CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

”Cine vine, să vină acum!” – Polul Suveranist, pe steroizi: Opt partide gravitează în jurul lui Simion

65 comentarii / 2809 vizualizări / 21 noiembrie 2023

”Dacă săptămâna trecută îl primeam cu drag alături de noi pe al patrulea partid din Alianța AUR, Forța Identității Naționale, astăzi vom anunța încă două partide care se alătură polului suveranist, alte două partide care vin alături de noi. Și veți avea surprize săptămâna viitoare când încă două partide intră în Alianța AUR” a anunțat azi liderul AUR, George Simion, într-o conferință de presă.

”Astăzi, cu mare bucurie îi voi prezenta pe cei de la Alianța Renașterea Națională și RoSat – Partidul Satului Românesc. Mai vin colegi alături de noi. Săptămâna trecută am fost la Brașov. S-a alăturat grupului unionist, grupului pentru unirea românilor și partidului AUR, doamna Ana Loredana Predescu, deputat de Brașov. Totodată, alături de noi, pe lângă parlamentari, pe lângă partide, vin și personalități ale vieții publice din România, oameni care nu au mai făcut parte dintr-un partid politic(…) Fac un apel public către toate partidele suveraniste, către toți parlamentarii care nu au votat certificatul verde, care nu au votat PLx 145, care nu au fost de acord ca SRI să fie un organ de anchetă penală și toți cei care în acești doi ani au avut atitudini corecte: este timpul să veniți acum, în preajma zilei de 1 decembrie, alături de AUR, forța care va câștiga politic toate rundele de alegeri în anul 2024. Sunteți bineveniți în AUR, e nevoie de toți.
Eu sunt convins că vom câștiga împreună alegerile europarlamentare, dar vom câștiga și celelalte runde de alegeri. Noile veniri în AUR nu fac decât să potențeze acest obiectiv. Doar că, repet, lumea trebuie să se decidă acum” a mai anunțat Simion. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

65 Comentarii

 1. sunt suverani in a linge boasele evreilor
  https://www.youtube.com/watch?v=aEFWNcJMryQ

  mumii expirate si circari de balci in cautare de un post caldut si solda asigurata.

  • tu ce mumie expirata esti si in solda cui la lins boase?

   • n-a durat mult pana sa apara majoreta tiganului cu ochii vineti

    • Haules Baules e mereu la datorie și zi și noapte.

     • căci pentru asta e plătit.

    • cu creierii praf de prostie si ura cretina

     • de ce puti tigani in ghilimele, iti negri originile?

    • ca un kakanar imputit ce esti.

  • si castrat la cap, deasupra ochilor si urechilor

   • O întrebare retorică. Interesele etnicilor români nu contează în politica românească. Cu părere de rău, dar AUR a adunat rromii din România. Ceea ce nu este un lucru rău, Dimpotrivă, este foarte bine.

    • bati campii cretin!

 2. liderii curentului patriotic se deconspiră ca fiind agenți ai Israelului.Sistemul, care știe tot ce mișcă în România, s-a pregătit din timp pentru situația în care românii se vor fi săturat de lichelele trădătoare din PSD, PNL,USR etc. Așa a apărut AUR. George Simion, se exprimă pentru încetățenirea a minim 800 de mii de evrei, face întâlniri cu ambsadorul Israelului unde se dezice de înaintași patrioți români care au luptat pentru Neam și Țară și își ia anagajamente că AUR va fi mereu loial Isarelului. A fost prezent la primul miting pro-Israel organizat după atentatele din 7 octombrie. La cel despre tragediile din Gaza nu s-a dus. Tace strategic și se face că plouă, în stilu-i obișnuit, atunci când susținătorii AUR nu trebuie să știe anumite lucruri despre ce combinații fac șefii acestui partid al sistemului, ce colcăie de foști care cât au fost în funcții nu au făcut nimic pentru a opri distrugerea României, dar acum pozează în patrioți. Dan Chitic, nu pierde nici el ocazia să își arate loialitatea față de statul Israel. Chitic surprinde pe toată lumea afirmându-și credința că Fâșia Gaza e pământ israelian.

