CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Cazul Lasconi: progresismul e în comă, urmează marea schimbare la față a USR?

48 comentarii / 4600 vizualizări / 5 noiembrie 2023

E vremea marilor schimbări politice, că vin alegerile, iar vîntul bate altfel în lume decît o făcea acum niște ani. Partidele progresiste sunt marile victime, steaua naționaliștilor urcă și tot urcă. Ce e de făcut pentru formațiunile care s-au născut din spuma globalismului, au surfat pe valul progresismului, iar acum constată că lumea vrea altceva? Păi ce altceva decît să schimbe macazul și să se dea de partea noilor curente? Cazul Lasconi are ingredientele necesare marii schimbări la față a USR, un partid atît de devotat cauzei progresiste încît s-a lansat în politica mare cu o listă de candidați în care predominau numele de import, ca să fie clară conexiunea cu exteriorul și mai puțin cu interiorul.

USR și PLUS, două partide profund progresiste, au făcut oarece valuri în politica noastră, reușind chiar să fuzioneze la un moment dat și lăsînd impresia că au mare viitor, mai ales că se vorbea de sprijinul direct al lui Emanuel Macron și de implicarea lui Florian Coldea, din umbră. Erau anii cînd la modă era curentul globalist-progresist promovat de democrații americani, de rețeaua Soros, de alte state europene, inclusiv Germania și Franța. Am avut explozia unor fenomene precum LGBTQ, Black Lives Matter, #MeToo, Woke, Cancel Culture șamd.

Iar useriștii erau pe val, într-un moment în care pînă și partide tradiționaliste precum PNL ori PSD se predaseră noii mode internaționale. Doar că partidul lui Barna și Cioloș, pe lîngă eșecul fuziunii care a dus la scindare, au pariat cam toți banii pe globalism. Iar acum au rămas fără muniție. De ceva vreme, REPER a dispărut complet, iar USR nu mai știe din ce capăt să apuce mesajele electorale. Alegerile se apropie vertiginos, iar useriștii băltesc. Temele de odinioară nu ar face decît să-i ducă și mai jos în sondaje.

Soluția, ca mai întotdeauna la noi, e schimbarea de macaz. Cum a trecut PD peste noapte de la stînga la dreapta. Ori cum a devenit PRM, tot peste noapte, Partidul Popular și s-a declarat brusc iubitor de evrei, ca să luăm doar două exemple. Uneori iese, alteori nu.

Cazul primăriței USR de la Cîmpulung, fosta vedetă TV Elena Lasconi, are toate ingredientele să producă marea schimbare a partidului.

Intrată oarecum surprinzător în politică dinspre presă, în 2020, Lasconi a stat în umbră, mai ales că orașul ei e mititel. Rar auzeam de ea grație vreunei inițiative trăznite, precum ideea de a alipi orașul argeșean Cîmpulung  județului Brașov.

De la o vreme, însă, Lasconi a început să se manifeste în contra orientării USR, marșînd pe latura tradiționalistă.


”Eu am o pasiune pentru țara asta care se numește România și pe care o iubesc cu toată ființa mea și sunt în stare să fac orice ca să curățăm această țară de oameni care nu ne reprezintă. Eu am avut străbunic care a murit pentru țara asta. Toți ați avut pe cineva care și-a dat viața pentru țara asta. Și noi ce facem acum? Stăm spectatori ca alții să-și bată joc de ea? Niciodată!”, spunea, bunăoară, la una dintre conferințele de presă ale USR Argeș.

”Crezul meu este România. Nu vreau să ajung să visez în altă limbă. Aia e calea ușoară. E ușor să-mi fac bagajul și să plec acum undeva în străinătate unde sistemul funcționează sau poate să mă duc acolo unde este singurul meu copil, pe care mi l-a răpit sistemul, pentru că a plecat scârbită din România, scârbită de sistemul de aici. M-am gândit că, dacă prin faptele mele îmi aduc copilul acasă,  înseamnă că am făcut o faptă bună. Și cred că merită. De ce merită? Pentru că, simplu, România.” spunea la ultimul congres al partidului.

Recent, a ținut să aprindă personal tradiţionalul „Foc al lui Sumedru” organizat de către primăria Câmpulung și care este simbolul unei tradiţii străvechi cu rădăcini adânci în istoria zonei Muscelului, un ”foc” menit să ducă mai departe tradiţiile şi obiceiurile strămoşeşti.

