CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Cine ar fi crezut? Onoarea numirilor la CCR, salvata de AUR

20 comentarii / 24551 vizualizări / 27 aprilie 2022

Marile partide ale României, PSD și PNL, nu mai prididesc să denunțe AUR drept formațiunea amărăștenilor fără carte, dar, ce să vezi? Fix partidul lui George Simion a salvat cît de cît onoarea desemnărilor de personalități pentru Curtea Constituțională; spunem desemnări pentru că, evident, propunerea AUR nu are nicio șansă în fața tăvălugului parlamentar al coaliției de la putere.

Pleacă de la CCR Daniel Morar, Mona Pivniceru și Valer Dorneanu. Cotroversați, poate, dar sigur școliți în ale Dreptului.
Le vor lua locul Bogdan Licu, propunerea PSD, cu diplomă luată la ”Spiru Haret” pe vremea cînd universitatea nu avea nici acreditare și, foarte probabil, nici măcar autorizare de funcționare, și cu o retragere rușinoasă de la doctorat pe motiv de plagiat. Și penelista Iuliana Scîntei, notar public cu masterat la SNSPA, absolventă de școli ale serviciilor, promovată în politică, se aude, de către baronul Relu Fenechiu. Ori Cristi Dănileț, propunerea USR, cel recent exclus cu un șut în fund din magistratură. Ori Péter Eckstein-Kovács, un mare apropiat al Monicăi Macovei, veșnicul candidat la orice funcții, de la senator la președinte de partid, de la consilier prezidențial la ministru, de la ales local la deputat șamd.

De departe cea mai sobră propunere aparține AUR, în persoana profesorului universitar doctor Ioan Sabău Pop, absolvent al Babeș-Bolyai în 1973, reprezentant, cîndva, al României la Curtea Internațională de Arbitraj Comercial. Considerat unul dintre cei mai importanți specialiști în drept din România, ardeleanul Pop a fost judecător timp de un sfert de secol, cadru didactic, avocat, master în Drept și Relații Internaționale, autor de cărți și s-a remarcat ca un patriot îndîrjit, adversar, ani de-a rîndul, al retrocedărilor aberante de terenuri, păduri, imobile istorice șamd. Cu asemenea background solid, e de mirare să obțină măcar avizul Comisiilor parlamentare. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

20 Comentarii

 1. AUR

 2. Trist. Mai bine s-ar reorienta PSD si PNL spre propunerea AUR. Si-ar mai salva din imaginea reala, nu cea cosmetizata de sondajele aranjate.

 3. AUR! Doamne ajuta!

 4. Dacă nu va obține avizul aș vrea să aflăm motivul.

 5. Poate ca cei din AUR nu sunt prea scoliti dar au intentii bune, dorinta de a face ceva bun pentru tara asta,in timp ce PNL si PSD merg inainte cu pilele si analfabetii functionali.

 6. Corect și de bun simț PSD și PNL ar vota propunerea USR.

 7. Eu cred ca s-a terminat mierea si incepand cu AUR ,si mai stiu cateva ce va sa vina din 2024 nu va mai permite obiceiuri paguboase nascocite de psd,pnl,etc.,ce-au facut tara praf cu politizarile si aporturile nesimtite la scaderea nivelului de trai al romanului de rand, si in cosecinta rog sa puneti profesionisti,fara a va uita la ce partid este.Caci a venit vremea sa concuram cinstit cu fapta daca vom lucra in poilitica.Daca nu…..valea ,
  ca metode avem pentru toti….deocamdata lipseste coeziunea,care stim cum se face…

 8. Oare, mă întreb, la ce ajută partidele să propună un pseudo -intelectual în așa supremă funcție? Cum să propui niște personaje îndoielnice , cu facultăți fără acoperire , cu doctorate plagiata, ce ” obligatii” au față de ei ? Cum , tu ca partid important în eșichierul politic să propui în astfel de funcții , lichele ? Ce speră ,că o să fie ușor manevrați la problemele cheie ale societății ? Noi când o sa ne revenim ?

 9. […] Marile partide ale României, PSD și PNL, nu mai prididesc să denunțe AUR drept formațiunea amărăștenilor fără carte, dar, ce să vezi? Fix partidul lui George Simion a salvat cît de cît onoarea desemnărilor de personalități pentru Curtea Constituțională; spunem desemnări pentru că, evident, propunerea AUR nu are nicio șansă în fața tăvălugului parlamentar al coaliției de la putere, notează Bogdan Tiberiu Iacob pentru Inpolitics.ro. […]

  • Nu este nimic nou , totul în această țară este dat pe mâna unor incompetenți tocmai pentru a semna acte importante care vor înlesni și legifera jaful , minciuna și servilismul în fața unor interese străine de aceasta țară .
   PNL-ul este alături de PSD o cloaca de hiene hămesite iar USR
   acești pui de securiști care tind spre nazism și jaf mârâie printre uluci după o ciozvârtă căzută din ghearele hienelor

