CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cei mai buni fii ai patriei: stapinul banilor si cel al sufletelor

5 comentarii / 3051 vizualizări / 22 iulie 2021

În România, pare că doar două persoane se califică pentru statutul de cel mai bun și mai respectabil fiu al patriei: stăpînul banilor și cel al sufletelor.

Asta pentru că doar guvernatorul BNR și Patriarhul au reușit să primească în viață cea mai înaltă decorație a statului, Steaua României în grad de Colan.

Primul onorat a fost Patriarhul Teoctist, dar post-mortem, urmat de Mugur Isărescu și, de azi, și de Patriarhul Daniel.
E destul de ciudat că marea distincție pare să fie mai degrabă oferită funcțiilor și nu oamenilor și că din atîtea milioane de români, savanți, artiști, sportivi șamd care au dus faima țării în lume doar cei din fruntea Bisericii și ai BNR se califică. Cea mai înaltă distincție a statului a devenit cadou aniversar.

Una peste alta, Patriarhul chiar a avut azi motive să fie Preafericit: a împlinit 70 de ani, papa l-a felicitat, artistul Domnu’ Puzzle i-a făcut portretul din 700 de cuburi Rubik și, pe lîngă decorația conferită de președinte, i s-a aprobat de către Sfîntul Sinod și deschiderea unei parohii în superluxosul Dubai, unde sunt vreo 4-5.000 de români la muncă, probabil aflați în situație de risc de trecere la mahomedanism. Și enoriașii de acolo abia așteaptă vizita înaltelor fețe bisericești de la București. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Generali amandoi plutonerii…

  2. Iohannis e subalternul celor 2…Daniel a facut studiile teologice la Sibiu, sub directa indrumare a securitatii, apoi trimis spre RETEAUA MISU..iar Mugur Isarescu are si el conexiuni cu aceeasi retea, via Bruxelles. Nimeni nu e stapan a nimic. Cum dreak sa fie Daniel stapanul sufletelor cand el si-a vandut propriul suflet? Ati uitat cum l-a kilerit pe Teoctist cu mana lui Sinescu-Asasinescu?! Peste cateva zile se face sorocul cand l-au lichidat pe Teoctist..30 iulie. Cat despre Mugur Isarescu ce stapan al banilor isi are sicriu cu buzunare, ca tot in mormant coboara si a distrus biata tara. Si el alt vanzator de suflet care isi pune numele pe biserici si manastiri, pe banii romanilor. 2 ticalosi si cu Ciolanis 3. Sa ne amintim cum il pupa in dos Daniel pe Iohannis in ziua primelor alegeri: cateodata Romania a avut nevoie sa fie condusa de neam strain. Si Daniel si Isarescu si Iohannis toti sunt straini de neam si tara. Jefuitori si lacomi, cu biografii rescrise si suflete vandute satanei. Daniel a fost unul din propagandistii vaccinului si mastii, a luat parte la inchidereabisericilor si prigoana crestinilor. Dar Catedrala Neamului nu ii va sterge ticalosia de a fi sacrificat turma pentru aur! Hristos nu cred ca ar trece pragul casei lui Daniel pentru ca nu exista la el nici dragoste de turma, nici jertfa pentru Hristos, nici simplitate si nici respectarea votului saracie8 monahale. Un calugar nu are conturi in Elvetia..cat despre Isarescu, ca nepot al patriarhului rosu, care a luat parte la prigoana impotriva preotilor si calugarilor, nu putem decat sa intelegem ca cine se aseamana se aduna. Si nici patriotismul si nici credinta nu ii caracterizeaza. Ci tradarea inteteselor poporului si vanzarea tarii…ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU DUPA FAPTELE LOR!

  3. […] Și enoriașii de acolo abia așteaptă vizita înaltelor fețe bisericești de la București.Bogdab .T. I. Sursa: Infopolitics.ro […]

  4. de ce nu spuneti [b t i ] ca a fost felicitat si de patruiarul rusiei

  5. Cei doi sunt imaginea României de azi, jefuita și pangarita. Existenta lor în funcțiile în care sunt este expresia lasitatii și iresponsabilității romanilor de azi. Cu cei doi la comanda tara este pe nasalie financiar și ecumenic. Dezastrul abia mijeste pentru ca abia acum a înțărcat balaia la împrumuturi și va trebui sa restitui 130 mld EUR. Ne-a trecut os prin os când a fost sa rambursam 10 mld de dolari, iar atunci aveam industrie, agricultura, sistem energetic, bănci, toate în mana statului. Acum e cataclism național, dar nu contează banii trebuie restituiti. Când vor fi înlocuiți cei doi, cât de curând, se var vedea adevăratele dimensiuni ale dezastrului. Dar deja e prea târziu, scăpa cine poate.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998