”Iubirea nu e un dar. E foarte adevărat, fiecare dintre noi ne naștem cu acest sentiment plin de emoție, dar ca să simți bine, să-l simți pe Dumnezeu, pentru că el este binele, să te simți fericit și implinit, iubirea asta trebuie educată, trebuie antrenată și cel mai important lucru, este să o dai mai departe”, spunea Lasconi anul trecut pe scena TEDxCornișa Women.

Și depăna amintiri din copilărie: ”Era așa o bucurie când venea Crăciunul și toată casa noastră mică și curtea erau pline de colindători. Bunica spunea „mamă, casa în care intră oameni mulți, e o casă de oameni buni”. Toate lucrurile astea i le datorez unui om extraordinar, care a știut să-mi antreneze iubirea, să-mi arate că iubirea de aproape e mai presus de o poruncă din Biblie, e o stare, de fapt”.

Neuitînd să adauge că a cunoscut-o și apreciat-o pe Elisabeta Rizea.

Manifestarea Elenei Lasconi în sens contrar politicilor și atitudinilor USR ar fi trebuit să ridice demult oarece semne de întrebare la vîrful partidului, cînd colo, ce să vezi? Săptămînile trecute aflăm brusc că primărița e pusă cap de listă la europarlamentare, ceea ce înseamnă trădarea alegătorilor musceleni în favoarea Bruxellesului. În USR iese chiar scandal, unii lideri denunțînd promovarea ei drept cap de listă ca fiind o decizie de culise, nestatutară și arbitrară. Desemnarea avea loc la foarte scurt timp după ce pe piață se lansase scenariul-bombă al candidaturii Elenei Lasconi la prezidențiale.

Iar acum, horodonc-tronc, Lasconi iese public ieri, la Prima TV, și dezvăluie că ea crede în familia tradițională bărbat-femeie – „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat” – că a votat ”Da” la referendumul pentru familia tradițională și o atacă pe colega franțuzoaică Clotilde Armand. Care îi o replică nervoasă și gata, avem scandal mediatic.

Asta nu e tot: pusă de Prima TV să aleagă între Diana Șoșoacă și George Simion, primărița răspunde: ”M-aţi pus să aleg dintre o isterică şi un golan”. Interesant, alege atac la persoane și nu la orientările politice ale acestora. Critică omul și nu doctrina.

După doar o noapte, vine bomba de la Paris: fiica primăriței, aflate de ani de zile în Franța, postează o înregistrare pe Instagram în care, cu lacrimi în ochi, anunță că e lesbiană și că o rupe cu mama sa, nevenindu-i să creadă că e adepta familiei tradiționale și a votat ”da” la referendum. E vorba de aceeași fată crescută fără tată și care de ani de zile își face bezele în presă cu mama sa, mărturisindu-și reciproc imensa iubire pe care și-o poartă. S-a rupt lanțul de iubire pentru un amărît de vot?

Sau asistăm la o regie abilă, menită să viralizeze puternic ideea care trebuie să le intre românilor în cap: că în USR urcă steaua unui politician care are alte viziuni decît leadershipul de pînă acum?
Președintele inexistent al USR, Cătălin Drulă, anunță prompt că i-a cerut retragerea de pe lista pentru europene.
Lasconi, se declară, la fel de prompt, dispusă să se retragă de pe listă. Dar numai după un vot al Biroului Naţional în acest sens.

Un Birou Național convocat în această seară și la care cineva va trebui mai întîi să explice cum a ajuns Lasconi pe listă, mai înainte de a cere scoaterea ei. Statutul USR spune că desemnarea candidaților pentru P.E. se face prin vot secret în Biroul Național după consultarea internă a membrilor USR prin intermediul unei platforme IT.
Lucru care nu s-a întîmplat, chiar europarlamentarul USR Vlad Gheorghe spunînd că pozițiile au fost impuse de echipa Drulă-Barna, fără o consultare sau un vot în partid.

Un vot pentru excluderea primăriței de pe listă va genera, în consecință, un scandal de proporții în USR, pentru că, de acum, presa va fi cu ochii pe subiect. Un scandal care poate duce lesne la un congres extraordinar, dacă nu la ruperea partidului. A exclude o persoană doar pentru delict de gîndire ar fi bomboana pe coliva USR.

