CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Chichirau il plinge pe Voiculescu: ”Dat afara din casa, lasat pe strada fara haine, sa inghete”

10 comentarii / 4107 vizualizări / 22 aprilie 2021

La două zile după marea împăcare din coaliție, deputata USRPLUS Cosette Chichirău iese la atac împotriva premierului Florin Cîțu, în contextul demiterii ministrului Vlad Voiculescu, folosind metafore înduioșătoare, de-a dreptul dickensiene: ”l-a lăsat pe stradă, să înghețe”.

”Gestul premierului a pus sub semnul întrebării încrederea pe care noi o aveam, nu înseamnă că nu funcționam civilizat, ci acest gest ne-a pus întrebarea dacă noi toți am înțeles să ne comportăm în același fel și atunci când se face un gest contrar a ceea ce noi înțelegeam a fi cazuri fără să fie scris, am pus în scris, ca să nu fie nici un dubiu pentru ceilalți parteneri” a spus Chichirău, azi, pentru RFI.

”Gestul domnului Cîțu a fost unul foarte grav. Pur și simplu, dacă folosim analogia familiei, a dat un copil afară din casă, l-a lăsat pe stradă fără haine, să înghețe. Adică nu poți într-o familie să faci un asemenea gest (…). Reacția noastră a venit ca o contrareacție la un gest extrem-extrem de grav, un lucru care nu se face (…). Deci noi sperăm să nu mai vedem asemenea surprize negative” a conchis deputata. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Closette, Closette! Săracul VV are de munca în Austria! Sa plece acolo! Sa ne lase pe noi ăștia hoții, ciumatii și leproși în pace! El și iubita lui care e bătută în cap!

 2. „Gestul domnului Cîțu a fost unul foarte grav. Pur și simplu, dacă folosim analogia familiei, a dat un copil afară din casă, l-a lăsat pe stradă fără haine, să înghețe.”

  Drămățucă, a dat afară din casă un biet copil de securist, fără diplomă.

 3. „Deci noi speram sa nu mai vedem astfel de surprize negative”
  Corect s-ar zice „neplacute”, nu negative. Si asta pentru ca evaluarea surprizei cu pricina este subiectiva. Adica e neplacuta pentru USR dar poate fi pozitiva pentru toata lumea.

  • Neplăcute și negative sunt la fel de subiective.

   Profită și tu la Securitate și rămâi la scurmat în căcat.

 4. … Din pacate am uitat cevoiam sa scriu.
  Dar nu-i nimic ca-l pun pe Marmelando sa vorbeasca el in numele partidului.

  Io le-am spus sa aiba grija pe mainile cui lasa partidul si uite ca ei l-au lasat pe mainile secretarului general adjunct NATO, ale unui fiu de politati de provincie si marunt infractor actualmente la locul si la casa lui sau pe mainile slugii fostei mele slugi, marele om de afaceri Omar Cinescop-hayssm, actualmente si el la casa lui.

  • Armando de la pesedeaua leșinată v-a spus să nu mai mâncați căcat cu deficitul bugetar. El l-a respectat, Securitatea, nu.

   SRI a decis întotdeauna pe mâinile cui a lăsat PSD. Dar la pesedeaua leșinată nu-i ca la partidele Securității, te poți trezi cu mii de diverși care vă cam dau muie.

 5. „Sa folosim analogia famiiiei”, zic – gestul premierului e fix gesul soferului care refuza „serviciul” de stergere a parbrizului a puradelului de la intersectia cu Mariot, gest care-i arage multumirea „flegmaica” (la propriu!) a prestatorului si aolirea plina de blesteme a pirandei Chichirau…Ce ti-e si cu analogiile asttea! De fap, daca extrapolam, ne izbeste aceeasi analogie si in privinta progresistilor globalisti, ecomarxisti, globalomaoisti de acum si de cand i-a fatat Sarsaila – e aceiasi obraznicie de a impune oamenilor ideologia lor stramba si scelerata si de a poza in victime nevinovate cand se schimba vantul si se stropesc pe pantaloni – evident, nu ei sunt de vina ca se pisha pe tot, in public, vinovati sunt cei nu mai accepta,temporar, ,”tratamentul”….Sa nu-l plangem pe puradel, noua ideologie, apud Oana Bogdan, are solutii si pentru asta…Mai greu cu „dinaozaurul” unchi Nic, ca trebuie sa plateasca „dividente”…altceva e cand ai tu neamul tau la imparteala banilor „soferilor” ingrati….
  P.S.Si penru ca relativizarea valorilor si a isoriei, plus negarea realitatii sunt apanaje progresiste, eu zic sa se analogeasca madame Chichirau si in privinta iubirii juvenile a patriarhului Sora – inocenta tovarasa Pauker – cum au aruncat-o pe ea in frig si au pus-o sa rupa bilete la cinema! Se poate, deci…

 6. Exceptionala analogia duamnei Harakirau.

  Cu unele corectii, of course,

  Voicurulescu n-a fost dat afara din casa ci din bordelul numit Guvernul Romaniei, si a fost lasat sa dardaie de frig in coaiele goale, ca forma de pedeapsa pentru ca a venit cu buzunarele goale la curvele din Guvern ba mai mult, a incercat sa le fure banii din munca lor „cinstita”, in folos propriu

 7. Cosette putea sa puna o poza cu un fetus proaspat avortat…….
  (cosette are hemoroizi la creieri,acolo trebuie bagata ******).

 8. Niste nemernici fara nici un Dumnezeu conduc tara si noi trebuie sa-i acceptam ca asa a vrut Johannis care nu a vrut sa fie eclipsat in prostia lui de vreun destept!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998