CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9700 RON UP | 1 USD = 4.5955 RON UP | 1 GBP = 5.8118 RON UP

Cintecul sirenelor pedeliste: ”PNL va trebui să-şi facă noi aliaţi contra PSD!”

0 comentarii / 2336 vizualizări / 14 iulie 2013

Deputatul PDL Petru Movilă, preşedinte al filialei municipale a democrat-liberalilor ieşeni, susţine că PNL va trebui să-şi facă noi aliaţi la Iaşi, pentru a face faţă PSD, adăugând că pentru PNL Iaşi, condamnarea lui Relu Fenechiu este „o grea lovitură”.

Petru Movilă a declarat pentru Mediafax că pentru PNL Iaşi, condamnarea liderului organizaţiei, Relu Fenechiu, este „o grea lovitură” şi că liberalii vor trebui să fie atenţi la relaţia lor cu PSD.
„PNL va trebui să-şi facă noi aliaţi, pentru a face faţă ofensivei PSD. Deja vedem că reprezentanţi din primărie, locotenenţi ai edilului PSD Gheorghe Nichita sunt trimişi să-l atace pe şeful liberal de la Consiliul Judeţean Cristian Adomniţei”, a spus deputatul Petru Movilă. El a adăugat că pot apărea unele tensiuni şi în PNL, întrucât filiala liberală ieşeană „are oameni puternici, care pot deschide o stare de încordare în interiorul organizaţiei”. Cât priveşte sentinţa în cazul Relu Fenechiu, liderul PDL Iaşi Petru Movilă a spus că, personal, îşi doreşte ca liberalul să scape de problemele cu justiţia, precizând însă că nimeni nu se poate eschiva de răspunderea legală. „Este în dezavantajul Iaşiului faptul că se pierde portofoliul Transporturilor. În ceea ce priveşte sentinţa lui Fenechiu, există posibilitatea recursului. Aş avea un confort dacă Fenechiu ar scăpa de problemele cu Justiţia”, a mai spus deputatul PDL, Petru Movilă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998