CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cel mai grabit partid: PC isi lanseaza candidatii la primariile bucurestene

0 comentarii / 1357 vizualizări / 15 septembrie 2010

Candidatii PC la primariile de sector din Capitala vor fi lansati, “sub acoperire”, maine, in cadrul unei conferinte extraordinare, organizata la Palatul Copiilor, care, oficial, isi propune sa dezbata alternativele conservatorilor in perspective alegerilor din 2012.
Surse de la varful PC ne-au dezvaluit ca, in cadrul conferintei, vor fi anuntate cu tam-tam trei candidaturi la primariile de sector: Cristian Popescu Piedone, care ramane candidatul pentru Sectorul 4, vicele Bogdan Diaconu care tinteste carma Sectorului 2 si Stefan Florescu la primaria Sectorului 6. Aceleasi surse ne-au explicat ca, in ceea ce-i priveste pe ceilalti candidati, liderii conservatori nu vor face niciun anunt decisiv, deoarece este vorba despre zone din Capitala in care PC nu are sanse reale in alegeri.

Vanghelie si Chiliman, invitatii PC

Avand in vedere ca primarii Marian Vanghelie(PSD) si Andrei Chiliman(PNL) si-au anuntat atat prezenta la conferinta, cat si disponibilitatea de a lua cuvantul, exista “riscul” ca evenimentul conservator sa se transforme intr-o manifestatie anti-PDL. Pe de alta parte, PC a pregatit un adevarat spectacol de lumina si sunet, organizatorii montand langa scena si o masina de produs fum, pe modelul celor folosite in concertele vedetelor pop. Lansarea lui “Piedone”, Diaconu si Florescu cu nu mai putin de doi ani inaintea alegerilor pentru primarie, scrutin organizat in 2012, este fara precedent in politica posdecembrista. De altfel, indiferent de natura scrutinului electoral, partidele politice din Romania au facut cam tot posibilul sa isi arunce cat mai tarziu candidatii in lupta, mizand totodata si pe efectul suprizei. Cazul candidaturilor lui Traian Basescu, atat la Primaria Capitalei cat si la Cotroceni, este un exemplu graitor. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998