumei rosii. Presedintele ar fi trebuit sa fi fost mult mai intransigent, sa forteze suspendarea si sa mobilizeze populatia impotriva puterii comunistoide de clan aflata la putere.

  In concluzie, nu critica lui Iohannis va aduce succesul PSD in alegeri ci o atitudine de sens contrat prin care sa se evidentieze faptul ca guvernele PSD au tinut aproape cu presedintele, pas cu pas, iar situatia actuala este rezultata din aceasta colaborare „normala” a clasei politice de care presedintele nu numai ca-I apartine, dar chiar o reprezinta. Aceasta este atitudinea care I-ar putea aduce lui Iohannis esecul la prezidentiale, presupunand ca acest esec ar face parte din planul PSD (dar asta este alta discutie).

  • Zi de zi tot dau MSD-ul la 3% și sunt plin de sfaturi venite direct din sediul SRI. Dacă viața ar fi un paradox, deși știm că nu e, dar ne putem îndoi argumentat, eu tot cel mai prost securist rămân veci pururi.

   • Parpanghele, vezi ca Viorica va prajeste partidul la arzator, in fundul curtii, iar tu habar n-ai. De guvernat, guverneaza altii sub numele vostru. Mai vezi ca 3% s-ar putea sa nu fie prea departe, mi-e frica ca la parlamentare sa nu incepeti cu vreo 8%.

    • Veorica prăjește SRI pe toate fețele.
     După Tudose și Grindeanu, non c’e due senza tre, Iohannis a numit și al treilea prim-ministru PSD pe motiv că este safe, de la voi din unitate.
     Să fută veorica tot PSD-ul, timpul ne va arăta că SRI va fi luat muie.

 7. klaus Werner Iohannis se foloseste de institutia Presedentiei tarii , dar si de folosirea legilor care definesti ale democratiei si statului de drept pentru a-si ascunde marea bestialitate si criminalitate de sorginte hitlerista. Sa le luam pe rand.
  1.Cresterea gradului de siguranta a populatiie este contracarata de teroarea impusa de grupările de gherila urbana # rezist, USR,PLUS cele care mentin oamenii intr-o permanentta teama ,
  2. indentificarea si contracararea retelelor de crima rganizata este contracarata de traficul de fiinte umane de care este dovedit vinovat Klaus si Carmen Iohannis, crima organizata transfrontaliera pentru care famiglia Iohamnnis nu a fost judecata pe fondul faptelor savarsite.Mai mult decat atat dupa 2014 traficul de fiinte umane savarsit de Iohannis a fost institutionalizat pana ce cazul Caracal l-a scos la lumina marsaviei totale.
  3. Prevenirea si combaterea evaziunii fiscare , dar Klaus Iohannis este acuzat, dovedit de evaziune fiscala. Cum sa combati evaziunea fiscala cu un evazionist fiscal cooctat fraudulos la Presedentie??
  4.Combaterea consumului si traficului de droguri.. In regimul iohannis drogurile vin pe mare cu vaporul si ajung pana in Banat.
  Despre ” cresterea capacitatii de gestionare a situatiilor de urgenta aceasta este d efpat ,la ordinul lui Iohannsi nongestionarea situatiilor de urgenta, STS fiind intesat cu securistii ceausisto/iohannsiti din Sibiu.
  Basta cu minciuna criminal nazist/iohannsita.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998