CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cezar Preda: ”PDL are probleme de comunicare, ar putea plati electoral”

0 comentarii / 1453 vizualizări / 16 ianuarie 2012

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat azi la RFI că protestele din Bucureşti obligă coaliţia aflată la guvernare ”să meargă pe sârmă” în strategia de comunicare cu cetăţenii, admiţând că PDL are probleme de comunicare şi dacă nu va reuşi să le rezolve, atunci partidul va plăti electoral.

”Arafat a fost un moment care, după părerea mea, a escaladat puţin şi a grăbit această exprimare a nemulţumirii, pentru că era şi este o persoană respectată în România şi, până la urmă, aceste contre personalizate pe o lege absolut necesară, dar pe care o întârziem din aceste motive, a personalizării disputei şi polemicii, a condus la ieşirea în stradă a oamenilor, care acum au început să aducă la zi toate nemulţumirile pe care le trăiesc de doi-trei ani de zile. Asta nu numai că te obligă să tragi concluziile şi să-ţi revezi parcursul, te obligă, începând de astăzi, toată coaliţia de guvernare, prim-ministru, miniştri, să meargă pe sârmă în comportamentul acesta de comunicare, de deschidere faţă de cetăţeanul României, pentru că unu: e clar că acest grad de suportabilitate este atins; doi: este clar că nu ne aşteaptă un an uşor, ne aşteaptă un an în care trebuie să ne gestionăm privaţiunile din anii trecuţi; trei: suntem într-un an electoral”, a spus Cezar Preda, într-o intervenţie la RFI.

Cezar Preda consideră că PDL va plăti dacă nu îşi schimbă modul de comunicare cu cetăţenii.

‘E clar că şi noi avem în comportamentul nostru, în comunicarea noastră, în gestionarea anumitor situaţii partea noastră de vină. Dacă nu o identificăm şi nu o dăm la o parte, vom continua aşa şi vom plăti!’, a afirmat deputatul PDL, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998