Acel USR care se chinuie să facă o necesară alianță cu Forța Dreptei a lui Ludovic Orban și cu PMP. Cu acel Orban care a susținut referendumul pentru familia tradițională și a anunțat public, ca președinte al PNL, că a votat ”Da”. Și cu acel PMP care a susținut oficial la referendum familia tradițională.

USR are nevoie de o alianță de dreapta, dar e cam greu cu poziționările de pînă acum ale partidului. Așa că e nevoie de ”ajustaje” fine. Cum ar fi debarcarea actualei conduceri sterile în favoarea alteia, cu viziuni mult mai pliate pe curentul zdrobitor al momentului: naționalist-suveranist. (Bogdan Tiberiu Iacob)

foto: Facebook

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

48 Comentarii

 1. Publicul român și nu numai, nu este capabil să identifice temele politice relevante bunăstării lui deoarece este îndopat în mod excesiv de false teme inventate de propagandă.

  Astfel se face că teme precum drepturile lgbtq și altele ce vizează un foarte mic procent al populației sunt aduse în discuție și repetate obsesiv publicului de către toți politicienii, indiferent că sunt de dreapta sau „stânga”, ca și cum ar fi probleme existențiale societății. Unii se „luptă” pentru cei persecutați alții se „luptă” pentru valorile tradiționale creștine. Totul e un circ menit să distragă atenția de la problemele adevărate legate de venituri, lipsa de acces la educație, sănătate și nivelul de trai în general. Nu vă lăsați păcăliți de circ.

  Nu veți auzi niciodată o dezbatere legată de nedreptățile sistemului capitalist actual, în care muncitorii o duc din ce în ce mai greu, în timp ce capitaliștii, această clasă socială parazită ce trăiește din celor dintâi, au un stil de viață ultra-luxos.

  USR își poate schimba ce față doresc pentru a lupta, chipurile, cu corupții din PSD sau retrograzii din AUR. Adevărul este că niciuna din aceste grupări nu luptă pentru interesul majorității românilor, anume cei care muncesc, ci pentru interesele celor 1% marii deținători de capital autohtoni sau străini.

  • Este corectă expunerea. Dovada stă în faptul că există persoane lgbtq în toate partidele politice și la conducerea acestora. Biserica colcăie de aceste practici. Totul este o temă falsă care să acopere dezastrul României.

   • ca şi gura ta spurcata

  • tu esti o tema falsa si inutil pe lume

   • Lasă-l pe Simeon gură de AUR în pace oligofrenule că i-a amorțit gaura neagră de la câte limbi i-ai dat.

    • Nu mai poti sa dormi de cat te obsedeaza George Simion, ca si cand esti obsedat si de aceea postezi compulsiv saptamanal despre Maciuca si dosul lui.
     Practicile de care vorbesti te obsedeaza, nu mai dormi de cat te gandesti la gauri negre si limbi. T
     Tu vorbesti numai despre curul altuia, de fapt, ca un sifilitic.

     • Oligofrenule despre tine s-au scris multe adevăruri pe aici.

      Cum că ești o lighioană turbată ce stârnești repulsia oricărei ființe ce are neșansa să-i treci calea. Cum că ești un boschetar ce aleargă cerșind cu traista deschisă după oamenii ce-și plâng rudele prin cimitire. Că ești un dascăl coclit ce pute a cazan și așteaptă ca obsedatul la sediile AUR pe Simeon să-l lingi între buci, de sperii copii membrilor de partid cu înfățișarea ta de boschetar deformat de o viață de alcoolism și cu atitudinea ta de gibon turbat.

      Coane, ești mai îndrăcit și satanizat decât colegu tău de salon Mihai. Doar că sperii babele prin cimitir alergând după ele pentru un colț de pâine nu te face creștin spurcăciune ordinară și împuțită, risipă de om ce ești.

    • Voi spuneţi despre ceea ce faceţi chiar voi, dar punand mincinos pe seama Bisericii şi a lui Simion, ca să nu vă mai simţiţi vinovaţi şi decăzuţi în faţa firii. Dar tot nişte muişti perverşi rămâneţi, murdari şi cu gura plină de molozuri.

