CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Chestie de zile la Realitatea TV: Rares Bogdan – schimbare sau plecare

6 comentarii / 5649 vizualizări / 4 decembrie 2018

Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, i-a arătat un ultim avertisment realizatorului Rareș Bogdan, care refuză, deocamdată, să se conformeze noii orientări anti-Iohannis a postului. Modul în care Gușă a pus problema, într-o declarație pentru stiripesurse.ro denotă clar că foarte curînd, probabil în cîteva zile, fie vom asista la o mare schimbare de macaz din partea fanului înrăit al președintelui, fie la o despărțire furtunoasă. Practic, Gușă i-a transmis indirect realizatorului că e singurul din post care îl mai susține pe șeful statului – e ”insularizat” – ceea ce îl plasează într-o opoziție lipsită de viitor cu restul redacției. Însăși afirmația că Bogdan e un susținător ardent al unui politician, mai ales cel mai puternic, e o lovitură grea pentru un jurnalist care se presupune că e echilibrat și echidistant, iar cînd vine de la patron, e cu atît mai dură.

„Rareş are în acest moment o atitudine uşor diferită faţă de restul moderatorilor, în sensul în care îl susţine fără rezerve pe Klaus Iohannis. La Realitatea nu prea mai sunt moderatori care să creadă în Klaus Iohannis. Asta este decizia lor şi pot să vorbească oricând că nu a existat nicio impunere. L-au susţinut aproape în totalitate în 2014 şi acum probabil sunt dezamăgiţi. Rareş probabil fiind cel mai ardent susţinător al lui Klaus Iohannis şi în 2014, şi după, este într-o poziţie ingrată deocamdată, probabil îi este dificil să discute la modul critic sau negativ despre preşedinte şi asta îl face într-un fel să fie insularizat acolo. Este o atitudine pro-preşedinte pe care eu o respect, nu i-o contest, doar că l-am avertizat la nivel personal că s-ar putea să greşească, pentru că am experienţă cu preşedinţi care se agaţă cu disperare de al doilea mandat”, a declarat Cozmin Guşă. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Un caraghios. Nu-i nici o paguba!

  2. Vuvuzea ? Trompeta ? Plutonier major acoperit ? Un dobitoc !

  3. Despre plata contributiilor a stat, Gusa nu a spus nimic? Cat mai este acest post in insolventa? Pana la sfarsitul lumii?

  4. OK, iata cum Guse a ajuns sa fie bun, iar no name-ul de Rares Bogdan a ajuns sa fie detestat. Si asta, doar pentru ca Realitatea isi schimba politica editorial. Normal ca o schimba, iertarea vine de la ANAF. Si executia, tot de acolo. In concluzie, niste jigodii, si RB, si Guse si ANAF

    • Nu e vorba de nici o iertare. Guse isi face partid, adica o aripa din DRI vrea un nou partid pe lamga USR, care e un partid globalisto-neomarxist cu care nu va cucerii masele. Asa ca e nevoie si de un partid natioalist si s-au gandit baietii ca pe modelul OTV vor crea un paritd nationalist in jurul Realitatii TV. Au o mica problema cu Rares Bgdan, care este legat ombilical de gruparea Hellvig din SRI…Ceea ce se intampla la Realitate ne arata zbaterile din interiorul SRI.

  5. Probabil, noul idol al postului Realitatea este Dacian Ciolos!Interesant, credeam ca postul e al organelor locale, dar se pare ca e al alora de afara!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998