  • belesti fake-uri la greu cu botul

   • Ce anume e fake din mesaj? Tot ce a scris e adevărat, factual, verificabil pentru oricine are 3 minute la dispoziție și acces la google.

    • La greu. Pofat mare.

    • Nu e un argument ca a mai spus cineva o minciuna bolnava. Si prostii sunt destui. Dovada esti chiar tu, care extragi si rastalmacesti, interesat, din prostie sau din placere ticaloasa. Jeguri care sa extraga si sa lipeasca declaratii care sa dea un alt sens decat cel real sunteti foarte multi si foarte bolnavi sau foarte interesati de ceea ce faceti

     • Prin faptul că înjuri ca un etnic coclit și nu ai putut raspunde la întrebare ai confirmat că am avut dreptate.

    • Eşti o diversionistă proastă care nu înţelege răspunsurile şi zice că nu le vede. O ţoapă idioată. Nici un om normal nu se uită la rahatul minciunilor şi diversiunilor cretine emise de trolii de rahat.

  • în susținerea genocidului palestinienilor:

   „Este o adevărată tragedie, soldată cu sute de victime nevinovate. În momente de criză vezi cine îţi este cu adevărat prieten. Uitându-ne spre alte capitale europene şi spre Bucureşti, din păcate, vedem cum cercuri de extremă stânga încearcă să contextualizeze, să găsească scuze, să ia apărarea celor care indubitabil sunt nişte terorişti şi împotriva cărora trebuie luptat ca atare. Am văzut unele universităţi, cercuri studenţeşti de la Harvard, şi unele universităţi de aici, din Bucureşti, din păcate, care fac aceste lucruri. Este esenţial să ne reafirmăm angajamentul pentru pace, dialog şi să condamnăm actele teroriste, indiferent unde au loc. Gândurile noastre se îndreaptă către toţi locuitorii statului Israel, cei afectaţi de această criză şi sperăm că pacea va reveni cât mai curând posibil”

   Deci cei care luptă pentru eliberarea poporului lor de invadatorii ce-i colonizează și extermină sunt teroriști, iar gândurile lui Simeon se îndreaptă către sioniști. Despre miile de copii, femei și bărbați palestinieni uciși de Sion, nicio vorbă din partea cozilor de topor. Pe astea nu le văd și nu le condamnă.

   Un luptător pentru libertatea nu poate lua niciodată partea unui colonizator. Deci AUR nu luptă pentru eliberarea românilor.

   • descreieratule. Faci laba trista, bolnava, de cretin, mintind

    • Tu interpretezi totul după plăcerea ta perversă.

     • este exact ceea ce faci in privinta AUR si a lui SImion. Ai face-o si impotriva Sosoaca-SOS, dar deocamdata ai acest os gros de ros, ca un caine jegos

    • și înjuri ca un activist de partid crescut în cort.

     Gândurile lui Simeon s-au îndreptat EXCLUSIV către israelienii pe care îi slujește. Dacă ar avea compasiune pentru palestinienii masacrați de Statul Terorist, atunci ar condamna public acest stat pentru acțiunile sale.

     Observăm însă contrariul și anume că Simeon sprijină epurarea etnică și furtul de teritoriu efectuate de iSSrael.

     • musti din cacat fara oprire

     • Tie ti s-a epurat creierul de neuroni!

  • vor sa repete ce au facut in ungaria.
   sa puna un oligofren care sa-i duca pe prosti de nas.
   zice ca e suveranist dar ia directive de la ue/sua.

   • tu esti oligfren, si asta e evident. Stai sa postezi cretinisme de labagiu

   • și cam are sens dacă vedem slugărnicia pe care AUR o manifestă față de Republicanii americani.

    Îi critică unii pe aurolaci că ar fi oamenii rușilor. Constatăm că de fapt ei slujesc tot la Parazitul Strategic și că acuzațiile că sunt pro-ruși nu-s nimic altceva decât niște fumigene.

