CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Cel mai terifiant omagiu: evreii ne fac pulbere la moartea Regelui

12 comentarii / 10210 vizualizări / 7 decembrie 2017

Formularea din titlu pare o contradicție în termeni, dar, din nefericire, nu este. Cel mai înalt for al evreilor, Congresul Mondial, aduce un important omagiu Regelui Mihai, prin vocea președintelui său, dar, în același timp, mesajul dă o lovitură de imagine cumplită țării noastre.

Congresul Mondial Evreiesc, cu sediul la New York, deplînge moartea Regelui Mihai, printr-un comunicat dat ieri publicității de miliardarul Ronald Lauder, președintele forului, în care se amintește că fostul suveran ”a fost un mare prieten al poporului evreiesc” și un personaj care a salvat mii de vieți în al doilea război mondial, detașîndu-se de acoliții lui Hitler (aluzie clară la Ion Antonescu n.n.).
Pînă aici totul ar fi bine, numai că mesajul lui Lauder continuă cu mențiunea-șoc că țara noastră a fost, în al doilea război mondial, măcelarul numărul doi de evrei al lumii, după Germania lui Hitler.

”Sute de mii de evrei au murit în România de mîinile regimului pro-german al lui Antonescu, mai mult decît a ucis orice altă țară, cu excepția celui de al Treilea Reich și, fără intervenția fermă a Regelui Mihai și renunțarea sa la legăturile cu puterile Axei, nenumărați alții și ar fi pierdut, de asemenea, viețile” afirmă Lauder.

 

Comunicatul mai amintește că, în anii de după Holocaust, Regele Mihai a făcut apel la români să-și amintească de evreii care au suferit de chiar mîna fraților lor, declarînd: ”Ei vor rămîne veșnic cetățenii noștri, frații și surorile noastre; vă cer să nu-i uitați”.

Lauder nu uită să evoce și personalitatea mamei Regelui, Regina Elena, care a primit titlul de ”Drept între popoare” din partea Yad Vashem, pentru lupta purtată în numele salvării evreilor.

Așa cum spuneam, din nefericire oricît de generos la adresa personalității Regelui ar fi, comunicatul Congresului Mondial Evreiesc vine la pachet cu o etichetă terifiantă lipită pe fruntea țării noastre, prezentată lumii întregi drept o nație ucigașă de evrei. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. El Olam, Dumnezeul cel Veșnic, să judece între noi și ei, așa cum va judeca între ei și bărbații din Ninive.

 2. Dl. Lauder confunda regimul Antonescu su regimul Horthy care a trimis la Auschwitz zeci de mii de evrei din Ardealul ocupat de unguri!E drept, si Antonescu (statul roman…) este vinovat de pogromul de la Iasi , de deportarile din Basarabia si de crimele din Odessa, dar , totusi, nu poate fi comparat nici macar cu regimul francez de la Vichy care a colaborat foarte bine cu nazistii in „chestiunea” evreiasca!Chiar daca au existat persecutii, din Romania nu a fost trimis niciun evreu in lagarele de exterminare!

 3. […] worldjewishcongress.org via inpolitics.ro […]

 4. Si ce va surprinde!?
  Evreii l-au trimis la moarte pe unul de al lor acum 2000 de ani… si de atunci sunt in razboi cu toata lumea…

  • Aveti dreptate.Asta nu trebuie sa se uite.Si acum se dau ” cei mai drepti si cinstiri. RUSINE ”

 5. Domnule Pavelescu, dumneata comiți niște eroari istorice absulut grosolane. Dumneata rescrii istoria după bunul tău plac. Nu a existat niciun evreu tânăr in armata lui Antonescu. Evreii din Basarabia nu aveau cum sa ducă la moartea a zeci de mii de romani, mai ales ca lagărele din Transnistria i-au ținut închiși ani de zile, sute de mii din ei murind acolo in condiții total inumane, lucru admis și de academicianul roman Ion Scurtu, ca părtaș al Comisiei Elie Wiesel din 2002-2004. De asemenea trenurile cu evrei nu erau trimise la Constanța, ci in campurile din Moldova și lăsați sa moara in dogoarea soarelui, câteva săptămîni (citește sau instruiește-te despre Trenurile Morții de la Iași). De asemenea antisemitismul in România a inceput sub legionari, sub regimul Cuza-Goga și a continuat sub Antonescu. Dumneata întorci pe dos toate aceste adevăruri fără putina jena.

  • Lasati legionarii in pace.Pacat cu nu sunt si acum,mult bine ar face

 6. Evreii ar trebui sa se delimiteze de evreii comuniști care au făcut atâta rău României. Din păcate în Basarabia se aflau destui evrei comuniști. Mai citiți istoria. Iar un dușman se tratează în caz de război ca dușman. Iar nu trebuie uitat despre „isprăvile” evreilor comuniști la Odesa care au aruncat în aer Sediul Comandamentului Roman de la Odesa. Rog pe evreii ne comuniști sa se delimiteze de evreimea comunista internațională. Este bine ca lucrurile sa fie clarificate. Mia mult Leo Troski scria ambasadorului României la Moscova o scrisoare în care cerea retragerea trupelor romanești din „Basarabia Democratica și bolșevica” …. aceste lucruri le-a fi aflat Troski de la „prietenii lui de la Chișinău”. Cine putea sa fie acei „prietenii” decât „evreii comuniști”. Mai mult decât atâta : Rascoala de la „Tatarbunar” din 1924 sudul Basarabiei a fost pusa la cale de evrei comuniști ce făceau parte din Comintern. Trupele sovietice care au pătruns în Basarabia și Bucovina de Nord în 1940 ca urmate a pactului Ribbentrop-Molotov aveau politruci evrei comuniști. Deci Ion Antonescu, ca fost ofițer al Statului Major al Armatei Romane în timpul primului război mondial, a luptat împotriva comunismului și a evreimii comuniste ca „inamice” poporului roman. Deci evreii care fraternizează cu evreii comuniști desigur ca au fost considerați dușmani. Comunismul sovietic a fost inamicul nr.1 al romanilor, datorita poziției geografice a României vis a vis de URSS

 7. Doamna Schwarzenberg Irina Yosef . Eu personal sunt suparat pe tortionarii (de origine evreiasca/khazara) care au terorizat aceasta tara de la debutul comunismului . Au fost multe nume cu terminatie ca a dvs „berg”.
  omaniabreakingnews. ro/lista-evreilor-comunisti-care-au-condus-romania-in-anii-celei-mai-crunte-dictaturi-si-represiuni/
  Poate ne spuneti dvs o parere despre aceste atrocitati impotriva poporului nostru.

 8. romaniabreakingnews. ro/lista-evreilor-comunisti-care-au-condus-romania-in-anii-celei-mai-crunte-dictaturi-si-represiuni/

 9. Acum noi suntem aia care ne dam loviti, sincer imi este rusine sa ma numesc Roman, dupa ce tara noastra a omorat 400.000 de evrei.
  Domnul sa ierte tara noastra.

 10. Nu se poate asa ceva , ca evrei sa ne jignească în asa hal , ei tot timpul sunt victime am ajuns sa fim condamnați ca a douitat tara ca cea mai criminala numai naziști, oare cit mai suportam minciuna și jignirea din partea evreilor ei dacă ucid cică o fac în numele domnului noi dacă ii ucidem suntem numiți naziști , teroriști etc da pina cind fratiilor

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998