    • Esti in crizele dementei, obsedatule de curul lui Simion si mananci doar cacat de aceea.

     • Cum aduce cineva aminte de el, chiar și în trecere, cum îți ieși din fire și înjuri ca la ușa cortului, adică ca la tine acasă. O reacție cel puțin bizară care trădează o obsesie patologică sexuală față de respectivul. Doamne ferească sfântul de așa-ziși creștini.

      Ia mai explică-ne auto-intitulatule creștin-ambasador al BOR, cum se face că idolul tău pe care-l iubești în secret s-a dus să-și ia binecuvântarea de la sioniștii genocidali? S-a mântuit de păcatul anti-semitismului? Ne va izbăvi naționalistul bronzat de hoții ce-au cumpărat la reducere țara asta? Eu zic că da! Soto! Nici nu se pune problema!

    • fiind un obsedat bolnav impotriva lui Simion si a Bisericii, crezand ca boul ca te-au deposedat pe tine de vreun drept, caci nu vezi ce ratat de vocatie si prost gramada esti din nastere Esti si alcoolic probabil, de acuzi aiurea pe altii, fals, de ceea ce urasti la tine. Traiesti poate din pomeni, deasemnea, de inventezi asta despre altii, iarasi fals. Probabil tu ai vrut sa traiesti parazit pe seama bisericii si n-ai reusit, de acuzi fara sa cunosti deloc pe cineva, de asta. Esti inca o putrefactie umana si morala, ca multe altele mancatoare de cacat si pline de ura gratuita si proasta indreptata in toate directiile.
     Rahatule cu barba.

     • Numele tău e Legiune spurcăciune. Răspunde satană că de nu, arunc cu agheasmă după tine și trimit la Scaraoțchi de unde-ai venit!

      Ne izbăvește Idolul tău coclit cu AUR de Capitalul ce a subjugat țara asta? El și partidul lui așa-zis naționalist care face sluj la evreii ce fac crime de război ne va scăpa de hoții care au vândut țara și mai ales de cei care au cumpărat-o?

      Cum să pretinzi că ții partea poporului când faci tot posibilul să perii fundul unei părți semnificative a Capitalului ce deține țara asta? Cum să te pretinzi om și să nu critici crimele odioase ale Israelului? Unde-s declarațiile AUR împotriva genocidului? Nu-i complicat să vii cu o declarație decentă și să zici că Israelul nu face bine dar asta nu înseamnă că toți evreii sunt răi, ci doar nebunii sioniști.

      Oare AUR nu-i nimic altceva decât o ciorbă reîncălzită, o opoziție controlată condusă de aceleași spurcăciuni securiste ce conduc și celelalte partide, din moment ce adoptă aceleași poziții (de capră) ca și restul pe temele relevante?

     • cu agheasma ta din pisat cu tot. Bea-o si imbatate.
      Manci cacat de zor.

     • Sosoaca este o isterică. Plătită cu ruble.
      Iar Simion e un golan. Tot plătit cu ruble. Ce e neclar?

    • si zice ca e agheasma si ca el e preotul ulii belite si al lui Scaraoțchi.

     • ci doar să înjuri cu spume ca o lighioană turbată.

      Rămâne cum am stabilit. AUR=USR=PSD=PNL=UDMR. Forme fără fond, adunături de gherțoi, trădători de neam și țară al căror singur mijloc de parvenire este intrarea în politică și slujirea spurcată, grețoasă și fără reținere a Stăpânilor.

     • Perversul care vorbeste mereu pe aici de dosul si Maciuca lui Simion incearca sa asocieze AUR cu partidelde care au guvernat pana acum Romania. Se demasca astfel ca e agentul minciunii.
      Pe cine reprezinta trolul viclean, satana cre striga posedat „Satana” despre altii. Un bou cu cacat in gura, angajat anti-AUR. Securistul care zice „securitii” despre altii.

     • @ Ești Iubitul Secret Al Lui Simion?
      Vezi că iubi al bronzatului Simion, trădătorul iudaizat, te confundă. El nu știe că
      ținta lui este mobilă și se multiplică exponențial. De fapt, fără să știe, iubi este ținta reală.