  • Daca ne place sau nu. Daca e corect sau nu.
   Staţi ca securiştii disperaţi ce sunteţi să inventati „vinovaţi” la AUR din nimic, din orice declaraţie diplomatică sau politică, fără să stiţi măcar despre ce vorbiţi.
   „Fâșia Gaza și Cisiordania sunt două teritorii palestiniene care făceau parte din Mandatul Palestinei și au fost capturate de Israel în timpul Războiului de șase zile din 1967. În timp ce statul Israel a fost înființat la 15 mai 1948 și a fost admis la Națiunile Unite, nu a fost înființat şi un stat palestinian. Teritoriile rămase din Palestina de dinainte de 1948, Cisiordania – inclusiv Ierusalimul de Est – și Fâșia Gaza, au fost administrate din 1948 până în 1967 de Iordania și, respectiv, Egipt.” („The Gaza Strip and the West Bank are two Palestinian territories that were part of Mandate Palestine and were captured by Israel during the Six-Day War in 1967. While the State of Israel was established on 15 May 1948 and admitted to the United Nations, a Palestinian State was not established. The remaining territories of pre-1948 Palestine, the West Bank – including East Jerusalem- and Gaza Strip, were administered from 1948 till 1967 by Jordan and Egypt, respectively.”)
   În 2005 a intervenit acordul de la Oslo, care dă doar o autonomie „interimară“ unei Autorităţi Palestiniene, şi nici aceea deplină.
   „Interimar“ înseamnă, să ştie şi turmentatii din nastere, „care exercită provizoriu o funcție în locul titularului“.

   • FAPT: iSSrael e un stat ento-fascist constituit prin colonizare și epurarea etnică a palestinienilor. Sioniștii pe care îi susții dumneata locuiesc în case furate palestinienilor exterminați sau expulzați.

    FAPT: AUR, asemenea tuturor partidelor așa-zis românești din Parlament, susține crimele statului Israel. Niciunul din aceste partide nu a condamnat genocidul. Dimpotrivă toate proslăvesc Israelul, îi găsesc scuze și joacă un rol în piesa de teatru penibilă în care Israel e victima. Dar de ce fac asta? Simplu. Pentru că….

    FAPT: România e sub ocupație, iar partidele din Parlament joacă teatru pentru proști și mimează opoziția. Ele de fapt se înțeleg foarte bine pe chestiile importante ca de exemplu achiziția de armament american la suprapreț.

    • fiind lagtu tu insuti in lanturile prostiei bubuitoare de creieri

 3. Partidul iudeo-creștin (mai mult iudeo decât creștin) AUR e o porcărie manufacturată menită să preia voturile românilor nemulțumiți. O opoziție de formă controlată. Doar cine nu știe ce hram poartă acest partid de trădători va pune ștampila pe Simeon gură de AUR.

  Partida AUR susține genocidul palestinienilor. Partida AUR făcea închinăciuni către sioniști chiar înainte de conflict. Partida AUR a votat achiziționarea de armament inutil american la suprapreț.

  • AUR nu e un „partid iudeo”. AUR nu „susține genocidul palestinienilor”. Esti un bou fara nici o valoare ca om, Esti un vierme bolnav.imputit.

   • Într-adevăr nu este iudeo creștin ci un partid iudaic. Iudaismul este fundamentat pe teologia mozaică și pe supremația poporului evreu. Acordul cu partidul criminalului de război B. Netanyahu și includerea lui Ilan Laufer în AUR demonstrează că AUR nu poate fi partidul etnicilor români ci doar partidul celor cu cetățenie română.

    • politica si diplomatia nu sunt pe intelesul toapelor si nici a iepelor,

 4. Traiasca AUR !
  Voi vota AUR !

  • Si eu. Dar as vrea sa votez si SOS.

   • Sosul cu aur nu este recomandat pentru digestie. Poate deveni otravitor consumatorilor.

    • a te e de cacat, de exemplu.

     • AUR dăuneaza grav etnicilor români.

    • pentru ca se tem pentru privilegiile lor

     • AUR are în spate pe secu. Nice try!

    • Si o calareste la greu

  • Normal că votezi AUR. Membrii de partid întotdeauna își votează partidul.

   Să vedem însă câți fraieri veți convinge că eliberați Colonia din jugul vasalității.

   • vorbesti ca un securist diversionist, iar asta se vede.

