CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ce mai face eroul miscarii #Rezist? Bani din cannabis

5 comentarii / 4186 vizualizări / 9 august 2021

Pentru că protestele în Piața Victoriei nu mai sunt dezirabile pe durata guvernării dreptei, ”Corupția ucide” se reorientează. Creatorul mișcării, Florin Bădiță (Nistor, prin căsătorie), declarat personalitatea europeană a anului 2018, a decis să se implice în cultura de cannabis, pentru că ies bani buni.

”Cum faci bani din iarbă? Am decis să investesc în proprietăți industriale inovative (IIPR), furnizorul principal al Capitalei imobiliare pentru industria canabisului de uz medical. Acest lucru oferă în prezent 44,1 $ dividende după impozite la fiecare 3 luni. Sau aproximativ 160 $ pe an” scrie Bădiță pe Facebook.

De menționat că încă din vremea protestelor #Rezist, Bădiță făcea lobby îndrăcit pentru legalizarea marijuanei, ale cărei virtuți terapeutice erau mult preamărite.

Tot legat de bani, Bădiță își anunță azi decizia de a nu mai cumpăra titluri de stat în România pe motiv că inflația a ajuns la 5% și face profeții financiare sumbre pentru viitorul apropiat:

”Când Mugur Isărescu spune ca inflația este de 5%, de ce as mai cumpara titluri de stat care dau maxim 3.85%? O sa mai cumpăr titluri de stat când o sa ofere măcar un 6-7% , fiindcă cred ca și în 2022-2025 o sa vedem o inflație de 5-8%” scrie el pe Facebook, ignorînd un comentariu răutăcios al unui internaut, care îl întreabă dacă are loc de muncă și de unde a avut bani pentru titluri de stat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Si ma gândesc ca sunt unii care luau lumina de la jegosul ala!
  Hai siktir #!

 2. IIPR ofera dividend de 4,4$ anual pe actiune care costa 228$. Adica randament de 2%.

  • Observ ca mesajul lui Badita este despre faptul ca a cumparat 35 de optiuni la 190$ de IIPR.
   Ce nu stie prostutul este ca dividendul nu este platit posesorilor de optiuni. Trist… investitorul asta habar nu are ce face.

 3. Clar Bădiță n-a strâns bani renunțând la fumat. Uite că poți pune ban pe ban renunțând foarte simplu… la apă. Dividendul de care are nevoie Bădiță n-ar fi altul decât dezvoltarea industriei de profil pentru tratamente de lungă durată.

  SRI n-are probleme cu astfel de gunoaie mizerabile și șantajabile. Numai oamenii decenți și corecți chiar și atunci când fut sunt problema SRI. :)))))))))))

 4. Dupa casatorie,Nistor?Sa intelegem ca s-a maritat?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998