CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9297 RON UP | 1 USD = 4.6851 RON UP | 1 GBP = 5.7419 RON UP

”Cînd e vorba de securiști, e bine să pornești de la prezumția de vinovăție!” (Marius Oprea – Evz.ro)

13 comentarii / 3354 vizualizări / 29 septembrie 2022

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Tu, sigur, nu mori acasa !
  Asta e ”prezumtia” pe care o induci !

 2. Un „istoric ” închipuit. Face și el jocuri de culise. Din punctul meu de vedere acest om este un impostor și credibilitate zero. Sint convinsă ca nu moare în patul lui. Tara moare din cauza unor trădători ca și el …….iar menirea lui este sa caute securiști! Auzi mai piticot de aia te-ai făcut „istoric ” ?

  • Un istoric veritabil. Tu, cine ești că puți a căcat

 3. unii il injura pe dl. Marius Oprea
  de parca ar fi 2 insi si coincidenta de nume!
  (de ce injurati?

 4. @ Bă, în condițiile în care serviciile secrete se extind oarecum asemănător cu plecările românilor în străinătate și deja ați proclamat un statut de colonie, o să fie cam dificil de găsit un candidat care să preia funcția de la Iohannis și cu „internii” și cu „externii”, ?

 5. &Deci au fost pornite căutări în zona foștilor miniștrii de externe, șefi de servicii secrete, persoane cu origini în mai multe țări ( Băsescu zicea ,,dublă comandă”), nu ar fi de exclus nici UDMR sau alte minorități, ?

 6. & De regulă „coloniștii” urmăresc să-și asigure confortul, după aceea manifestând oarece interese și pentru „băștinași” , ?

 7. & Probabil că Geoană ,,bifează” în aceste vremuri cele mai multe caracteristici necesare „preluării” alegătorilor anteriori ai președinților Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Băsescu chiar și Iohannis și funcției prezidențiale prin „conexiunile” implicate, observând și că nu a avut rețineri ,,să-i ușuie” din politică pe mulți dintre fruntașii PSD și ai altor partide și nici grupul de la Cluj sau alți ardeleni nu mai sunt variante politice de interes pentru alegători, , Geoană fiind și dintre cei susținuți de pe la alte instituții, ?
  Probabil însă că Geoană ar putea fi învins, chiar lejer, de o candidată bine promovată și cu notorietate, Geoană fiind și un reprezentant al sistemului, destul de ,,predictibil” așa cum chiar Geoană se exprimă, ?

 8. @ Deci, din perspectiva „conexiunilor realizate” Geoană are cele mai multe variante de ,,funcționare predictibilă” a sistemului , ?

 9. & Vă amintiți și că Geoană s-a declarat împotriva ,,relicvelor comunismului”, Băsescu „supralicitând” cu ,,relicvele securității”, unii fiind chiar și îndepărtați din politică de Geoană și Băsescu, ?

 10. & Ăia de la „Ziua Veche” au un sondaj cu Mircea Geoană ăn fruntea listei, ?

 11. & La „InPolitics” ați început să scrieți articole cu ,,pitici de grădină” , ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998