CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ce ”surpriză”: Niciun român în topul celor mai influenți lideri europeni

7 comentarii / 2826 vizualizări / 7 decembrie 2022

Publicația germană POLITICO a prezentat în această seară topul celor care se anunță a fi cei mai influenți oameni din Europa anul 2023. Pe lângă cea mai puternică persoană de pe continent, lista este împărțită în trei categorii – cei care fac, visători și perturbatorii (zurbagiii, zicem noi) – fiecare reprezentând un tip diferit de putere. Niciun român pe liste. Nici măcar procurorul general european, prezent pe listă anul trecut, nici măcar nr.2 în NATO, nici măcar viitorul șef al NATO (vorba vine). (B.T.I.)

Lider absolut: Volodimir Zelenski

Cei care fac:

1. Robert Habeck
2. Christine Lagarde
3. Christopher Cavoli
4. Recep Tayyip Erdoğan
5. Kaja Kallas
6. Denis Redonnet
7. Marine Le Pen
8. Aija Kalnaja
9. Bjoern Seibert

Visătorii

1. Sanna Marin
2. Nicola Sturgeon
3. Eric Huang
4. Elke Van den Brandt
5. Pap Ndiaye
6. Frans Timmermans
7. Thierry Breton
8. Sieta van Keimpema
9. Vladimir Putin

Zurbagiii

1. Giorgia Meloni
2. Viktor Orbán
3. Keir Starmer
4. Jean-Luc Mélenchon
5. Alberto Núñez Feijóo
6. Carlos Tavares
7. Ylva Johansson
8. Kyriakos Mitsotakis
9. Sergey Lavrov

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. or fi pe cealalta lista.

 2. Da pe bulangii de la Balenciaga de ce nu ii baga? I-au băgat pe toți papagalii care sunt ca niște păpuși de ventriloc!

 3. Nu ca cei de pe lista a r fi altceva, dar sclavii nu pot fi oameni de decizie, sau influienti. Ei sunt purtatorii de vorbe ai stapanilor, de obicei- da, stapane!

 4. De mirare ca nu se afla pe nicio lista Zelenski,care ar putea fi trecut pe toate :face ca toti ceilalti sa se supuna la tot ceea ce el vrea, viseaza sa fie stapanul planetei, ca orice zurbagiu insolent socheaza pe toata lumea canand la pian cu pantalonii in vine

 5. Le-a iesit adevarul pe gura, cam de ce-ar fi Putin visator, pentru ca militeaza pt suveranitatea tarii, ca nu a aservit-o, ca pastreaza familia traditionala si respinge rahaturile lgb-iiste, ca le-a zis americanilor pas – pe-aici nu se trece? Nu ca noi.
  Si cam de ce sa ne plangem ca nu este nici un român? Ati enumerat numai lichele. La cat este RO de servila, ce voci sa aiba cand ea e mută? Doar execută ordine. Cei care ar putea fi nu fac parte din anturajul lor de slugi, servanti si psihopati. Numai daca te uiti la Christine Lagarde – o hoață la propriu, o eugenista care a spus ca toti bătrânii sa moara (desi ea e mai bătrână decat unii carora le doreste răul) si iti dai seama ca e o lista facuta ca sa fie facuta.

 6. Unde sunt vremurile în care ne spuneau de Cioloș….

 7. Pap Ndiaye : „As an academic, he focused on transnational philosophies of race that draw both from American and French political thought, especially as they apply to the African”

  Phhhhhh, AHAHAHAHAHAHA

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998