CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Chiliman il executa pe Crin: demisioneaza dupa ce se consulta cu adevaratii liberali

0 comentarii / 1310 vizualizări / 9 aprilie 2012

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, azi, că, pentru prima oară, după aproape 23 de ani de când este membru PNL, ia în considerare „în mod foarte serios” demisia din partid. Chiliman a precizat că va lua o decizie numai după ce se va sfătui cu Mircea Ionescu Quintus, Radu Campeanu şi Călin Popescu Tariceanu.

„Astăzi, pentru prima dată, iau în considerare demisia din PNL. Este o decizie foarte grea, pentru că sunt membru al acestui partid de aproape 23 de ani”, a spus Chiliman, conform Mediafax și Hotnews.

El a precizat că, înainte de a-i fi dator lui Crin Antonescu, le este dator „bucureştenilor din Sectorul 1 şi oamenilor din organizaţia PNL Bucureşti”.

„Le sunt dator şi celor pe care i-am găsit în sediul PNL în 28 decembrie 1989, când m-am înscris în PNL”, a spus el.

”Inainte de a fi un om al vorbelor, sunt un om al faptelor. In ultimii 8 ani am facut mai multa administratie si mai putina politica.

Politicianismul este perfect paralel cu problemele reale, cu dorintele si asteptarile oamenilor carora noi le cerem votul.

Am construit, la PNL Bucuresti, cea mai puternica organizatie PNL din tara. Mi-as fi dorit ca aceasta realitate sa fie inteleasa si de Crin Antonescu.

Decizia de azi privind schimbarile de la PNL Bucuresti face parte din deciziile politicianiste paralele cu asteptarile cetatenilor.

Noi le oferim oamenilor un scandal intern, executii de partid, distrugand cea mai puternica organizatie PNL. Ea poate deveni tragica pentru PNL.

Presedintele Antonescu nu a furnizat nicio explicatie reala pentru acest act, pentru ca nu o are.

Ma pot ocupa si de campania mea, si de campania pe Bucuresti, si de campania dansului (a lui Crin Antonescu – n.red.) Iau decizia lui Antonescu, ca eu sa ma ocup mai bine de campania electorala, ca pe o gluma.

Aceasta decizie relanseaza actuala putere in cursa pentru Bucuresti.
Domnul presedinte Crin Antonescu pune mai mult pret pe traseism, pe intrigi politice.

Va asigur ca nu imi voi murdari numele prin traseismul politic. Are cine sa faca traseism politic.

Puterea intr-un partid politic este efemera. Conteaza ce ai construit si ce lasi in urma ta.

Pentru domnul presedinte Antonescu am doua mesaje: In politica, in viata in general, castiga cei care joaca sah, nu poker” a spus edilul.

De asemenea, a precizat că le este dator lui Radu Câmpeanu şi Mircea Ionescu Quintus, de la care a învăţat să facă politică, dar şi lui Călin Popescu Tăriceanu.

”Voi lua aceasta decizie numai dupa ce ma voi sfatui cu Radu Campeanu, Mircea Ionescu Quintus – oameni de la care am invatat politica, Calin Popescu Tariceanu, alaturi de care m-am inscris in PNL aproape in acelasi timp”, a mai spus Chiliman.

În faţa sediului PNL Bucureşti, sute de persoane s-au adunat pentru a-l susţine pe fostul lider al filialei.
Chiliman le-a mulţumit pentru susţinere şi a spus că va lua decizia dacă pleacă sau nu din PNL după ce se va consulta cu foştii preşedinţi ai PNL Mircea Ionescu-Quintus, Radu Câmpeanu şi Călin Popescu-Tăriceanu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998