CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

Ce il roade pe Dan Barna: Romania trebuie sa ajute mai mult SUA

7 comentarii / 4461 vizualizări / 9 iunie 2020

Liderul USR, Dan Barna, este profund îngrijorat de grelele încercări prin care trece SUA și cere românilor o mai mare mobilizare și solidaritate întru ajutorarea aliaților de peste ocean: ”România trebuie să ofere mai mult aliaţilor noştri”.

”Ceea ce se întâmplă astăzi în SUA arată că societatea mai are încă multe probleme de rezolvat şi demonstrează nevoia de solidaritate în depăşirea oricăror probleme.” afirmă Barna într-o declarație în parlament.

”USR va transmite şi oficial un mesaj de solidaritate cu românii din SUA şi cu partenerii noştri americani şi sperăm ca şi statul român să o facă pe căi oficiale. În calitate de principal aliat de pe frontul estic al SUA, România trebuie să demonstreze că este un pol de stabilitate şi că suntem capabili de mobilizare în contextul în care partenerul nostru cel mai important trece prin momente delicate. Suntem legaţi printr-un parteneriat strategic care presupune şi colaborare bilaterală în combaterea riscurilor neconvenţionale, precum şi existenţa unui grup de lucru sectorial care acoperă zona afacerilor interne. România poate şi trebuie să arate o solidaritate puternică în astfel de momente de încercare.

”România trebuie să fie capabilă să ofere mai mult aliaţilor noştri ”

Parteneriatul Strategic cu SUA rămâne principalul punct de referinţă al relaţiilor externe şi de securitate ale României, însă contextul ultimilor ani arată că România trebuie să fie capabilă să ofere mai mult aliaţilor noştri şi să se adapteze activ la contextul regional şi la cel general mondial în schimbare” mai spune liderul USR. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Pt. cei care nu știu să citească printre rânduri, mesajul Bârnosului e așa: vom cumpăra și mai multe fieratanii ruginite și vom și furniza „materie primă” la Deveselu!

 2. un soricel mergea pe un pod alaturi de un elefant si, la un moment dat, soricelul zice catre elefant: vezi ce tare tropaim?

  USR aberand despre USA…

 3. Trebuie să le arătăm negrilor din SUA că albii din România sunt mai sclavi decât ei. :))))))))

 4. Mie mi se pare ca, in SUA, este spectacolul pentru care s-au antrenat progresistii si ceilalti idioti utili de pe planeta…la una dintre repetitii, cu costume, am asistat si noi in 10 august, altele au fost ultimele manifestatii ale vestelor galbene, alea cu distrugeri si participarea „defavorizatilor” din St. Denis…Gruparea lui Barna face parte din progresismul vesel, ala al lui Macron, asa ca ei vor ajutorul SUA, in clar spirit marxist, adica prin inarmarea „insurgentilor”…De fapt, e o incercare disperata de a mentine vie mumia corectitudinii politice…daca s-ar recunoaste falimentul ideologiei criminale nascuta din „discriminarea pozitiva”, multa lume ar trebui sa se retraga din spatiul public, E clar ca va trebui decontata nenorocirea minoritatilor, dar, s-o faca, exact aia care, in numele luptei pentru emanciparea lor, le-au redus la persoane cu nevoi speciale, le-au mangaiat crestetele cu minciuni cum ar fi cultura proprie, dreptul la nemunca si la violenta (si) de limbaj, incurajarea dispretului fata de majoritatea care continua sa se dezvolte…aici trebuie cautati vinovatii…la exacerbarea rasismului prin promovarea unor teorii aberante a drepturilor excesive…Daca se mai indoia cineva de neomarxismul USR-ist, acum are dovada, ei sunt internationalisti, pentru asta au fost inventati, sunt partid suport…

 5. Ciudata atitudinea lui Barna. In teorie esereii ar trebui sa fie de partea razvratitilor americani, asa cum sunt toti tefeleii din lumea asta.
  Ori el e campe invers.
  Iar sprijin noi dam americanilor demult. In tineti minte pe sportivul american ( negru) omorat la Giurgiu acum cativa ani?

 6. Alo, arahat, rafila, cercel, prindeti-l si luati-l cu izoleta !
  E nebun !

 7. Barna , treaba ta este America? Tu esti ,inca o primata!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998