     • Niciodată aici nu s-a adus „întâmplator vorba” de Simion, cum pretind ei, ci numai pervers, cu atacuri murdare la persoană, sistematice, deşi nefondate, ca sa fie atacat un partid si ideea suveranismului naţional, nu un om, deşi atacarea acestuia este mijlocul, fiind „vinovat“ în primul rând că e „brunet“, apoi că e „dosnic“, deşi nu e.
      Cei care fac asta (mai ales cel care face asta), fac parte din categoria celor mai murdare persoane, specializate o viaţă întreagă în şerpării, intrigi şi ură perversă.

     • Iubi al lui Simion, n-ai inteles problema. Suveranismul national este prevazut in Biblie si poporul roman este unicul posesor al dreptului suveran. Or, bronzatul de Simion n-a clamat asta. Noi, astia pe care ne indica iubi ca dusmani ai lui Simion, suntem iubitori de popor mai mult decat iubitori de Simion. Discutia initiala era despre gay din toate partidele politice. Nu dam lista pentru ca nu este momentul oportun. Insa iubi al lui Simion a sarit ca ars (oare de ce?) pentru ca l-am atacat numai pe Simion. Nu. Am pus problema tuturor prefacutilor de gay din toate partidele politice – si lista este consistenta. Cam atat. Punct.

     • caci esti o vita tampita

     • „Cam atat. Punct”. Adevar si inteligenta zero.

     • Râde mai bine! Discutăm după anul electoral.

     • caci esti doar un gunoi de javra care se inchipuie leu parelu, dar armele tale sunt doar calomnia si atacul la persoana cu mincini, din plin asezonate de prostia ta crasa.

  • carnatii astia nu vor nici macar sa treaca in fituica aia de constitutie ca familia e formata din barbat si femeie.
   intr-o tara ca Romania!
   si cica nationalistii sunt pe val =)))))))))))))))

 2. Dupa ce i-a folosit pe sclavii IDIOTI, Satana rade de ei si isi baga coada, pentru ca numai asa POPORUL IDIOT poate vedea cine sunt iezuitii din USR, care cu ordin de la Vaticanul reptilian au vrut sa distruga ortodoxia si asa clatinata de tradatorii din BOR in frunte cu Preasatanistul Mason Daniel Trafalet, si sa distruga si FAMILIA ortodoxa implementand legi pizdosnice ale Cabalei.
  Asa afla si poporul ca primarii alesi dupa legile pizdosnicilor au un numitor comun in mod direct sau indirect, prin apucaturile lor personale sau ale urmasilor lor, precum fiica tovarasei Lasconi.
  Desi dupa acest razboi biologic am inceput sa pretuiesc si mai mult FEMEIA pentru ca am inteles ca numai ea poate duce mai departe creatia Lui Dumnezeu, OMUL, observ ca Satana s-a folosit de multe femei facute din coasta lui Adam ca sa devina primarite sau lideri politici ca satanista din Italia sau ca La Penis din Franta, etc. Pentru ca planul Cabalei s-a varsat, Satanei i-a ramas doar sa se distreaze pe seama sclavilor lui IDIOTI, si o face cum numai el stie s-o faca. Cascadorii rasului…
  Inceputul e greu ca sfarsitul sclavilor este tragic.
  Fie roata si patrata tot se-ntoarce ea odata…