 5. Acest partid creat de masoni aduna doar partide asemeni lui, pentru ca Satana sa aiba sclavi in continuare.

  Daca analizezi activitatea parlamentara a hAURarilor, vezi ca au votat cu ambele maini toate legile ILEGALE si CRIMINALE impotriva poporului roman IDIOT in timpul falsei pandemii, si nu ai cum sa votezi asemenea CRIMINALI doar pentru ca acum se imbraca in costume nationale dar cer binecuvantarea de la jidanii nazisti criminali ca sa participe la alegeri.
  Trebuie sa fii IDIOT irecuperabil ca sa crezi ca acest partid este altfel decat partidele criminalele PNL, PSD, USR sau MinORIBILITATILE nationale.
  Daca l-au primit in AUR pe Illan este clar ca este un partid al lui Bibi Nazistul, si nicidecum un partid romanesc pentru romani.
  La cati IDIOTI sunt in Romania sclavagista nu-i de mirare ca acest partid ANTIROMANESC capeta adepti. Insa socoteala din kibutz nu se potriveste in teren, asa ca este bine ca toate scursurile inca necunoscute se se adune sub umbrela nazistului Simion.
  Asa vom sti si noi care sunt dusmanii romanilor si ai Romaniei, altii decat cei pe care ii stim deja.

  • ZOAIE sobolanica

  • Trei conditii impuse de profesor pentru infiintarea unui partid politic in România:
   1. Sa ai un milion de dolari.
   2. Sa nu fie partid de tineri.
   3. Sa aiba un evreu in esalonul 2 al conducerii.

   • de securist prost sub acoperire de anonim labagiu

 6. Dovada clara ca Basarabia TRADATOARE este condusa de jidanii nazisti din Ucraina
  https://www.activenews.ro/thumb-888?/articole/185795.jpeg
  Sobolanii se mananca intre ei : pofta buna Valeri Zalujnîi !

  ,, Ucraina a sărbătorit 10 ani de la lovitura de stat din 2013-14.
  În locul bucuriei și speranței, a fost o comemorare cu angoase și scrâșnete de dinți.
  La împlinirea unui deceniu de la smulgerea Ucrainei de către americani din sfera de atracție a Rusiei, figura lui Zelenski a strălucit din nou pe firmamentul internațional.
  A părut să fie însă ultima fulgurație. Ca un memento al Strălucirii apuse.
  Într-un interviu pentru The Sun, liderul de la Kiev a vorbit din nou despre spectrul unui Maidan-3.
  O nouă lovitură de stat care vizează răsturnarea sa de la putere. De către ruși, a spus el.
  „Operațiunea se numește Maidan-3. Scopul ei este să îl înlocuiască pe președinte. Poate (!) că nu prin asasinare. Vreau să spun, lucrurile se schimbă. Vor folosi toate pârghiile de care dispun. Ideea era (ca schimbarea de regim să se producă) până la sfârșitul anului. Însă, după cum puteți observa, supraviețuim.”
  Cu ocazia mesajului de felicitare transmis ucrainenilor, Zelenski a abordat în premieră subiectul fracturilor din interiorul puterii, vituperând la adresa trădătorilor: „Când se bat pentru funcții și nu pentru oameni, când propriul ego devine mai important decât țara lor, când nu mai rezistă până la capăt și prefixul „în exil” este adăugat calității de „lider”, „șef”, „hatman”, când inamicul reușește să zdrobească unitatea internă…”
  Aluzia la fostul său consilier, Alexei Arestovici, critic acerb al lui Zelenski, fugit din țară pentru a căuta grațiile Washingtonului și ale Bruxelles-ului, a fost cât se poate de transparentă.
  Însă, cel mai important eveniment al întunecatei sărbători a fost că Zelenski a recunoscut disensiunile cu Valeri Zalujnîi, comandantul șef al armatei. Acesta este personajul cel mai popular din Ucraina și este văzut inclusiv de Occident drept un înlocuitor pentru Zelenski. Fie prin metode politice, fie printr-un puci.
  În interviul citat din The Sun, Zelenski îl acuză practic pe Zalujnîi că își face propriul joc.
  Președintele a afirmat că, în timpul unui război, militarii nu trebuie să facă politică, deoarece acest lucru „nu contribuie la unitatea țării”.
  Și Zelenski a adăugat: „Atunci el (Zalujnîi) trebuie să intre în politică, fără a mai participa la război. Dacă gestionezi un război și ai mereu în minte faptul că mâine vei fi implicat în politică sau în alegeri, atunci – în vorbe și în faptele de pe front – te vei comporta ca un politician, nu ca un militar, și cred că aceasta este o uriașă eroare. „Cu tot respectul pe care îl datorez generalului Zalujnîi și tuturor comandanților care sunt pe câmpul de luptă, trebuie să existe o respectare absolută a ierarhiei. Și nu pot exista două, trei, patru, cinci (ierarhii).” Faptul că Zelenski a considerat necesar să vorbească pe șleau despre disensiunile sale cu generalul Zalujnîi și să îi spună pe nume, dar mai ales despre existența (cel puțin) unei Ierarhii Paralele, demonstrează că antagonismul dintre cei doi a ajuns într-o fază acută. Și că pericolul răsturnării lui Zelenski de la putere nu vine de la ruși, ci de la propria armată și propriul popor. Iar faptul că liderul de la Kiev a simțit nevoia să abordeze acest subiect într-un interviu pentru presa străină demonstrează că sforile pentru îndepărtarea sa se trag din afara Ucrainei. Exact ca la Maidanul de acum 10 ani.
  La Kiev are loc în aceste zile un adevărat pelerinaj al liderilor străini, toți aflați în vizite etichetate drept „inopinate” sau „secrete”. De la directorul CIA la secretarul american pentru apărare, de la ministrul german al Apărării la președintele Consiliului European și Maia Sandu.
  Cu toții, fără excepție, își declară sprijinul etern pentru Ucraina. Însă această foșgăială pestriță seamănă tot mai mult cu o procesiune de rămas-bun la căpătâiul unui muribund.”

