CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Cine lupta in strada pentru libertate: deputatul cu patru ani de Poarta Alba

6 comentarii / 4059 vizualizări / 20 septembrie 2018

”Plecând de la considerentul că în acest moment democraţia din România este în pericol ca urmare a acţiunilor coaliţiei PSD-ALDE împotriva Statului de Drept, am luat hotărârea să particip la protestul din 10 august 2018. Nu am luat această hotărâre răspunzând la apelul cuiva, ci am luat-o deoarece consider că acest protest este cel al românilor liberi din Diaspora, al oamenilor care pot schimba în bine starea lucrurilor din România, aducând un nou şi curat suflu de valori morale şi principii societăţii româneşti”.

Vorbele de mai sus aparțin deputatului Doru Coliu, liderul PMP Diaspora, și fac parte dintr-o mobilizare publică pe adresa românilor, în perspectiva mitingului diasporei, din 10 august.
Azi, aflăm că deputatul PMP are motive întemeiate să iubească libertatea, ca unul privat de ea timp de patru ani, la pușcăria Poarta Albă.

 

poza

Dezvăluirea aparține fostului său coleg de partid, Eugen Cristescu, care scrie pe Facebook:

”Intrebare pentru o caricatură de deputat, reprezentând diaspora în Parlamentul României, pe numele de Doru Petrișor Coliu. Este adevărat că ai fost arestat preventiv și apoi condamnat, în anul 1999, la 5 ani și 5 luni de închisoare cu executare pentru înșelăciune, dintre care ai executat 4 ani la Poarta Albă?!
Întrebare pentru domnul deputat Eugen Tomac: Este adevărat, domnule deputat, că ai știut acest aspect și l-ai ținut ascuns de ochii publicului? Aștept răspunsul, nu de alta, dar dacă este așa cum spun eu, este grav și trebuie să vă prezentați amândoi demisia!”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Ha, ha, ha,..

  • Lacheii Securității sunt infractori de drept comun. Pe turiști i-au băgat securiștii în politică. În zilele noastre i formația nu mai stă cuminte sub caloriferul din arhiva SRI.
   Ghinion.

 2. Turiștii sunt guriști fără auto correct.

 3. Fara comentarii.O mizerie morala.

 4. Concluzie: penalii lor sunt buni, ailalti sunt rai.

 5. Personal, nu consider ca Dl.Coliu nu ne poate reprezenta si nu poate protesta.
  Dar de ce protestează împotriva unor persoane, considerate de el si altii ca penale, dar care încă nu au efectuat stagiul. Poate e doar invidios?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998