  • masoni sunt sefii tai. Khazarul Benjamin Fulford e membru P3 (loja Propaganda 3, urmasa Propaganda Due), iar escrocheria NESARA cu „Palariile Al;be” ale ei, pe care o tot promovezi pe aici, eu o sarlatanie inventata de un membru al un loji illuminati, pe nume Shaini Candace Goodwin.
   Propagi minciunile inselatorilor cand spui de zor pe Inpolitics „Palariile Albe sunt patriotii din cele 209 tari, inclusiv Romania, semnatare ale legii NESARA/GESARA („Mihai”, fiul Stanaei).
   Ii susti astfel pe facatori de bani murdari, in timp ce ii faci „Platiti” si le promiti asasinarea (ŞTREANGUROL şi LOPATIN) celor care nu accepta minciunile tale sau te contrazic pe buna dreptate.
   Caci „National Economic Security and Recovery Act” ( NESARA ) a fost initial doar un set de reforme economice sugerate în anii 1990 pentru Statele Unite de către cetățeanul particular Harvey Francis Barnard. Barnard a susținut înlocuirea impozitului pe venit cu un impozit național pe vânzări, eliminarea dobânzii compuse la împrumuturile garantate și revenirea la o monedă bimetală, ceea ce pretindea el ar avea ca rezultat o inflație de 0% și o economie mai stabilă. Propunerile nu au fost niciodată introduse înaintea Congresului .
   Pescuitorii in ape tulburi, fabricanti de false conspiratii, care astfel abat atentia de la conspiratiile reale, grave si despre care nu se vorbeste cu atata usurinta ca despre tampenii, au tranformat apoi povestea NESARA-GESARA intr-o afacare care atrage cititorii si aduce castiguri financiare siteurilor care o tot fabrica si rostogolesc din minciuni construite pe cateva elemente imprumutate din realitate.
   Cum a pornit escocheria si fake-ul:
   Scammerul fabulator „Shaini Candace Goodwin” – dintr-o secta de farseori „illuminati” – și-a însușit noțiunile NESARA fără consimțământul lui Barnard si, pentru a face audienta si foarte multi bani pe seama prostilor, a susținut că actul NESARA a fost de fapt adoptat (ceea ce e absolut fals) cu prevederi suplimentare chiar, cum ar fi Actul de Reforma și Securitate Economică Națională, apoi suprimat de administrația George W. Bush și de Curtea Supremă.
   Totul fiind o minciuna cu scopul de a scoate bani de la inculti, dupa cum este dezvaluit in articolul „NESARA Scam” pe quatloos.com :
   Artiștii înșelătoriilor se agață adesea de ceva care sună bine, cum că i-ar scuti de cheltuieli pe cei care nu prea au bani.
   De exemplu, artiștii escrocheriei înființează adesea solicitări telefonice pentru a căuta donații caritabile pentru pompieri sau polițiști, pe care artiștii escrocheriei le pun apoi în buzunar fără a oferi efectiv niciun ban pompierilor sau polițiștilor. Efectuarea de donații caritabile către pompieri și polițiști este un lucru bun, dar artiștii escrocheri pur și simplu deturnează donațiile în propriile buzunare.
   Propunerea NESARA este utilizată în prezent în acest tip de înșelătorie. Unii dintre aceiași oameni care au contribuit la menținerea în viață a mitului că Omega Trust & Trading va plăti în cele din urmă milioane de dolari pentru fiecare 100 de dolari trimiși „comerciantului” Clyde Hood (acum condamnat și care ispășește o pedeapsă lungă de închisoare), spun acum că Omega Trust & Trading și celelalte „programe originale de prosperitate” își vor plăti în continuare milioane/ miliarde/ trilioane/ cvadrilioane de dolari atunci când (nu dacă) „adevărata lege NESARA” va fi anunțată public în sfârșit.
   Artiștii escrocherilor care au lansat înșelătoria NESARA susțin că „Legea NESARA adevărată” a fost deja adoptată de Congres în 2001, dar că Congresul a păstrat-o secret în tot acest timp (ca oricine din Washington D.C. poate păstra cu adevărat un secret despre orice), și că în curând va fi anunțată „Adevărata Lege NESARA”.
   Potrivit acestor artiști ai înșelătoriei, „Legea NESARA adevărată” va face următoarele: Toate „Programele de prosperitate” (hyip eșuat și escrocherii cu obligațiuni bancare) vor finanța, oferind miliarde de dolari celor suficient de deștepți pentru a fi investit în ele și au crezut în ele chiar și după ce promotorii lor au fost condamnați pentru fraudă și au ajuns la închisoare. Deoarece finanțarea „Programelor de prosperitate” va învălui Pământul cu bogăție, nimeni din nicio țară nu va trebui să plătească din nou impozite, ceea ce este frumos. Deoarece băncile vor avea mai mulți bani decât vor ști cu ce să facă cu ei (din cauza depozitelor de la cei suficient de „inteligenți“ – credincioşii în NESARA – pentru a investi în „Programele de prosperitate”), va exista o „iertare a datoriilor” pentru toate datoriile, adică plățile ipotecare pe case, plăți cu mașina, plăți cu cardul de credit, orice, ceea ce este, de asemenea, frumos.
   Artiștii escrocherilor au creat mai multe site-uri web care „actualizează” NESARA și propun viitoarea iertare a datoriilor și noul sistem monetar. Aceste site-uri web fac unele dintre cele mai sălbatice, bizare și de-a dreptul năucitoare declarații cu privire la motivul pentru care „Adevărata Lege NESARA” nu a fost încă anunțată.
   Dacă eşti destul de „inteligent“ le dai lor banii tăi şi ţi se promite un viitor fără griji financiare.
   „Mihai” şi alţii ca el aduc escocheria NESARA si in Romania.