  • intre tine. Creierul ti l-ai terminat de mult timp de mancat cacat

 7. Pleacă tu la partida rromilor.

 8. spoită cu bronz ca să ia ochii fraierilor mânca-ți-aș. Ce dovadă mai bună decât membrul lor de partid care înjură pe oricine comentează împotriva lingătorilor de sionism genicidal.

  • lingătorule de zeomuism genital! De la kukurigu manca-le-ai!

   • Postacul AUR vine să confirme că într-adevăr AUR=Partida rromilor.

    • Asta este viitorul acestei tari. Alianta PSD – AUR este deja o certitudine.

     • si te simti bine cu cat mai mult inghiti, dihorule imputit

  • dar, mari mancatori de cacat, baga la greu si sperietoarea cu evreii

   • Nu mai divaga de la subiect. Securistii rromi batjocoresc românii cu partidul AUR.

    • v-a intrat morcovul in cur si tremurati de frica altor securisti, trecuri in rezerva, ca asta spuneti, pe ocolite? Sobolanilor!

     • că sunteți produsul securiștilor trecuți în rezervă!

      Fiară turbată și bolnavă ce ești. Te-am prins cu minciuna aurolacule! Oi fi și tu un pensionat special rezervist phatriot.

    • tu esti un securist de la servicii, trolul colonel anti-AUR.
     Ai prins-o pe ma-ta cu boschetarii, descreieratule dement.
     N-ai prins nimic la altii, doar iti mesteci satisfacut propriul cacat.

    • Eşti scârba lumii, curva Babilonului, care răstălmăceşte plină de ură tot ceea ce spun alţii, din plăcerea de avorton ratat în toate celea, născut parşiv şi hoţ, din sămânţă de tâlhari şi criminali, o zoaie murdară care spune numai minciuni oriunde şi în orice împrejurare.
     Cum ai prins tu pe cineva, care nu a spus deloc ceea ce pretinzi. Poate că eşti şi descreierat, dar eşti şi o şulfă împuţită de nu te mai încape pământul de obezitatea osânzei ticăloşiei care te îngroapă de viu.

 9. Ar veni ei, dar nu le dă drumul de la pușcărie :)))

  • rahatule imputit

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998