CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ce stie Viktor Orban? ”Starea de alerta va fi mentinuta tot anul 2021”

1 comentariu / 4426 vizualizări / 22 decembrie 2020

Premierul Ungariei, Viktor Orban, face o afirmație care ar trebui să dea și românilor frisoane, afirmînd, ieri, că pandemia nu se va termina prea curînd, iar starea de alertă va fi menținută pe tot parcursul anului 2021.

”În baza situaţiei actuale trebuie să ne pregătim pentru faptul că, cel mai probabil, starea de alertă privind epidemia va fi menţinută pe tot parcursul anului 2021”, a declarat premierul ungar Viktor Orbán, ieri, la Budapesta, după ce a înmânat numirile şefilor Direcţiunii Generale Naţionale a Spitalelor.

“Criza nu se va termina mai devreme de sfârşitul anului 2021”, a subliniat premierul, conform hirado.hu, adăugând că după sosirea primelor doze de vaccin şi apoi, după sosirea în masă a vaccinurilor, este posibil să existe nişte perioade mai uşoare, “însă până când totul va reveni la normal, va trece cel puţin un an întreg”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. De ce sa renunti la starea de alerta, cand, la adapostul ei ai anulat toate drepturile si libertatile castigate in lupte seculare…Daca te uiti si cum au „devenit” fortele de ordine in majoritatea statelor – lipsite de profesionalism, marcate de spirit mercenar, dar, multe…toate tzarile si-au marit efectivele de lupta impotriva propriilor cetateni…apoi, chiar credeti ca ne vom reveni, ca oameni, cand se va termina lectia de disciplina?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998