  • Shaini Candace Goodwin, influencerul mercantil de Internet si parinte al escocheriei NESARA, pe care o promovezi de zor, cu „Palariile Albe”, era membru la sectei „illuminati” tip new age „Ramtha’s School of Enlightenment”, condusa de Judith Darlene Hampton (zisa Judy Zebra Knight), o mare dornica de inavutire rapida.
   BOULE, ia de aici:
   https://en.wikipedia.org/wiki/NESARA
   si mai cauta, ca esti un satanizat cretin.

  • contactează de urgenta halatele albe

   • Iubirea este oarba.

    • Si te lucreaza, obsedatule bolnav

     • Sunt umbra lui Simion. Un dusman al Neamului Românesc nu poate fi iertat și nici iertat.

 3. ce mai, o deviationista sadea

 4. Totul merge bine, PIB-ul e sus,datorii nu avem, salariile si pensiile sunt mari, viata e ieftina in Romanika.
  Asa ca, e firesc sa ne fute grija Elenei Lasconi.

 5. la grătar ii sta cel mai bine.

 6. Corectitudinea politica este acea stiinta care explica cum se`apuca in mod eficace un cacat de partea curata. Hai Drula, hai Lasconi. La baie la IOR!

 7. Mai Platitule de la 17:56 pm, ai idee pe ce s-a bazat cel care a gandit o astfel de lege ?
  Ai habar despre faptul ca noul nascut este considerat o nava comerciala care acosteaza pe uscat, conform Codului Maritim de care s-au folosit reptilienii englezi cand au introdus impozitul la persoanele fizice ?
  Conform C.M., o nava comerciala este o intreprindere care produce profit si evident trebuie impozitata, asa ca si OMUL nava plateste impozit pentru ca prin munca sa produce profit.
  Din acest motiv cel care a gandit o astfel de lege a eliminat impozitul pe salar pentru ca s-a gandit ca prin acceptarea acestei legi s-e elimina implicit aberatia conform careia omul functioneaza ca o nava comerciala in proprietatea statului in care s-a nascut. De aceea certificatul unui nau-nascut ca fiinta vie este schimbat de catre parintii nestiutori cu un certificat cu CNP, care face din noul nascut doar un numar de bon de valoare ce este listat la bursa de catre statul respectiv pentru a garanta anumite imprumuturi, etc.
  Din 1991 si Romania este o companie conform hotararii Parlamentului Penal de la acea vreme, si de aceea pe certificatele emise dupa Lovitura de stat din ’89, numele nou-nascutului este scris numai cu majuscule, asa cum sunt scrise numele firmelor sau peroanelor juridice platitoare de impozit.
  Cel care a gandit aceasta lege a avut argumente forte de la care a plecat in demersul sau, dar Cabala nu are niciun interes sa aprobe aceasta lege la nivel national si general in cele 209 tari, insa odata ce aceasta mascarada de razboi biologic se va incheia, aceasta lege va fi adoptata fara a fi intrebati criminalii satanisti poponari paduchoiosi si reptilieni, daca sa fie sau nu adoptata.
  Puteti manca rahat nemestecat cat vreti, asa cum va place, pentru ca ce urmeaza sa se intample se va intampla.
  Explicatiile vostre sunt rasuflate nu cuprind adevarul, asa ca apucati-va sa va faceti valiza pentru Siberia.
  Ati auzit ca si cacialmaua satanista din Gaza are un termen prestabilit, asa ca voi fiind doar niste idioti folositori, aveti ordin doar sa mancati kk fara sa vi se spuna toate amanuntele.
  Daca voi credeti ca vor mai veni si alti Paduchiosi in Romania, oricat ar vrea ei, va inselati, pentru ca acum
  s-a vazut clar cine sunt adevaratii dusmani ai OMULUI: Paduchiosii si reptilele, asa ca luati-va haine groase sa nu raceasca paduchii de pe voi in minele din Siberia, unde o sa va simtiti ca in sanul lui Avraam.