 10. Se va inventa ceva incat sa nu fie ales! Nu se doreste AUR in CCR

 11. […] De departe cea mai sobră propunere aparține AUR, în persoana profesorului universitar doctor Ioan Sabău Pop, absolvent al Babeș-Bolyai în 1973, reprezentant, cîndva, al României la Curtea Internațională de Arbitraj Comercial. Considerat unul dintre cei mai importanți specialiști în drept din România, ardeleanul Pop a fost judecător timp de un sfert de secol, cadru didactic, avocat, master în Drept și Relații Internaționale, autor de cărți și s-a remarcat ca un patriot îndîrjit, adversar, ani de-a rîndul, al retrocedărilor aberante de terenuri, păduri, imobile istorice șamd. Cu asemenea background solid, e de mirare să obțină măcar avizul Comisiilor parlamentare. Bogdan T.I.Sursa: inpolitics.ro […]

 12. Sa fim seriosi! carte multa nu se cere; sa fii prost, dar la putere!

 13. Domnule Prof. Ioan Sabau Pop, nu numai ca meritati, ci ca si sunteti indreptatit sa fiti Presedintele CCR! Sunteti o persoana de mare valoare, cu experienta in justitie si cu mare cariera in doctorat si diplomatie. Felici pe George Simion pentru ca v-a propus sa faceti parte din CCR. FELICITARI AURRRRRRRR!

 14. JAVRELE PENALE LUPTA PENTRU SLUGILE PENALE…ION TIRIAC PENTRU IULIA SCANTEI…MONICA MACOVEI PENTRU CRISTI DANILET, DACIAN CIOLOS, BARNA, TOATA SCURSURA POPONAUTILOR…SPIRALA LUI BIVOLARU A DAT LUMII O BETIVA SI ZDREANTA CA MONICA MACOVEI…NU E COOL DACA ESTI CU DUMNEZEU…E COOL SA FII PE INVERS !!! DE CE EXISTA CIOLACU? PENTRU CA E UN PROSTALAU. DE CE EXISTA CATU? PENTRU CA EXISTA NISTE PROSTI MAI MARI CA EL: IOHANNIS SI ISARESCU. DE CE EXISTA PROPUNERI DE VITE INCALTATE FARA CARTE SOLIDA, TRADATORI SI HOTI LA CONDUCEREA JUSTITIEI?! PENTRU CA NEAMUL DE SECURISTI AI LUI BOGDAN LICU DIN TELEORMAN VREA CONTINUITATE LA TICALOSIE, NEMUNCA…COLEG DE MASONERIE CU NUTU CAMATARU…COLEG DE FACULTATE DE ACELASI TIP CU ELENA UDREA….ASTIA NU AU INVATAT SA AIBA PAINE…EI AU FURAT CUTITUL CRIMELOR STRAMOSILOR LOR SA TAIE PAINEA DE LA ALTII…SOTIA LUI BOGDAN LICU COLEGA SI AMICA CU NEVASTA LUI COLDEA…TUCALARUL LUI BASESCU…PRIMUL TUN DAT DE COLDEA PENTRU BASESCU S-A NUMIT AFACEREA RAPIREA DIN IRAK…TOTI NUMAI UNU SI UNU…IOHANNIS PUNE CAPAC TUTUROR PRIN LACOMIE SI NESIMTIRE! BLESTEMATILOR ARDA-VA FOCUL PE TOTI…FARA NOI! LICHELE SI JAVRE PENALE…MAGISTRATII CURULUI…CALCAIUL LUI AHILE LA BOGDAN LICU E AFACEREA TIGARETA 2…DORIN COCOS..GOLDEN BLUTZ SI GABRIEL OPREA…NU PLAGIATUL…CI CORUPTIA CANGRENOASA…

 15. Daca AUR reuseste un scor peste 20%, nu cred ca coalitia actuala mai sta in picioare..
  Cu siguranta nu si va mai permite aroganta de acum.

  • Oricum coaliţia asta e ca un anus contra naturii, e ca un cur la cap.

 16. Mult succes Ion Sabău! Poate se întâmplă o minune și vom avea la CCR un om extraordinar, un mare specialist , un prieten pe care îl iubim și apreciem pentru inteligenta, integritatea, curajul de care a dat dovadă. Felicitări AUR!

 17. „valoare de inventar”

 18. Un specialist deosebit, un mare patriot, un adevărat luptător pentru DREPT, un OM cu mult bun simt. Acestea sunt calități care îl caracterizează pe d-l Ioan Sabau Pop. Oare tocmai unele din aceste calități să reprezinte vreo piedica pentru numirea sa la CCR? Dacă da, atunci parlamentarii care-i pun piedici să-și judece propria conștiința ca fiind în afara ordinii de drept, ci numai bazată pe interese proprii sau de turmă, să se considere în delict cu poziția de parlamentar, pe care o ocupa dintr-o profunda greșeală.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998