CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Cazul Djokovic: legea e lege pentru toti, nu doar pentru VIP-uri. Sau poate nu…

14 comentarii / 4709 vizualizări / 12 ianuarie 2022

Situația tenismenului sîrb Novak Djokovic s-a dorit a transmite lumii un mesaj de fermitate din partea unor înalte autorități, anume că legea e lege pentru toți, pălmași și VIP-uri deopotrivă. O fermitate care venea în continuarea altui mesaj ”similar”, transmis lumii tot de niște înalte autorități și tot pe fundal sportiv. Pentru că oamenii trebuie să înțeleagă.

Să ne amintim.

The Times, 18 iunie 2021:
UEFA a informat Guvernul de la Londra că finala EURO 2020 nu se va mai disputa în Anglia dacă cei 2.500 de invitați ai forului continental pentru ultimul act nu vor fi exceptați de la perioada de carantină de 10 zile, impusă în prezent în Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19. După informarea primită de la UEFA, miniștrii de la Londra au început deja să poarte discuții în acest sens, pentru a stabili dacă este optimă decizia de a-i excepta de la carantină pe cei 2.500 de invitați UEFA, printre care sponsori, oficiali ai FIFA și ai forului continental, politicieni și reprezentanți ai televiziunilor deținătoare de drepturi pentru competiție.
Dacă răspunsul venit de la Londra va fi negativ, UEFA este pregătită să mute finala EURO 2020 la Budapesta, acolo unde restricțiile sunt relaxate considerabil, cel puțin în comparația cu ceea ce se întâmplă în restul Europei.

The Telegraph, 21 iunie 2021:
Finala Euro 2020 rămâne pe Wembley și se va disputa cu 60.000 de spectatori în tribune. Guvernul britanic va anunța marți, 22 iunie, că este acord cu solicitarea forului continental de a renunța la carantina de zece zile pentru 2.500 de oficiali și invitați UEFA la ultimele trei meciuri ale turneului final.

Desigur, 2500 înseamnă mai mult decît unul singur. Importante sunt principiile, nu-i așa? (B.T.I.)

foto: profimedia

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. Pentru prosti sunt importante principiile, pentru jmecheri…money

 2. Acest caz a declansat la televiziunile noastre o adevarata isterie majoritar pro vaccinare. Toti cei care se declarau odata mari fani Djokovic (un cunoscut jurnalist al unui post tv f cunoscut, se mândrea acum cativa ani cu boala lui celiacă, numai pentru ca o avea si Djokovic), insa, acum, vaccinati fiind, au devenit adevarati solomoni, toți sunt plini de intelepciune. Il înfierează pe tenisman, de parca ar fi săvârșit crime impotriva umanității. Toti, apără legi… nedrepte. Deocamdata, vaccinarea nu este obligatorie, nicăieri in lume. Cu toate astea, guvernele abuzează si constrâng cetatenii. La noi, atat anul trecut, cat si anul acesta, au intrat in tara, milioane de diasporezi, care nu au respectat nimic, nici carantina, nici declaratii vamale, ni-mic. Acelasi jurnalist de la noi, spunea o data ca membri ai familiei sale nu s-au vaccinat pt ca au alte afectiuni, asadar le este contraindicat vaccinul; desi col. Gheorghita, ne-a spus răspicat ca nu exista contraindicatii pentru vaccinare, iar efectele adverse sunt insignifiante: putina febră si durere musculara.

 3. N-am auzit pe nimeni din massmedia jidoveasca, sa nu mai pomenesc de subumanii din presa romaneasca toti cumparati de soros & sereime sa ceara demisia mascariciului Boris Johnson, premierul Uk care a participat la o petrecere „ilegala” ( ilegala pe motiv de plandemie C19) , petrecere tinuta chiar la sediul guvernului britanic din Downing Street.

  Ce sa vezi, seamana ca doua picaturi de apa, cu chindia tinuta de Lucovid Organ si subumanii peneleprosi, tot in incinta guvernului si nu l-am auzit atunci pe Cetepulea dementul national si cretinul Patriei sa isi „esprime” revolta fata de incalcarea legii si a regulilor.

  Oare tortionarii din Australia, colonie evreiasca, ii vor interzice pacaliciului B Johnson sa puna piciorul in tara lor pe motiv ca a „partikipat” la un „ceai cu mult alcool”, desi poporul vriton era tinut in aceleasi chingi in numele megaescrocheriei C19?

  Si de cind o megaescrocherie cum e plandemia C19, devine litera de lege, iar astazi, inselaciunea planetara a evreilor & OMS & Big Pharma , trozneste din toate incheieturile?

 4. După ce statul de drept din Australia le-a dat o scatoalca peste bot, fundamentalistii statului de drept din Romania au început sa delireze. Un domn de la gazeta sporturilor a-nceput sa scrie pe ,,impresii”. Si impresia lui, de aici din Romania, era ca judecatorul Kelly a cedat sub presiunea străzii și a soborului de preoți de sub balconul lui Djokovic. Si de asta i-a permis sârbului sa ramana in Australia. Concluzia e una: statul e de drept doar dacă acționează în favoarea noastră. Exact cum spunea un președinte brazilian prin anii ’70: pentru prietenii mei totul, pentru inamicii mei legea.

 5. STATUL ESTE O ORGANIZATIE CARE TALHARESTE CONTINUU POPULATIA….ATI INVATAT LA SCOALA…CSP SE NUMEA MATERIA…CE FACE STATUL PENTRU POPOR? IL INSEALA, MINTE SI IL FURA!

 6. @ De fapt e despre albi și alte rase și copromiterea supremației și democrației albilor și a nazismului, chiar și în științe, pe mâna albilor, așa cum a fost și în al doilea război mondial și chiar și în primul război mondial și în revoluția din Rusia, ? Decizie la liderul ATP, în sportul alb, Novac Djokovic, care nu susție vaccinarea organizată de albi, decizie dată pe un alt continent, ?

 7. & O speță de a alunga liderii urmași ai albilor ce au dus „progresul” pe alte continente, care nu urmează regulile stabilite de cei ce au dus „democrația” albilor pe alte continente , ?

 8. & ,,Prinţul Harry vrea să beneficieze de protecţia poliţiei în Marea Britanie”
  ps news
  , ?

 9. & În perioada când Australia a fost colonizată lideri ai lumii erau englezii , locuri prin care își are originile și sportul alb, ?

 10. & Deci, o decizie împotriva liderilor albi care nu au aceleși opinii , despre vaccin, ?

 11. @ La care probabil ar putea fi adăugat și ,
  ,,Poliţistul care a lovit două fete în Capitală avea permisul preschimbat în Marea Britanie”
  puterea24.ro

 12. @ La turci nu plăteau tribut numai cu aur , ?

 13. & Niște evenimente ce amintesc și despre afirmații ale doamnei Elena Udrea despre apariția de furtuni cauzate de activități, chiar și neimportante, ce au loc în alte zone ale lumii și de faptul că dintr-o sarcină dublă dumneaiei nu a reușit să nască decât un copil, ?

 14. @ Instanța din Australia a decis ca Nadal și Novac să nu se întâlnească la turneul lor , „pescarul” fiind vaccinat însă nu și „peștele”, lider în sportul alb,? Posibile chestiuni de dopaj la „venerabilii” sportului alb, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998