  • si vorbesti degeaba de aceea. Nu poti preicepe. Esti cretin.

 8. Prea multa cerneala pentru o adunatura de te(r)felisti. Nu merita.

  • De data asta esti pe solutie,ai dreptate,energie consumata degeaba ,cred ca ädunatura „la care te referi este USR-ul.

 9. Omenirea este atacata de Paduchiosi, reptilieni, Anunnaki si distrusa cu HAARP si noi romanii nu mai putem de grija poponarilor si lesbienelor din USR, niste scursuri jalnice.

  ,,S-a mai spulberat o teorie a conspirației. Acum e oficial: „Aurora boreală” HAARP
  https://www.activenews.ro/images/articole/185456.jpg
  În legătură cu Aurora Boreală despre care am scris și aseară aici, văzută ieri din România și Ungaria, precum și din mai multe țări europene – fenomen polar specific celor doi poli magnetici ai Pământului, Artica și Antarctica nu la paralela 45 și mai jos, Croația, Bulgaria, Grecia, Italia – acum este și oficial:
  Pe site-ul programului HAARP al Universitatății Fairbanks din Alaska a fost postat un anunț in care publicul este inștiințat despre un program de cercetare efectuat in perioada 4-7 noiembrie 2023.
  «Programul de cercetare HAARP va desfășura o campanie de cercetare în perioada 4-7 noiembrie pentru a studia strălucirea artificială a aerului și undele radio de frecvență foarte joasă/frecvență extrem de joasă (VLF/ELF). Obiectivele principale ale acestei campanii de cercetare sunt de a înțelege mai bine mecanismele din ionosferă care produc emisii optice și de a investiga dacă anumite tipuri de unde din ionosferă pot amplifica undele VLF/ELF. Experimente suplimentare vor căuta să determine dacă sateliții pot folosi undele de plasmă în ionosferă pentru detectarea și evitarea coliziunilor. (…)
  The High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) este un program științific care vizează studierea proprietăților și comportamentul ionosferei.» Important… «Unitatea de cercetare HAARP a fost transferată la data de 11.08.2015 de la Forțele Aeriene ale Statelor Unite către Universitatea Fairbanks din Alaska.» mai multe pe site-ul programului HAARP al Universității. https://haarp.gi.alaska.edu/
  Părerea mea personală, de conspiraționist înrăit este că Universitatea a făcut anunțul că urmează un experiment, pentru că indiferent in ce a constat experimentul real acesta era de o asemenea amploare și dimensiune incât nu putea fi ascuns de ochii lumii. Așa că l-au ascuns la vedere.
  foto 1 anuțul de pe site-ul Universității Fairbanks ; foto 2 – 12 imagini cu Aurora Boreală vizibilă din România (sursa: Meteo Tulca-Bihor).’’ https://www.activenews.ro/opinii/S-a-mai-spulberat-o-teorie-a-conspiratiei.-Acum-e-oficial-Aurora-boreala-HAARP-185456

  • esti un dobitoc orice ai posta, caci copiezi de la „Platitii”care lanseaza sperietori false, ca sa nu vada omenirea adevaratele ei probleme si sursele neczurilor.
   Esti ceea ce spui despre altii: ZOAIE clona satanizata de reptilian.

 10. …pentru ca înțelege să-și promoveze convingerile cu orice risc, împotriva antieuropenilor retrograzi criptocomuniști PSD-PNL.
  Cu LGBT și cu promotorii Societății Deschise, până la capăt!

  • cacatule cu cioc

   • Aur-ist tampit. Slavă Ucrainei!

    • si lui Zelensky si lui Simion, muist tampit

  • Un rejet e doar tovarăşul internaţionalist Zelensky, care şi-a vândut pe nimic ţara către marele capital imperialist occidental.
   Iar tu acesta care vorbeşti despre alţii decât Zelensky ca rejet, când nu este cazul, doar ca să faci propaganda imperialistilor, eşti doar un gunoi al capitalismului.

 11. Ce de comentarii,care mai de care „filozoafe”ptr. doua putori,mama si fica,mama fiind apartinatoare unui partid de cacat(USR) adica progresist.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998